Cykla 3 mil

Hade en super mysig kväll hos morbror och åt tills jag hamnade i matkoma typ. Mötte Mosen vid 9 typ och vi bestämde oss för att cykla en sväng. Blev lite vilse och hamnade i broaryd, vilket ligger ungefär 1,5mil ifrån smålandsstenar. Alltså cyklade vi ikväll 3MIL!!!! Helt jävla sjukt... Ligger iallafall i sängen nu och ska sova. Blir nog att sova hos Mosen imon istället så får vi se hur det blir imon! Puss på er









Iväg och grilla

Vaknade sent, gick till Neo och lekte lite med honom sen vidare till Åsa. Pappa hämtade mig där påvägen hem ifrån jobbet och tränade lite med honom. Precis duschat och ska iväg till Neo för att grilla med morbror och Amanda och lilla plutten. Kanske sover hos Mosen ikväll får se!









Min helg

Haft en riiiiktigt bra helg verkligen! Började helgen med att jag åkte in till Gislaved i fredags för att äta på chilithai med mamma, Jennifer och Susanne. Jennifer och jag tog bussen hem och låg i sängen typ hela eftermiddagen. Vid 7 gick vi pp bion "the fault in our stars" och det är verkligen min nya favorit film och fyfan vad jag grät. Jennifer sov hör tills lördag och då åkte vi till Halmstad med mami o papi för lite shopping. Slösade som vanligt bort nästan hela barnbridaget... Så även denna månaden är jag fattig! Firade mamma på kvällen eftersom att hon fyllde år. Jennifer åkte hem runt 12 och då stack jag o mötte Åsa också sov hon här. Hon gick hem ganska tidigt imorse o runt 4 åkte jag till Gislaved. Hade en super mysig eftermiddag med massor av skratt! Åkte hem runt 7 och Moa mötte mig vid stationen. Åkte till henne och vad med henne nu på kvällen, saknat henne massor. Kom typ precis hem och ska ta och försöka sova för har sån jävla huvudvärk! Hoppas ni alla haft en super helg! 











Dammsuga

Vaknade av att Mosen ringde imorse o frågade om hon fick låna min laddare. En liten stund efter ringde även mamma o sa att jag va tvungen o dammsuga o att jag senare skulle åka till Gislaved för att ära på chilithai. Ska ta mig en dusch och sen sätta mig på bussen. Får äntligen träffa min saknade Jennifer! Så blir nog en super mysig helg!



VILL HA








Varför

Som ni kanske märkt har jag inte bloggat så mycket de senaste dagarna och det är för att jag helt enkelt inte orkat. Har typ inget att blogga om eftersom att jag till största delen sover bort hela mina dagar och är ute på kvällarna. Har iallafall dessa dagarna varit med Åsa, Bodil, Ca, Enesa, Natha o Mosen en hel del, även hela det gänget som alltid är ute. Tar mig en sväng till gislaved lite senare och äter på BK med Åsa och stannar nog där tills ikväll och hittar på något, får se helt enkelt. Sen imon kommer min saknade Jennifer hit!! Så ska vi gå på bio och på lördag blir det nog en liten sväng till Halmstad om det inte regnar för mycket vill säga. Men ville bara kika in och säga lite vad som hänt och vad jag ska göra de kommande dagarna ifall jag inte bloggar så mycket! puss ! 
 

~


At any Price

Vaknade runt 1 och hunnit ätit nudlar och ligga på soffan ett bra tag. Ligger just nu och kollar på filmen "At any Price" med zac efron. Sååååå jävla sexig är han så att det nästan blir läskigt. Får se vad som hittas på ikväll/eftermiddag, har lust att ba ligga och slappa hela dagen! 



Körsbär

Sov hos Åsa inatt somsagt och hade det super mysigt! Var där till klockan 5 idag och gick sedan hem o duschade. Va med Mosen en stund och gick med mamma till affären. Ligger i sängen o kollar på believe tillsamans med mina körsbär, så himla gott! 



At åsas place

Stack till donken runt 2 tack vare att Kajsa o hennes kille körde oss till eurostop. Fick även med mig en tröja ifrån hm. Chillade hos Philip tills 5 och åkte hem. Stack hem o åt och sedan ut med alla. Sitter just nu med Åsa o Lisa hemma hos dom och ska kolla på någon film, sover även här. 







Trötta

Somnade runt 2 igår och vaknade vid 11. Åt frukost och gick o la oss igen. Får se när vi beger oss hemåt mot smålandsstenar i eftermiddag och även vad som hittas på ikväll. 





Midsommar

Stack somsagt ner till Halmstad för att fira midsommar! Sov över med tjejerna inatt o hade super mysigt. Haft en super härlig dag med roliga människor här nere. Precis plockat lite blommor att ha under kudden så att jag kan drömma om min dröm man, haha. Har har ni iallafall lite bilder! Pussar











Maaaaat

Ätit konstant heeeeela eftermiddagen. Ska snart dra till mig för att sova där inatt med tjejerna. Längtar som fan tills imon om allt blir som planerat! Blir troligtvis en super härlig kväll med härliga människor! 





Möta Åsa

Sov inte alls länge idag vilket jag är väldigt stolt över! Midsommar outfiten är klar, funderar dock på om jag ska ha shorts eller byxor beroende på hur varmt det blir men tar med mig både och. Har tagit mig en dusch och tagit på mig kläder och så. Ska snart bege mig för att möta upp Åsa och sen hittar vi på något. Ikväll blir det myskväll och övernattning med mina bebes. Är så jävla glad över att vi rätt ut allt och funnit tillbaka till varandra, världens bästa är dom verkligen! Ska ta och se om tvättmaskinen är klar så att jag kan hänga upp den, vuxenpoäng att jag tvättat!
 


 
 

Navel piercing!!

Haft fullt upp denna dagen! Vaknade runt 10, duschade och gick en sväng till Neo. Åkte med bussen skiiiit nervös vid 1 och mötte upp Sandra o mami. Piercade naveln och var så jävla rädd att det skulle göra ont. Men tyckte knappt det kändes något. Åkte med Sandra hem i diskobilen och var hos henne några timmar. Stack till Åsa och var sedan ute med Åsa o några till. Var precis med Moa och bestämde oss för vad vi ska ha på oss på midsommar, blir nog superbra! Ska ta o kolla lite serier o sen sova! 











Bebisen är hemma

Äntligen hemma ifrån Holland och sov bort halva denna dagen. Kom hem vid 3 igår natt och sov hela dagen. Åsa kom hit vid 2 så gick vi o köpte pommes. Moa kom också så vi kollade på oth och sov allihopa en stund. Senare kom Darre, Axel, Emil, Thomas och Philip. Snackade o skrattade en hel del o dom gick hem för en liten stund sedan. Min bebis kom även hem idag. Som jag saknat honom! Så nu ligger vi i min säng båda två så får hoppas att han sover i min säng inatt. Måste gå upp tidigt imon för att åka till Gislaved o pierca naveln, är så jävla rädd! Men det blir nog bra! Puss på er!









Idag gäller det

Blev en låååång dag igår o kolla på alla som tävlade. Men idag är det min tur! Riktigt nervös är jag... För självklart vägde jag 58kg igår när jag vägde in och får därmed tävla i -63... Aja kan inte mer än göra mitt bästa! Och eftersom sommaren ska jag fan ner till typ 55kg så jag kan köra i -57! Hoppas ni alla får en bra dag helt enkelt! 



Lista

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Anders o Noah 
2. Personen du pratade I telefon med: Moa 
3. Du fick SMS av: Philip 
4. Du kramade: Anders 

IDAG
5. Kläder: shorts och linne 
6. Bättre än igår: humöret

IMORGON
7. Är det: lördag
8. Planer: kolla tävling 
9. Något tråkigt som händer imorgon: att vänta

FAVORIT
10. Nummer: 18
11. Färg: svart
12. Årstid: sommar
13. Saknar du någon?: aa
14. Humör för tillfället?: trött, förvirrad

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: vaknade o hade ont i hela kroppen
16. Vad åt du sist?: pommes
17. Vad irriterar du dig på?: mycket
18. Tror du på distansförållanden?: nä
19. Vem tänker du på just nu?: dedu
20. Tror du att personen tänker på dig med?: nä
21. Vart reste du sist?: Holland just nu
22. Vad gjorde du igår kväll?: åkte buss
23. Liknar du din mamma eller pappa?: pappa mest typ
24. Ler du ofta?: ah
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: aadå
27. I vems säng sov du i igår natt?:  i en buss
28. Vilken färg har din tröja?: mörkblå

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: allt för många gånger
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: aa
31. Gråter du när du skadar dig?: ibland

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: oftast 
33. Vad gör dig glad?: mycket
34. Önskar du att du var lyckligare?: nja
35. Är lycka överskattat?: ibland
36. Kan musik göra dig glad?: aa

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: aa
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: ja 
39. Har du en flick/pojkvän?: nä
40. Är du nöjd med det?: singel is the shit
41. Är du kär?: nä

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: haha
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: nä
44. Är du en mobbare?: nä
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: aa
46. Har du blivit sviken någon gång?: några gånger 

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: sådär
48. Favoritämne?: musik
49. Värsta ämne : idrott o franska 
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: aldrig ätit någon annanstans

Låååång resa

Hejsan bloggen! Ligger i sängen efter en väldigt lång dag och en väldigt lång bussresa. Tog ungefär 15h att åka hit, var även tvungen att åka färja mitt i natten så kunde knappt sova och kan ju inte rekommendera att sova i en buss alltså... Kom iallafall fram till Holland runt 10 imorse och åkte in till en lite större stad först. Åt lite mat och skulle ha gått in på primark men hann inte så det förstörde hela min dag. Kom till hotellet runt 3, stack och vägde in alla killarna på tävlingen och sen tillbaka till hotellet. Käkade lite kvällsmat innan och ska nu sova. Blir en låååång dag imorgon eftersom att alla pojkar och Anja ska tävla. Dock får jag vänta till söndag eftersom att jag är den enda som tävlar i U18. Men nu ska jag ta och kolla på en film och försöka sova lite. Puss på er o hoppas ni alla har det bra o svenneland.





För jag har slutat åttan!

Kom precis hem efter att ha haft skolavslutning, kollat på Olivers skolavslutning, klippt mig och ätit i Värnamo med föräldrarna. Håller just nu på att packa det sista, helt sjukt att vi åker idag! Det ska bli så jävla roligt och att Anders o Noah ska med gör saken bara ännu bättre. Riktigt bra start på sommarlovet helt enkelt! Får se hur bra uppdatering det blir i helgen beroende på om jag har internet eller inte. Men kan iallafall lova er maaaassor av bilder efter helgen! Puss på er och hoppas ni alla får en bra start på sommarlovet! 























Hallåååja

Varit lite off de senaste dagarna eftersom att jag haft ganska mycket och göra faktiskt. Har umgåtts med Ca, Åsa o Bodil, varit lite med Philip och Andre, träffat Jossa och även Mosen. Mår så jävla bra just nu, inte mått såhär bra på riktigt länge. Känner verkligen hur denna sommaren verkligen kommer bli så jävla bra!! Skolavalutning imorgon och på kvällen åker jag emot Holland. Känns helt sjukt att redan gå ut åttan, känns liksom som att det var igår vi sjöng i kyrkan att vi skulle sluta sexan och börja på Nordin liksom. 
 
Har iallafall precis tagit mig en dusch efter att ha varit med Mosen hela dagen, snackat några timmar med Anders och myst och pussat på min lilla bebis som om en månad fyller 1år, helt sjukt! Ska ta och fixa min spotify lista nu och sedan sova. Får se om jag orkar gå till Bodil imorgon på morgonen så att hon lockar mitt hår... Annars får jag hitta på något annat helt enkelt. Längtar som FAAN tills imorgon! Ska äntligen få träffa min saknade Anders som jag inte träffat på 1månad, känner på mig hur jävla rolig denna helgen kommer att bli!
 
 

Dagens


Åsas kramar

Haft "temadag" hela dagen så har haft lite fullt upp, eller inte. Gick upp vid 5 imorse och gick en runda, på eftermiddagen cyklade jag och Jossa fram och tillbaka till Skepshullt och på kvällen tränade jag. Stack ut en sväng med Åsa och träffade även delli, Seme o gime. Kan säga såhär att Åsas kramar slår ingen, fysatan alltså! Ska ta o kolla på oth nu sen sova. Förhoppningvis blir morgondagen ännu bättre än denna!

Haj

Vaknade runt 11, gick ut i solen och solade i några timmar. Duschade av mig och drog till affären med mami. Skämde även ut mig TOTALT. Vem fan säger "haj" när man antingen tänkt säga "hej" eller "tja"?!?! Herregud... Ska ta och äta mat, sova lite och sen träna. 



Basket

Gick ut en sväng med Nermin och träffade även delli, seme, gime o alida. Spelade lite basket och skrattade en hel del. Ska ta och kolla på oth så får vi se vad som händer. Söndag imorgon vilket känns riktigt surt. Dock riktigt softa dagar i skolan nu och på torsdag slutar vi! Och åker även till Holland! Riktigt taggad! 



Grilla

Åkte iväg en sväng till Gislaved innan iallafall. Träffade tjejerna och åt sushi med Mina. Tog bussen hem efter 1h och stack ut med delli en stund, snackade om allt möjligt typ. Redde ut lite saker och fyfan vad bra jag mår nu! 1/3 på vägen nu och känns så jävla bra! Har precis grillat med la familia o gått en runda med Neo. 



Work out

Hallå bloggen! Stack till Carro igårkväll i knappt 1h. Mådde inte alls bra så mamma kom o hämtade mig. Låg i sängen hela kvällen och kollade på oth. Vaknade runt 10 idag och kollat på lite till oth. Precis tränat lite i källaren och min lilla gullunge är här just nu. Helt sjukt att han snart fyller 1år. Hade tänkt åka till Gislaved idag men har sån jävla huvudvärk så stannar nog hemma idag också.



Snaaaart

Detta är fan sjukt...



Oth

Sov riktigt länge idag... Och har luggit i sängen hela dagen och kollat på oth. Ska snart ta mih en dusch och sen iväg till Carro ikväll med lite folk. Har lite planer inför helgen men får se hur det blir. Förhoppningvis blir det en sväng till Gislaved för att träffa mina bebes, inte träffat dom på super länge nu! Och kan även meddela att mina fötter och ben mår inte bra idag alltså.. Men lätt värt det!





Godnatt

Ligger i sängen efter en lååååång kväll. Först på festen och självklart sist också. Precis tagit mig en dusch o fyfan vad ont jag har i mina ben! Men en riktigt rolig och underbar kväll har jag haft! Jävligt synd att man inte föddes till jugge alltså, för denna kvällen lär jag inte glömma! Grattis som fan till världens bästa storasyster som nu tagit studenten! Nu ska jag ta och sova innan det hinner bli morgon!! 




Torsdag

Sov ut någorlunda ordentligt idag, tog mig en dusch, fixade mig o målade naglarna. Ska alldeles strax åka till Gislaved för att först äta middag med mami och sen kolla på utsläppet och ikväll fira min underbara storasyster! Kör på vita byxor, ballerina och linne från tessi nu under dagen och kvällens outfit får ni senare! Pussar 



Snap covers

Några små snap covers med min bästavän! ❤️

Sova ut

Hela denna dagen känns som att den pågått i 100år. Skolan gick ganska fort, hade mina sista lektioner i åttan, riktigt gött! Stack iväg och tränade lite, iväg till morfar och träffade silver o en sväng hem till min busunge. Har precis duschat och ska nog se på någon film. Är ledig imorgon så ska sova sååå länge jag ba kan. Tar bussen till Gislaved runt 12, äter med mami och kollar på storasysters utsläpp och på kvällen blir det lite festligheter. Helt sjukt att hon tar studenten! Minns när vi va små och jag följde efter henne vart hon än gick, haha. Puss på er!




ÄNTLIGEN

Precis lämnat Lennart på stationen så nu är dom påväg hem till Tyskland igen. Lite sorjligt men riktigt skönt! Nu ska jag ta o sova lite till! Sista riktiga skoldagen med lektioner idag också, det gillar vi!



Lite sorjligt

Efter den lilla ullareds redan så stack allihopa ut. Träffade lite härliga människor och skrattade en hel del! Känns lite sorjligt att alla åker hem imorgon, men också väldigt skönt. Får fundera på om jag vill åka till Tyskland sen eller inte. Har precis tagit mig en dusch och ska ta och sova. Upp klockan 5 för att lämna Lennart på stationen vid 6, häääärligt!



Tisdag

Sitter i soffan efter en kort dag i skolan. Fick reda på lite betyg och är ganska nöjd. Sitter med Martin, Lennart och Nellie i min soffa. Eftersom att Philip stack till affären och vetefan när han kommer tillbaka... Drar till Ullared senare så får se om jag köper något. Är redan rintigt pank..




Dagens


Trött

Efter skolan hängde Sara, Kajsa och deras tyskar med mig hem. Kollade på film och snackar lite. Stack och tränade en sväng och gick en sväng och kollade på fotboll efter träningen eftersom att alla var där. Eller ja.. Gick inte dit utan fick skjuss av Philip. Har precis ätit och ska ta mig en dusch. Ska försöka sova tidigt idag så att jag slipper sova hela franska lektionen imon. 



Måndag igen

Hallå bloggen! Gårdagen spenderades tillsamans med Sara, Lennart och Paul på utebadet. Spelade lite minigolf och åkte iväg o tränade på kvällen. Är riktigt trött idag alltså... Har franska just nu och sovit hela lektionen fram tills nu. Sista "riktiga" veckan i skolan, känns riktigt skönt! Känns också riktigt skönt att tyskarna åker hem på onsdag så att man kan sova och bara tänka på sig själv på morgonen osv. Så på onsdag blir uppdateringen som vanligt igen!! 



Lyckad kväll!

Gisledagarna var nog det sämsta på länge, riktigt tråkigt har det verkligen. Men hade en riktigt trevlig kväll igår! Grillade korv, gick ut en sväng och skrattade som bara den. Dock var vi uppe liiiite för sent eftersom att alla snackade och sjöng och fan vet allt. Ska iallafall ta och äta o duscha av mig, sen beger vi oss emot utebadet!