I min säng

Kollade klart på filmen med mamma o pappa men har nu gått upp till min säng för att kolla på believe en gång till. Kommer somna när som helst typ.. Riktigt skönt att kunna stängs av allarmet inför imorgon alltså!!



Mys

Åt pankakor när jag kom hem innan o stack sedan till Neo och lekte o myste lite med honom. Gick hem o ligger på soffan med mamma o pappa o kollar på film. Orkar inte göra något ikväll så blir till att mysa med dom. Har inget planerat inför imorgon förutom att jag ska försöka träna lite i källaren o gå ut o gå en sväng, även grilla hos min morbror o Neo imonkväll! 



Saknar mina Kalmar pojkar

Fixade precis lite här på bloggen, bytte header och även den där bilden på sidan. Kollar just nu på Believe o har även precis ätit. Ska dra mig mot träningen snart också får vi se vad jag hittar på ikväll. Ledigt torsdag och fredag så får se till att verkligen sova ut o även träna lite. Saknar mina Kalmar pojkar så det gör nästan ont i mig! Bara 3 veckor kvar så får jag träffa dom!
 
 
 

Två lektioner

Vaknade liiite försent imorse men kom i tid iallafall. Precis ätit lunch o har bara två lektioner kvar sen tar jag helg! Har riktig lust att skriva av mig lite, får se om det kommer upp ett inlägg eller om jag gör det på min låsta blogg. Ska blir riktigt skönt med långhelg! Kollade även på de olika judogymnaserna innan lite, känns väldigt lockande faktiskt. Dock tror jag att jag hade saknat mamma o pappa alldeles för mycket ifall jag flyttade hemifrån.





Believe

ÄNTLIGEN!!! Äntligen är den ute o eftersom att jag hade förbeställt den så fanns den på min mobil när jag vaknade. Så blir till att kolla på den hela helgen när vi är lediga! 



Kläder


19 dagar

Va med Mosen en stund precis o gav henne en liten rese present. Har precis städat mitt rum vilket verkligen behövdes... Ska ta o duscha o sen sova. Sista skoldagen för denna veckan imorgon och även träning på kvällen. Får se vad jag hittar på mer! Bara 19dagar kvar till konfan nu!!! Riktigt taggad!!





Pastasallad

Skoldagen gick väldigt fort. Träffade han  på rasten o snackade lite, blir helt lycklig bara av att prata om honom. Ligger iallafall i sängen nu efter att ha varit med Moa en stund i ätit pastasallad. Hon åker till England imon, kommer bli så tomt utan henne. Kommer sakna henne massor! Ska ta o plugga lite nu o se om jag orkar springa eller träna ikväll.




Protein

Träningen gick helt toppen idag! Var inte något stel alls så det är ett pluss! Solade med oliver lite direkt när jag kom hem också, saknat honom liiite. Precis duschat o ska ut en sväng. Blir en mysig kväll! Sen skola imorgon också, saknar min Josefin!!



Shalom

Riktigt trevlig helg med ett riktigt härligt gäng!

På bussen hem

Sitter på bussen påväg hem nu, riktigt skönt faktiskt. Har gjort en liten video under tiden vi har varit på shalom som förhoppningvis kommer upp ikväll någon gång! Orkar inte skriva allt vi gjort men tagit årets första dopp, ätit massor av mat och lärt känna varandra 100ggr bättre! Träning ikväll o kanske ut en sväng! 




Ut med båten

Var ute med båten hela eftermiddagen igår och var på två olika öar. Har precis ätit frukost och är iväg ut med båten igen. Har ingen aning om vad vi ska göra idag faktiskt men vi ska iallafall köpa massor av godis! Imon åker vi hem och det ska faktiskt bli ganska skönt. Duscha och sova i sin egen säng.



On the båt

Precis ätit frukost och chillar på däck med Wilma o Anton. Riktigt fint väder idag så får hoppas på att vi kan bada senare. Knappt sovit något inatt dock... Men det blir bra! Puss !



Gjorde min dag

Uppe vid kyrkan snart o ska fika o sånt sen åker vi!! Fick ett telefonsamtal som gjorde min dag, vill inte åka här ifrån.. Men efter helgen då jävlar! Somsagt får se hur bra uppdatering det blir! Puss



Packa det sista

Kom precis hem från skolan efter att jag stack till netto med Emil och köpte mig en dricka. Ska ta o packa det sista och sen bege mig till kyrkan vid tre. Har verkligen ingen lust att åka båt hela helgen... Men får hoppas på att det blir roligt iallafall! 



Glader

Sitter på biologin just nu o längtar tills klockan blir elva!! Slutar tidigare eftersom att jag åker på shalom vid tre. Så i helgen blir det nog inte super bra uppdatering men ska försöka ta massa bilder under helgen! Känns lite sorgligt att åka i helgen faktiskt.. Nu när allt börjar bli så bra. 



Dagens klädval



Packa osv

Slutade 10 i 2 så stack hem en sväng o kollade på oth. Mötte Corre vid skolan vid 3 o stack till henne. Snackade om massor av saker o hade riktigt trevligt! Saknat den tjejen som bara den! Helt sjukt att vi va i stort sett varje dag förr. Har iallafall packat, handlat o gjort massor av andra saker nu på kvällen. Ska ta o sova så att jag orkar gå till skolan imon... Pallar inte shalom alltså, hoppas det blir lite roligt iallafall.




Pojken i randig pyjamas

Sitter på so:n och kollar på film så passar på att blogga. Har lunch efter detta och sen brandövnings grej hela eftermiddagen. Ska va med corre efter skolan också, riktigt länge sen så det ska bli super kul! Ska försöka ta mig ut o springa ikväll också.



Run bitch

Drog mig ut och tog en powerealk o mötte Moa innan. Sprang hela vägen hem sedan och fyfan vad skänt det var! Måste verkligen komma igång igen eftersom att det är knappt 1månad till skol-SM och knappt 2 tills vi åket till Holland och tävlar. Vill verkligen kunna göra mitt bästa på båda tävlingarna och funderar även på att söka till judo gymnasiet nästa år och då måste jag verkligen träna o prestera bra! Tog mig en dusch precis o ska ta o sova! Godnatt på er!




Lovat mamsen

Luggit i sängen sen jag kom hem från skolan. Pluggade lite biologi och satte sedan på oth. Sätt snart 4 avsnitt så kanske är dags att hitta på något annat? Lovade mamma att följa med henne till affären så får väll ta och göra det. Ska även ut en sväng med min Mos sen, inte träffat henne på hela dagen så saknar henne en del.



Bästa

Var hos tandläkaren en sväng imorse o det gick bra. Stack hem o sov en stund till o sen iväg till skolan. Bara två lektioner kvar o sen hem och sova. Borde plugga också men har verkligen inte lust... Kanske blir träning ikväll också beroende på hur pappa mår och vilket humör jag är på, känns som att jag börjar bli sjuk igen.



Dagens



Trött

Har ingen aning om när jag somnade igår, dock är jag väldigt trött idag. Drar till tandläkaren nu på morgonen o sen skolan. Har verkligen ingen lust att gå dit men måste verkligen. Kanske blir träning ikväll får se eftersom att både oliver och pappa är sjuka. 



Snap och sova

Efter skolan la jag mig direkt i sängen o kollade på oth. Somnade runt 5 och vaknade för en stund sedan. Har hunnit äta kvällsmat och ska gå ner o duscha o sen sova. Har sån jävla huvudvärk och vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen. Tänker alldeles för mycket också.. Usch. Tur att pappa o oliver gör mig lite glad på snap, haha. 



Idiotier

Förstår inte hur vissa människor tänker, hur man kan ha så lite respekt för folk o att man inte tänker sig för. Och hur kan man vara så feg? O hur tänker man ens tanken o göra vissa saker när folk är i närheten och ser på? 

Sista lektionen nu o vill bara hem o lägga mig i sängen. Är så jävla glad över att jag har vissa människor i mitt liv för utan dom hade jag inte tagit mig egenom denna dagen. Drar ut en sväng ikväll tror jag, behöver verkligen komma ut lite. Ska fråga pappa om vilka dagar jag kan träna på mer, vill bli starkare både psykiskt och fysiskt känner att det behövs. 



Skola

Riktigt segt att gå upp imorse alltså.. Haft två lektioner o har två kvar, känns som att jag kommer somna när som helst. Huvudvärken hjälper ju inte det hela precis.. 



~

Man vill inte bry sig, vill inte låtsas som att man bryr sig. Men längst inne gör det så ont, det gör så jäääävla ont!






Kebabtallrik

Fotatade med Hannah o fixade designen o headern i ungefär 3h. Riktigt nöjd med hur det blev, super duktig är hon verkligen! Oliver kom hem innan o vad skönt det är att ha honom hemma! Åt kebabtallrik o ligger i sängen nu o kollar på oth. Ska försöka sova snart för har så jävla ont i huvudet också är det skola imon med... Fyfan orkar verkligen inte!! 





Frukost o fotodag

Vaknade vid 11 någonstans o låg kvar i sängen en stund. Gick ner o åt frukost med tjejerna o ligger i sängen igen nu. Måste duscha snart o fixa mig eftersom att jag ska fota med Hannah sen o hon ska även fixa min header och design, riktigt gulligt av henne eftersom att jag inte precis är så duktig på sådant! Annars blir det bara att ta det lugnt idag, skolan börjar imorgon också... Dock har vi väldigt många lediga dagar framöver så snaaaart är det fan dags för sommarlov! 



Underbart!

Haft en så jävla mysig kväll med mina två bästavänner! Är så sjukt glad över att jag har dom! Började kvällen med att vi grillade o åt, satt o snackade en stund o gick sedan ut en sväng. Gick hem o fixade fram tårtor o fondue, tror vi har ätit tillräckligt för 5år framöver. Blåste precis upp luftmaddrasen o ligger i sängen o ska kolla på film. Gjorde även något idag som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra, riktigt stolt över mig själv faktiskt! Puss på er!




Sooool

Sov till 1 idag eftersom att jag inte mådde så jätte bra, ont i huvudet o ont i halsen. Gick ut o solade i 1h, duschade, handlade o fixade inför kvällen. Stack till Valle en stund o solade med henne o sen hem igen o duscha. Har precis fixat mig o tagit på mig kläder så väntar på mina bebes, så ska vi ha en riktigt mysig kväll ihop! 




1år

1år sedan ikväll jag stod o grät ut mina ögon o skrek sönder min hals. 1år sedan jag fick se min älskling för flrsta gången live o kan säga er att det var definitivt inte sista! Fyfan vilken känsla det var o fyfan vilket minne det blev av det hela! Längtar tillbaka som fan! Fyfan vad underbart det var!



Kvällen lång

Tog o solade en stund efter vi kom hem från Jönköping o drog ut en sväng med älsklings Valentina, köpte glass o ba chillade. Mamma o pappa drog till några kompisar så va hemma själ en stund o hann både ha Ämäni o Linh hemma o även dra ut med dom en stund. Stack ut med dom o alla blattarna en sväng, jävligt länge sen dock var det inte så jätte roligt. Drog hem o sen iväg dit pappa o mamma va. Sitter här just nu o får se hur länge vi stannar här. Kyrkan imorgon bitti också... 




Dagens shopping

Blev lite handlat i Jönköping endå. Detta var vad jag fick med mig hem!



Glad påsk!

Vaknade av att mamma frågade om jag ville åka o shoppa eller inte, så gick upp o duschade utan några problem. Har precis ätit lite påskfrukost o ska snart bege oss mot Jönköping tror jag det blir. Ska köpa lite saker till rummet o försöka få ta på ett par palladium.



Super dag!

Har verkligen haft en super dag! Började dagen med att gå till kyrkan, fyfan vad segt det va alltså... Åkte sedan till limmared och åt lunch o fysatan vad gott det var! Åkte hem o firade med morfar, gumman o kusinerna. Fick pengar o två blommor. Ba softat hela kvällen o ligger nu i sängen o kollar på twilight. Haft en superbra fördelsedag o är äntligen 15! "Bara" 3år kvar tills 18 nu... Känns lite läskigt endå!



OOTD

Linne - födelsedagspresent av oliver | byxor - drdenim

My b-day!!!

Vaknade vid 7 av att mamma o pappa kom med frukost på sängen. Fick även välja om jag ville ha mitt paket på morgonen eller i eftermiddag o valde morgonen. I paketet fanns det jag önskat mig i 2år... Jofama by Kenza 9 jackan!!!! Åhhh får rysningar så snygg jag tycker att den är! Efter det åt vi frukost, jag duschade o fixade mig. Ska snart iväg till kyrkan o sen runt 1 ska vi till Limmareds världshus och äta! Världens godaste snitzel har dom där alltså! Sen ikväll blir det lite fördelsedagsfirande med morfar o dom. 




Oth o kissekatten

Bestämt mig för att kolla om alla oth säsonger en gång till, borde gå ganska fort endå! Ligger i sängen med kissen nu iallafall o kollar på oth. Förstår inte att han sover i min säng efter 9år... Måste ha med att göra att jag har ny säng för i den andra var han livrädd för att vara i. Ska försöka sova så snart som möjligt så är det snart min födelsedag!! Puss på er för sista gången från en 14årig Emelie!



Sista dagen som 14åring

Precis ätit kvällsmat, fick bli smörgåstårta lite sådär spontant, haha. Sitter iallafall i soffan med mami o papi o ska kolla på film och äta ost med kex. Tänkt att jag får vara ensambarn i 5 dagar nu... Kommer faktiskt längta efter lillebror lite, men endå jävligt skönt o slippa höra hans musik mitt på morgonen. Sista dagen som 14åring idag och det känns faktiskt bra. 




Mot tåget

Tog mig en riktigt lång dusch imorse, hårinpackning och målade även naglarna. La mig i sängen en stund o stack sedan ut en sväng. Gick hem en sväng o snackade med Anders och nu iväg för att lämna Oliver vid tåget i Hestra. Blir till att ba vara hemma ikväll o sova, börjar få en sån jävla huvudvärk igen så bättre att sova än att ta massa tabletter. 


Kissen

Vaknade för en stund sedan och har hunnit äta frukost men även lägga mig i sängen igen. Ligger i sängen just nu o myser med kissen o lyssnar på musik. Får se vad som händer idag, ska iallafall åka med och lämna Oliver vid tåget i Hestra ikväll, tänk att jag inte får träffa lill killen på en hel helg och att han ska åka helt själv till Kalmar?!?! Gud han får inte bli äldre nu! 



Dagen

Stack ut en sväng direkt när jag kom till ss med bussen, drog mig hemåt o duschade och sen iväg till kyrkan. Gick super bra och hittade en kåpa som passade bra direkt. Så gick hem direkt efter det och gick o åt glass med oliver o efter det la mig i soffan. Åt kvällsmat och Mosen kom hit en liten stund. Sitter i sängen just nu o kollar på videos med Justin på youtube, finns ingen kille som honom alltså, haha. Ska försöka sova snart o imorgon är det bara en dag kvar tills min födelsedag!!!



Hemåt

Tar bussen hem om en kvart och drar ut en sväng direkt. Sen hem o ducha av mig lite, byta kläder, kanske sova lite o sen till kyrkan. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll faktiskt, blir nog till att ligga hemma o kolla på film eller något!



På golvet

Godmorgon alla gullisar! Somnade på soffan igår medans vi spelade monopol... Måste ha varit riktigt trött alltså. Iallafall kom Johan och Felix hit igår kväll också, men när jag vaknade var Felix borta. Gick upp och la oss istället o fick sova på madrassen på golvet eftersom att Johan sov här också. Läääängtar tills jag hittar mig en pojk så att Jossa får sova på golvet, haha. Ska iallafall iväg till kyrkan senare och prova konfirmations kåpan eftersom att jag inte gjort det och även planera inför helgen och inför min.... 



At jossas place

Sitter hos jossa just nu o hon ska tydligen sminka mig, hennes nya hobby typ. Vi har iallafall spelat in en ny challenge så kolla in @germanlovers på videofyme! Sover här inatt så får se vad vi hittar på för något! Saknat min bestie sååååå mycket!




Fetton

Åkte som sagt till Värnamo med papi och oliver innan. Åt på donken, fixade id-kort och åkte sen hem igen. Gick till Mosen direkt o vi kollar på film just nu. Jossa kommer snart o hämtar mig så sover jag där inatt också ska vi även spela in en ny challenge, så missa inte det!




Värnamo next

Vaknade runt åtta imorse och luggit i sängen sen dess. Har precis fixat mig o ska äta lite också sen iväg till Gislaved, möta pappa och sen iväg till Värnamo. Oliver ska fixa sin tandställningen så jag ska passa på o kolla min syn o försöka fixa mitt id-kort. 



Mys på balkongen

Tog mig en dusch o åt efter träningen och tog sedan cykeln o mötte Mosen. Gick till henne en sväng o sen iväg till Ica o Konsum för att köpa massa saker till kvällen. Sitter just nu på balkongen med henne o pratar om allt möjligt, riktigt mysigt! O eftersom att vi nog inte kommer ses mer på påsklovet så passar vi på o mysa till det ordentligt med jordgubbar o grejer! Hon sover hör inatt tror jag så får se hur länge jag orkar vara vaken, haha.



14 April

Stack ut en sväng med tjejerna efter att jag o Mina hade fixat oss och ätit. Träffade Armin o Bader en sväng och även Delli. Sitter just nu på pappas jobb o väntar eftersom att han skulle byta däck och tvätta bilen. Träning om en halvtimma typ och sen hem o sova. Får se om jag sticker ut en sväng också om jag orkar.





Vaken

Vaknade för en liten stund sen o ska precis äta lite mat. Myste med tjejerna igår kväll o pratade om allt möjligt. Får se vad vi hittar på idag, ska se om pappa hämtar mig här sen eller om jag måste gå ner till hans jobb. 



Spontant

Åkte med mamma o pappa lite spontant till Gislaved för att gå till mina Gislaveds bebes. Sitter hemma hos Mina just nu och äter chips, choklad o myser. Sover här inatt också. Får se vad som hittas på imon helt enkelt! Stannar iallafall i Gislaved tills jag ska träna imorgon. Sen ska jag hem till min sköna säng och sova, sova, sova. Puss på er!





Dubbelt upp

Ligger i sängen med Mosen just nu och har hunnit fika två gånger och kollat på "Mig äger ingen". Vet inte riktigt hur kvällen blir får se helt enkelt. Vet inte om jag drar till gymmet eller inte för känner mig inte så pigg, men får se hur det blir. 



Sängen

Kom precis hem från kyrkan och la mig i sängen direkt, sååååå skön är den så att det inte är sant! Riktigt glad över att slippa min gammla prinsesssäng faktiskt. Håller på o uppdaterar ipaden och appeltvn så jag har det fixat. Kanske drar till gymmet ikväll får se hur jag mår o vilket humör jag är på! 



Söndag morgon

Vaknade vid halv 8 för att ge pappa frukost på sängen och även hinna till Konsum och köpa något till honom. Fick bli en påse cheeshearts och ett presentkort på biobiljetter. Har hunnit ducha och äta frukost så ska alldeles strax bege mig till kyrkan.



Natti

Dagen gick väldigt fort faktiskt. Efter att vi hade målat klart grafittin och så gick jag iväg till Neo och var barnvakt i typ 2-3h. Gick hem o iväg och hämtade min nya säng. Så har fixat i mitt rum hela kvällen. Det enda som fattas är lite ramar, nya speglar och lite hyllor, sen är jag nöjd. Måste upp vid 8 imon eftersom att jag måste gå på gudstjänst, papi fyller även år imon så blir till att fira honom också! Godnatt på er!



Konfa

Varit pp konfan från 9 imorse och är fortfarande här. Har precis ätit mat och ska snart ut och måla graffiti. Efter konfan blir det till att vara barnvakt och ikväll ska jag sova jävligt tidigt eller åka iväg till gymmet får se. Är så sjukt trött och min hjärna är typ bortdomnad, får sluta tänka såhär mycket .. 



Skype o snart sova

Ligger i sängen och pratar med Felix, som jag saknar den pojken! Kollar på lite tågbiljetter o funderar på om jag ska ta tåget upp till honom runt 1 Maj eftersom att nu till påsk blir det lite hastigt. Tror faktiskt att det blir så om mamma och pappa tillåter det. Skulle varit kul o komma upp dit o även vara lite i Stockholm också för den delen. Ska försöka sova eftersom att jag ska på konfa imon... Så himla skönt att det är sista träffen! 





Dagen

Jag o jossa gick upp vid 7 imorse, packade väskan och drog iväg till skolan. Åkte med bussen till hestra och klättrade på höghöjdsbanan i 2h typ. Det var rintigt roligt faktiskt, dock regnade det förjävligt och så jävla kallt va det! Vi åt lunch, fikade och gick sedan en promenad på 4km. Så kan väll summera dagen att den var riktigt rolig, men också jävligt jobbig och kall. 

Kom hem för en stund sedan och har hunnit duscha. Ska sätta mig och plugga lite tänkte jag så att jag har det gjort. Sen tar jag lov!! 



JosefinT

Ligger i sängen med Mosen och jossa och skriver med våra tyskar, haha. Körde lite judo med jossa i källaren och hon är fan jävligt grym den där tjejen! Måste få henne till att börja träna med mig alltså... Har iallafall hunnit med att vara i bruseryd och fika idag, även gå en sväng. Ska ta o duscha snart och sen sova. Jossa sover här inatt så går vi tillsammans till bussen imon.



11 dagar skol fritt

Precis gått sista lektionen för 11dagar framöver, känns så jävla skönt! Hälsodag i hestra imon dock... Aja det går säkert fort! Sitter med Vilma i uppehållsrummet o väntar på att hennes buss ska komma, eftersom att vi fick sluta tidigare för att vi blev klara med våran tidning. Står plugg på schemat ikväll, tar mig nog också en promenad som jag gjort varje kväll hela veckan. Går så jävla mycket när jag är på dåligt humör, dock är det ju ganska bra endå. 



Torsdag

Har so just nu och vi är typ klara med det vi ska göra. Bara tre lektioner kvar idag, tre lektioner kvar på denna veckan!! Ska bli så sjukt skönt med lov alltså... Dock ska vi till hestra imon så kommer säkert bli sjuk igen. Humöret är inte på topp än alltså, riktigt sjukt egentligen. 



3 veckor

Träningen gick förvånansvärt bra idag faktiskt och riktigt kul var det också. Åt lite fort efter träningen o gick ut o gick en sväng, mötte även Mosen o var lite med henne. Har precis duschat och pluggat lite så ska sova. Torsdag imorgon redan... Förstår inte vart tiden tar vägen. Tror vi kom fram till i skolan idag att vi har bara 3 hela veckor kvar i skolan eftersom att vi är lediga så mycket, heeeelt sjukt!



Fika

Gick till affären med oliver direkt efter skolan och köpte lite fika. Städade hela huset, bakade en kladdkaka och kokade kaffe. Så när mamma o pappa kom hem fikade vi allihopa. Ska alldeles strax dra iväg och träna lite. Har sån jävla huvudvärk så att det inte är sant, men måste träna endå. Hittar nog på något med Mosen efter träningen också, tror vi tar oss en powerwalk eller något sådant. 



~

What do I say? What do I do?
To show you all the ways my heart is slowly shattering for you
What do I say? What do I do?
I don't wanna hold you if you wanna go and I'm not gonna make you feel love if you don't. I would rather learn what it feels like to burn than to feel nothing at all.



Kvälls promenix

Jossa följde som sagt med mig hem från skolan och vi snackade väldigt mycket, var ute en sväng o köpte munkar också sminkade hon mig för vi hade absolut inget o göra. När hon stack hem låg jag på rummet en stund men gick sedan ut o gick en sväng. Finns inget skönare än att gå ut när det är mörkt och regnar lite när man är arg osv. Mamma hade även med sig en vs påse med en bodymist i som Jennifer köpt till mig, hur gulligt som helst. Saknar den tjejen massor alltså! Ska ta o försöka sova nu så jag orkar upp till skolan imon. Puss.



Lunch

Precis ätit lunch med bestie. Knappt sovit något inatt alltså, fyfan vilken natt helt sjukt. Orkar inte med någonting idag verkligen. Tror jossa följer med mig hem sen så hittar vi på något, måste även reda ut lite shit... Förstår inte hur vissa människor orkar med sig själva ibland faktiskt.



Jääääävligt

Dagen gick väldigt fort, snart klar med tidningen i svenska/so så det är väldigt skönt. Åkte med jossa hem efter skolan och spelade in en nu video till våran videofyme, haha helt sjuka är vi! Stack o tränade o gick ut en sväng med Mosen. Har precis duschat och lagt mig i sängen så ska alldeles strax sova. Tisdag imorgon o kanske åker till Gislaved får se, eftersom att jag var sjuk förra veckan. Men puss o godnatt på er!





Fuck

Haft en riktigt jobbig natt alltså... Drömt sjuka drömmar och sånt, riktigt jobbigt. Har iallafall hunnit duscha, äta o tagit på mig så drar iväg till skolan idag. Ingen ide att ens sminka sig denna dagen för känner på mig ett detta är inte en bra dag för mig. Blir iallafall träning ikväll så får se vad mer jag hittar på.



Bra dag

Kom precis hem efter en himlans trevlig eftermiddag/kväll. Synd bara att vissa människor har alldeles för stor käft ibland bara. Ska ta o äta lite mat som jag fixat o sen gå o sova. Måndag imorgon och är faktiskt riktigt taggad för denna veckan! Temadag på fredag i hestra o sen lov! 



Kyrkan

Vaknade runt 9 för att åka till kyrkan med Maja. Åkte ut till villstadkyrka men ingen va där, fick ringa hennes pappa igen också åkte vi till svenska kyrkan istället. Är riktigt trött nu o vill bara lägga mig och sova igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt, blir iallafall ett gympass ikväll.



Super dag!

Ligger just nu i sängen med Moa eftersom att killarna precis gick. Haft en super bra dag faktiskt. Lite tjurig o så på kvällen men annars har den varit riktigt bra! Inte varit såhär glad på hur länge som helst faktiskt. Ska ta o sova alldeles strax så att jag orkar gå till kyrkan imon på morgonen... Blir även till att bege mig till gymmet på kvällen, har absolut ingen ork men måste verkligen.



Löööördag

Hallå bloggen! Tog mig en sväng Hill neo igår kväll o myste lite med honom o grillade med familjen på kvällen, mamma kom även hem! Som jag saknat henne. Somnade väldigt tidigt igår och vaknade även tidigt imorse. Lilla neo var här när jag vaknade så passade på att mysa lite med honom. Sen kom Moa o vi sitter just nu i mitt rum o ska snart äta. Har lite planer för dagen/kvällen och det blir väldigt bra tror jag. 




FREEEDAG!!

Äntligen är det fredag. Var precis iväg till Konsum med Mosen o köpte iTunes kort o varsin glass till oss. Hade läst att believe skulle komma ut idag, men tydligen inte på iTunes än... Så får vänta ett tag till helt enkelt. Blir nog till att ligga i sängen hels kvällen dock... Mitt huvud spökar som bara den o har hållt på o ramla ett flertal gången nu när jag o Moa var ute... Riktigt läskigt.. Men ska ta o vila lite så fixar det sig nog!







2 veckor

Godmorgon världen! Redan klar o äntligen frisk, dock hostat hela natten. Ska snart dra till skolan o för er som inte visste det så är det fredag idag!! Känns riktigt skönt! Bara 2 veckor tills min födelsedag idag också, de ni! Hoppas ni alla får en bra start på helgen!





Godnatt

Mår sååååå mycket bättre nu alltså. Blir skola imorgon för min del vilket verkligen behövs. Bara 10dagar i skolan kvar denna månaden för min del om jag rökande rätt(?) helt sjukt! Ska ta o försöka sova så jag orkar gå upp o duscha imonbitti. Puss 




Tusen bitar

Det känns som att hjärtat slits i tusen bitar varje gång man ser era namn tillsammans någonstans. Det kanske är så att det inte är något mellan er, men det gör fortfarande så jävla ont. Och dom där tusen jävla bitar som bara flyger åt helvete är egentligen inte det värsta. Det värsta är att jag har inte rätt till att säga något, inte ens rätt till att bli arg eller ledsen eller förtvivlad. Vet du varför? För du är inte min, så det finns inte ett enda ord eller något annat jag kan säga om det. För du är inte min, alltså har jag ingen rätt att säga något. Och det gör nästan mer ont, att inte kunna säga något o att du inte är min.



Min bästavän - sängen

Sååååå ja... Blev till att vara hemma idag också, helvetes skit. Mår dock väldigt mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse. Tog mig en dusch o piggnade till lite. Ligger iallafall i sängen fortfarande o funderar på om jag orkar göra något att äta.. Gått ner nästan 3kg sen i lördags lite sjukt faktiskt. Känner verkligen att jag måste bli frisk nu så jag kan ta tag i träningen. Bara en månad till skol-SM o bara två till Holland och vill verkligen kunna göra mitt bästa på båda tävlingarna eftersom att jag missat så många andra redan. 



Forehead kisses

Bästa som finns på denna planet...




Fan

Luggit i sängen hela dagen verkligen o verkar som att morgondagen blir likadan, jävla skit också. Pratat Skype med Anders i över 3h nu o blir nog ett tag till, lite efterbliven är han allt den där pojken. 



Sjukling

Luggit i sängen gram tills nu, ska försöka ta mig upp o ta en dusch så kanske jag piggnar till lite iallafall. Annars händer inte så mycket här hos mig, kollar just nu på frozen och den är faktiskt väldigt bra. Mår verkligen inte bra men tur att det finns folk som kan fixa ett leende på mina läppar i alla lägen, underbart. 



@germanlovers

Ligger i sängen och dör.. Precis ätit lite men la mig i sängen lika fort igen. Josefin kom hit en sväng innan och hälsade på, så vi passade på att fixa vårat videofyme konto där vi kommer lägga upp massor med konstiga saker, kommer bli jäklans kul faktiskt haha. Så gå in o titta och även följ oss! Ska ta o sova lite till! Puss!




So true

Gick hem från skolan eftersom att jag har feber och mår inte alls bra. Började gråta i skolan för att jag fick lite vatten på mig liksom o det är ju inte precis så att det brukar va så i vanliga fall. Ska ta och sova en stund o även försöka plugga lite. Första april idag också ju och klart som fan lyckas Moa lura mig.. Haha sjukt!