Bra torsdag

Haft en väldigt bra torsdag idag faktiskt. Var med Ebbz en stund efter skolan, träffade Moa en stund, va ute med Sandra en stund på kvällen också kom Edina en sväng, var även hos Ennesa en stund också. Tog mig en dusch precis så ligger i sängen för att sova. Känns så sjukt skönt att det är fredag imorgon!! Ännu en dag mindre till sommarlov!!



Snart så

Helt ok dag idag, även fast att jag är tröttare än någonsin. Andreas och Mikko var här igår kväll och vi snackade om lite allt möjligt. Inte träffat dom på ett tag så det var trevligt. Skoldagen idag gick väll bra. Somnade en stund efter skolan och tog sedan bussen till Gislaved för att träna. Känna så jävla skönt att det är torsdag imorgon!! Dom ska även börja riva ut badrummet hemma hos oss imorgon så snart är hela renoveringen klar! Ska bli så sjukt skönt att ha två toaletter och även dusch på övervåningen!! 



Det blir ett C iallafall

Sitter på so:n och har precis skrivit klar och skickat in min historia uppsats. Så har lyckats höja mig till C nu också. Jävligt skoltrötta nu och har 2 "prov" kvar denna veckan och sen kan jag förhoppningvis pusta ut. 



Swisha en tia

Har nog inte varit såhär trött på länge alltså. Hade inte dom två första lektionerna idag vilket sög. Eftersom att jag istället kunnat ligga och sova i typ 2h till... Stupade i säng efter skolan och sov fram tills jag åkte och tränade. Ännu ett bevis på att jag är as trött va att jag på träningen började gråta. Helt från ingenstans när jag skulle göra framåtfall över en jävla kudde började jag gråta. Time for period maybe?! Ligger iallafall i sängen efter en dusch och kollar på youtube. Kommer nog förmodligen somna alldles strax också.. Tagg. Även skaffat swish så swisha iväg en tia! 



Söndags ångest

Har knappast gjort något viktigt idag alls. Var en sväng i Gislaved och städade efter alla barnen som hade varit på judolägret och var verkligen chips överallt. Sov bort hela eftermiddagen, åt med morfar och dom, var med Moa en stund och sprang även 2,5km med pappa. Vilket jag känner var riktigt duktigt gjort! Taggar inför måndag imorgon, eller kanske inte så taggad men det är iallafall måndag imorgon tyvärr.



Även lördagen tog slut

Vaknade vid sju imorse så ett under att jag fortfarande är vaken. Varit i Gislaved hela dagen och varit dommare och lite så. Var nog något av det värsta jag gjort, var så sjukt nervös! Va med Moa en stund och sen tjejerna resten utav kvällen. Ligger i sängen med en skål chips och ska kolla på LOL. Blir aldrig trött på den filmen alltså. Söndag imorgon vilket känns mindre bra...







Efterlängtade fredag

Fredag idag och känns såååå skönt! Haft en helt okej dag faktiskt. Kollade på film efter skolan och åkte till Gislaved för att hjälpa till lite inför tävligen imorgon. Var ute en sväng med lite folk en sväng på kvällen också o så. Kom hem för en stund sedan och har hunnit duscha och lägga mig i sängen. Ska nog kolla på nån film och sen sova. 



En liten flicka

Kände att jag verkligen inte ville kliva upp ur sängen imorse. Men efter många om och men gick jag faktiskt upp. Paddlade kanot och lite sånt idag, vilket kanske inte var det roligaste jag gjort men endå helt okej. Sovit bort hela eftermiddagen och var med Moa en sväng nu på kvällen. Fick även reda på att Hannahs syskon som kommer i oktober är en liten flicka!! Hoppade typ utav glädje, haha. Så längtar vääääldigt mycket till oktober nu kan man säga! Ligger i sängen nyduschad och kollar på eurovison och Måns. Fredag imorgon och känns såååå gött!








En bättre onsdag

Haft en helt okej dag idag faktiskt. Fick svar på mitt matte nationella och blev faktiskt överraskad! Åkte iväg och tränade på eftermiddagen och hann även sova innan dess också. Känns väldigt skönt att det redan är torsdag imorgon faktiskt. Dock inte lika positiv till att vi ska paddla kanot och grejer... Snart helg iallafall, hoppas denna blir bättre än förra!



Måndagen är över

Hunnit med ganska mycket denna måndag. Skola som vanligt, va med Moa en stund, tränade och va ute med Ene o Ca också kom killarna en stund. Tänkte lägga mig och kolla youtube eller sova direkt. Är så sjukt trött hela tiden och på så sjukt konstigt humör. Aja hoppas det blir en bättre dag imorgon. 



Sista lektionen för idag

Sitter på sista lektionen för denna dag, vilket känns väldigt bra. Ska va med min saknade bästvän efter skolan och sen åka o träna. Måste även plugga lite känner jag. 



I min egna säng

Haft en helt okej helg i Lund, vissa saker kanske kunnat vara bättre men men. Ligger iallafall i sängen nu helt slut. Hunnit städa, bytt lakan i sängen, duscha o raka benen sen jag kom hem idag. Känns så jävla skönt att få sova i sin egen säng inatt, dock inte lika skönt att det är skola imorgon. Bara fyra veckor kvar i nian och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går alltså.







Äntligen onsdag!!!

En lektion kvar och sedan får vi gå hem för denna veckan. Vi har fått våra klasströjor idag, vilket var väll kul. Ska skynda mig hem sen för att packa det sista, sätta mig på bussen till Gislaved och sen åka till Lund. Tror dessa dagar blir riktigt bra!



Ifrån utkastet

Vill intala mig själv att det är okej att vara ledsen, det är okej att gråta, skrika och vara arg. Men samtidigt är det även okej att vara glad, skratta, le och göra galna saker för att slippa tänka på allt det jobbiga. När de flesta nätter består utav att gråta blir man väldigt trött på allt. Man vill inte längre vara i skolan och möta blickar och se vissa människor, för det gör ännu ondare. Att själv satt sig i den positionen är nog ännu värre. Att veta att hade man sagt eller gjort något tidigare, så hade det förmodligen inte varit såhär. Man hade sluppit gråta, man hade sluppit kolla igenom gammla bilder och gammla konversationen. Hade det varit på något annat sätt? Hade det varit vi två och hade jag varit tillräckligt för dig? Frågorna är tusentals. Men det jag endå ångrar mest är att jag inte litade på att det vi hade på riktigt. Jag litade inte på att någon kunde tycka om mig för den jag är. För hur ska någon annan kunna tycka om mig när jag nästan aldrig tycker om mig själv? Du förtjänar mer än vad alla på planeten kan ge tillsamans och den som får vara din är så jävla lyckligt lottad. Förlåt för allt jag inte sa och inte visade. Förlåt för att jag inte var tillräckligt. 

En månad kvar

Sista dagen i skolan för denna veckan imorgon, vilket känns sjukt skönt. Gjorde även det sista "bestämda" nationella idag, endast muntligt i franska och fysik kvar. Åker iväg till Lund imorgon eftermiddag och stannar där tills på söndag och får spendera dessa dagar med Anders. Saknat honom såååå. Även bara 1 månad kvar idag tills vi slutar skolan, att sluta nian känns sjukt. Känns som att vi började sjuan precis liksom. Ska bli så jävla skönt att börja på gymnasiet, få en ny klass med nya människor osv osv. Dock väldigt rädd också för alla äldre... Haha. Godnatt på er!



Sista natten

Sovit i stort sett hela dagen, mår inte alls bra alltså. Tog mig precis en dusch o ligger i sängen med kissen nu. Sista natten jag får sova med honom på jätte länge nu, som jag kommer sakna honom! Nationella imorgon o är verkligen inte taggad... Wish me luck. 



Näst sista natten

Både hunnit med att vara på konfirmation och två vändor till Gislaved idag. Dock var sista inte värt det, eftersom att det regnade som fan och bil möte skit va verkligen inte våran grej. Ligger i sängen med kissen o myser, näst sista natten med honom innan han flyttar till morfar i några veckor medans vi ska renovera. Kommer sakna honom jätte mycket, usch. Ska försöka sova nu och sen är det söndag. Härligt härligt, eller inte.



Väldigt bra fredag

Sista matte nationella gjort idag och det känns sååå skönt! Bara so och två muntliga kvar sen är skiten klar för denna gången! Haft en väldigt rolig fredag faktiskt, tror det varit den roligaste på länge till och med. Ska på konfirmation imorgon och kanske blir en sväng till Gislaved också får se. 



Lägga mig ner o dö

Vet inte senast jag var såhär trött alltså och det blir bara värre och värre. Är på världens sämsta humör och vill bara lägga mig ner och gråta typ. På grunt utav allt typ. Aja fredag imorgon iallafall, vilket känns as skönt! Fick även hem mitt paket ifrån nelly idag, väldigt nöjd! 



Asaballa trött

Har varit så sjukt trött dessa dagar alltså.. Nationella, träning och plugg dödar mig verkligen. Känns så sjukt skönt att det endast är 5veckor kvar i skolan och knappt någon av dom är hela eller "normala" skolveckor. Helt sinnes att det snart är sommarlov och att jag börjar gymnasiet sen.. Kan knappt ens tänka tanken liksom. Ligger iallafall i sängen helt nyduschad och kollar på youtube. Torsdag imorgon vilket känns as gött!! Hoppas även att mina klänningar och skor kommer imrgon! 



Förjävlig dag

Ligger i sängen efter den jävligaste dagen på länge. Började med att jag inte mådde bra imorse, mamma hade mina nycklar och allt var bara helt åt helvete. Sen fick jag även reda på att handledar kursen var fullbokad den 20 så tar ännu längre tid... Gick iallafall bra på träningen så det var väll dagens höjdpunkt. Ska kolla på Parneviks och lite så och sen sova. Tisdag imorgon, ny dag och nya möjligheter! Även ett litet låt tips bjuder jag på denna jävliga dag!



Partner in crime

Tog oss precis en promenad alla barnen, de bakfulla föräldrarna och den gravida kvinnan, haha. Ligger iallafall på soffan igen och ska åka hemåt om kanske 1h. Ska bli ganska skönt faktiskt, men alltid lika jobbigt att åka ifrån hannisen. Men men inte många veckor kvar till sommarlov nu och då kan jag träffa henne massor! Även grattis till min partner in crime som fyller 16år idag! 





Inte så liten längre prinsessan

Vi har haft en super mysig kväll jag, oliver och Hannis. Kollat på 3 filmer och ätit en jävla massa godis och chips. Hannah har precis somnat på luftmaddrasen jämte mig så ska nog med försöka somna. Känns så sjukt att hon faktiskt inte är så himla liten längre, utan hon är faktiskt 6år och ska börja lekis efter sommaren. Vilket är helt sjukt! Blir till att åka hela vägen hem imorgon och får se om det blir någon träning eller inte. Fick sån sjuk ångest innan idag pga min vikt osv, vet inte riktigt vad som hände faktiskt. Aja godnatt på er!







Soff häng

Har knappt gjort något alls idag känns det som. Var en sväng till Marieberg men hittade ingeting så var rätt så onödigt egentligen. Alla vuxna ska snart åka iväg på 30års fest så jag, oliver och Hannah ska vara hemma själva. Blir nog filmmys med massa godis och lite så. Känna förjävligt att det är söndag imorgon alltså...



Äntligen framme

Ligger just nu på luftmaddrasen i vardagsrummet i skruke. Åt kvällsmat med hela pappas sida av släkten typ och hade väldigt trevligt. Vet inte vad som händer imorgon riktigt men hoppas på något roligt iallafall. Ska även passa Hannah på kvällen så ska bli super mysigt! 



Första maj

Sitter just nu i bilen påväg emot Örebro. Riktigt stolt över att jag vaknade tidigt utav mig själv idag faktiskt. Blir nog ett stopp i Jönköping för lite shopping också, vilket kanske egentligen inte behövs, haha. Längtar som tusan efter min prinsessa o snaaaart får jag träffa henne!! Hoppas ni alla fick en bra Valborg och även första maj!