Bra kväll

Är hemma efter att ha tränat, duschat, ätit, varit ute, varit hemma och varit hos Moa. Haft en riktigt bra kväll o denna kvällen behövdes verkligen. Vet precis vad jag vill nu o nästan hur allt i mitt liv ligger till, hoppas på att de kommande månaderna blir posetiva iallafall. Ska ta och sova nu så jag orkar gå till skolan imorgon och även åka till min bebe Mina efteråt! Som jag saknat henne o alla andra i Gislaved!



Död

Luggit i sängen sen jag slutade skolan och fyfan vad trött jag är. Vill bara lägga mig ner och dö en liten stund. Ska iväg snart och träna också, kommer ju verkligen göra saken bättre. 



Måndag igen

Precis ätit frukost och duschat. Måndag idag alltså blir det en väldigt seg dag i skolan och sen träning ikväll. Är riktigt trött idag alltså, känner att huvudvärken är påväg också. Pallar inte denna dag..



Inte som planerat

Kvällen blev inte som planerat precis men det funkade endå. Stannade hemma hela kvällen och städade o fixade lite saker. Riktigt bra dag har det varit idag alltså! Fint väder, underbara vänner och jävligt mycket tur! Hoppas morgondagen blir nästan lika bra, dock skola imorgon också.. Får se det posetivt bara 2 veckor kvar sen lov! Godnatt allihopa!



Skethult

Dagen har gått så sjukt fort! Åkt moppe lite överallt, kollat på fotbollsmatch med trevligt sällskap och varit i Skethult. Får se vad som hittas på ikväll, blir nog en liten promenad senare med massor av prat. Måste också säga grattis till bestie o Johan som ÄNTLIGEN blivit tillsammans, det var då på tiden!



Svajigt

Godmorgon världen! Ligger i sängen med jossa och pratar lite. Blev en riktigt mysig kväll igår med mina två bästavänner, finns verkligen ingen som dom! Dagens planer är lite svajiga, ska iallafall åka moppe med jossa men sen får vi se om det blir som planerat! 



I solen på Harrys

Sitter just nu på Harrys i Stenungsund efter en hel dags tävlande. Tog oss en lång promenad längs vattnet i morse och tog en glass, eftersom att jag inte började tävla förens vid 2. Vann 1 match och den andra blev vääääldigt fel dömd enligt alla. Blev ett brons tillslut men endå jävligt nöjd för kunde inte gjort bättre än vad jag gjorde! Blir till att va med jossa o Moa ikväll o ha en riktig tjejkväll bara vi tre! Riktigt bra lördag! 



Hestra o sedan Stenungsund

Sitter i bilen påväg till hestra för att åka med Linus o hans pappa till Stenungsund. Tävling hela dagen och ikväll vara med jossa. Såklart blev jag as förbannad det första jag blev imorse men idag är det helt lugnt med det, måste ha något att kunna tagga igång sen eftersom att alla skojar med mig på tävlingar att jag alltid är så himla glad. Hoppas ni alla får en super lördag för det ska jag ha! 



I sängen

La mig precis i sängen och är så sjukt trött o mitt huvud bankar som bara den. Ska försöka sova så jag orkar gå upp tidigt imorgon för att packa o fixa iordning allt. Känns väldigt trist att mina Kalmar killar inte ska med imon... Känns alltid så bra att ha deras stöd på platts och deras pepptalk, men vi får hoppas att det går bra endå helt enkelt. 



Premiär solningen

Hunnit städa, sola i en timma och handla med mamma sen jag kom hem från skolan. Fick sluta 20min tidigare vilket var vääääldigt skönt. Världens underbaraste väder har det varit idag också, därför jag tog mig premiären och solade utomhus. Fick dock lite skäll av mamma men aja, haha. Ska ta och hjälpa mamma med maten och sen lägga mig på soffan, har sån jävla huvudvärk så att det inte ens är sant. Tagga inför tävling imon också!



Håltimma

Bara två lektioner kvar denna dag.... Dock har vi håltimma nu, en lektion, låååång rast och sen matte vilket är jävligt drygt. Hunnit med både svenska redovisning och engelska prov idag och hoppas att det gick bra!  Ska ta och städa när jag kommer hem och packa inför imorgon. Annars blir det bara till att bara hemma ikväll typ, världens tråkigaste liv haha. 



Mos

Min älsklings mos kom äntligen hit och vi tog oss en sväng till Konsum där vi även träffade på Thomas. Köpte lite kakor, en dricka och chips och begav oss till mig. Spelade lite gitarr och sjöng lite o pratade om allt möjligt. Fredag imorgon som sagt och har inte en aning om vad jag ska göra faktiskt. Kanske bara va hemma hela kvällen och sova? Vi får helt enkelt se imorgon!



Barnbidrag

Ligger på soffan och har precis ätit kvällsmat. Fick se hur min tysk ser ut idag och kan inte klaga faktiskt. Även fått mamma och pappa att gå med på att jag ska få ta moppekörkort, så mamma ska ringa körskolan imorgon så får vi se hur och när det blir. Väntar på Moa så vi kan åka ner till Konsum och slösa lite pengar eftersom att barnbidraget kom idag så har pengar äntligen! Måste även plugga och duscha.. Åhh vad skönt det är att det är fredag imorgon!! 





So tidning

Sitter på so:n just nu och skriver den jävla tidningen om andravärldskriget. Så jävla hungrig och så jävla trött! Blir en riktigt seg eftermiddag eftersom att vi slutar sent och måste plugga hur mycket som helst... Ska dock försöka komma ut och gå en sväng ikväll också. 



Klar

Redan hunnit packa väskan, ta på mig och ätit frukost, inte illa alltså. Lång dag i skolan idag och även bad.. Finns nog inget värre än att simma.. Efter skolan blir det till att plugga till provet imorgon och hålla tummarna att det går bra helt enkelt. 



Moppetjejerna

Idag var nog lätt bästa dagen på länge! Åkte moppe med jossa heeeela eftermiddagen och i stort sett hela kvällen också. Tog oss en tur till Borlången och snackade lite. Tror faktiskt det blir för mig att skaffa en moppe om pappa går med på det vill säga.. Hade även utvecklingssamtal vilket gick väldigt bra. Somnar dock lite små sur... Åhh.. Godnatt på er iallafall! 





Körkort!!

Hade dans i skolan idag hela förmiddagen och det var faktiskt helt ok, i slutet var det faktiskt riktigt roligt. Iallafall så gick resten av dagen också väldigt fort. Fick precis ett samtal av min bestie att hon fått sitt moppekörkort!!! Så hon är påväg hit på moppen så ska vi ut o göra smålandsstenar osäkert, haha. Tar oss nog också en sväng till det nya Konsum också och checkar in det.Har även utvecklingssamtal sen också...




Bästavännen

Bestämt vilken dräkt jag ska ha nu, blir en adidas med blått, ville ju dock ha med svart egentligen men detta passar bättre med rygglappen osv, det var den som passade bäst helt enkelt! Skulle gå ner o duscha innan så kom världens underbaraste människa ner för trappen, Mosen. Inte träffat henne utanför skolan sen i fredags så jävligt saknad var hon. Tog mig en dusch, pratade lite med henne o ligger i sängen nu. Ska alldels strax försöka sova så jag orkar gå till skolan imorgon. 




~


Losing him was blue like I'd never known.
Missing him was dark grey all alone.
Forgetting him was like trying to know somebody you've never met.
Remembering him comes in flashbacks and echoes.
Tell myself its time now, gotta let go.
But moving on from him is impossible.
When I still see it all in my head.



Sängen

Luggit i sängen hela dagen och sovit typ. Världens jävla huvudvärk och jävligt hängig. Lyssnar på lite podcasts nu och ska försöka ta mig upp ur sängen. Måste också bestäma vilken av de 3 dräkterna pappa tog med hem igår jag vill ha.. Åhhh sån beslutsångest.



En lista ba

HAR:
Har du ett förhållande? - Nope
Har du någonsin haft ett förhållande? - aa
Har du allt du någonsin önskat? - nästan 
Har du syskon? - En lillebror
Har du någonsin velat dö? - everyday
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Nä
Har du haft sex? - Nope
Har du en egen dator? - Nä
Har du en idol? - Aa 
Har du varit på en riktig konsert? - aa flera 
Har du några framtidsdrömmar? - klart
Har du druckit så mycket så du har spytt? - tyvärr 
Har du blivit påkommen när du haft sex? - Nä
Har du någon fobi? - Nja halvt
Har du körkort? - Nej



VEM:
Vem vill du träffa? - Moa
Vem saknar du? - Hannah
Vem kysste du senaste? - Who knows
Vem fick du senast ett sms av? - Who knows
Vem skrev du senast ett sms åt? - Who knows 
Vem av dina vänner är mest partypingla? - jossa haha
Vem är din bästavän? - Moa, jossa, Ebbz o Vilma 
Vem skulle du ta med på bio just nu? - ingen
Vem är din idol? - Justin Bieber 
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - många 
Vem vill du prata med just nu? - Ingen
Vem bråkade du med sist? - Några
Vems hus var du senast i? - Mitt
Vem ringde dig senast? - Mami
Vem ringde du senast? - Mami


VAD:
Vad åt du senast? - morot
Vad drack du senast? - Mjölk
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - "Hahha nej... Nästan"
Vad vill du heta? - Emelie
Vad tycker du om homosexualitet? - Starkt som fan!
Vad tycker du om abort? - inte emot det o inte för det heller
Vad ska du göra efter dethär testet? - Försöka sova 
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - ingeting faktiskt 
Vad gör du just nu? - ligger i sängen
Vad för sorts filmer gillar du? - sorgliga 
Vad har du på dig just nu? - T-shirt 
Vad ser du om du kollar åt vänster? - min tv
Vad hade du velat göra just nu? - Dö
Vad ska du göra imorgon? - om jag mår såhär va hemma




SKOLA:
Vilken klass går du i? - 8D
Trivs du där? - Nja
Vem i din klass umgås du mest med hemma? - jossa 
Har du bytt skola nångång? - från lågstadiet till högstadiet
Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? - Aa
Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - mer mot MVG hållet
Kommer du bra överens med lärare? - Aa
Vilket är ditt favoritämne? - musik 

KÄRLEK/SEX
Är du singel? - Ja
Vill du vara singel? - Vene 
Hur många har du haft sex med? - 0
Är du romantisk? - kan hända 
Spelar utseendet roll? - Beror helt på
Vad är din typ? - Har ingen typ
Har du varit otrogen? - Nej
Vem hade du senast sex med? - Justin 
Har du haft sex utomhus? - No

RANDOM/ÖVRIGT
Vad tycker du om sex utan känslor? - Finns inget som heter så 
Vad lyssnar du på just nu? - Inget
Ditt favoritband? - Tokio Hotel
Din favoritartist? - Justin Bieber 
Vill du gifta dig i framtiden? - Aa
Vart skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - överallt 
Är du helsvensk? - Aa
Vem beundrar du? - min pappa o mamma

Huvudvärk

Blev ingen träning för mig idag eftersom att jag har sån jävla huvudvärk. Precis vaknat efter att ha sovit i 2h i hopp om att huvudvärken släppt men nepp. Ska hjälpa mamma med maten o sen sova igen. 



Skola

Haft en lektion och vill redan hem får denna skiten.. Är så sjukt trött och har sån jävla träningsvärk. Ska iallafall träffa en person efter skolan och sen träna! 



Godnatt

Åkte som sagt och tränade innan och fysatan vad skönt det va! Sprang i 30min, rodde i 5, körde lite bänkpress o lite andra saker. Känner att jag kommer ha träningsvärk imon iallafall... Måndag imorgon igen vilket är helt sjukt, ska försöka träna hela veckan så jag är redo inför tävlingen på lördag, ganska så nervös faktiskt men det fixar sig nog! Godnatt på er!



Kind of perfect









Smoothie

Luggit på soffan med mami hela morgonen typ.. Gjorde mig precis en smoothie och ska försöka plugga lite också. Måste iväg till affären sen o köpa bär o frukt och sånna grejer, blivit helt besatt av smoothies alltså... Dock väldigt gott o väldigt nyttigt! 



10.00

Vakna precis och ska ner och äta lite frukost. Blir förmodligen plugg hela dagen och sen ikväll till gymmet och springa lite på bandet. Verkligen inte lust med något idag men vad ska man göra liksom? 



Folk är falska

Tog mig en dusch innan och stack ut en sväng, sedan hem igen. Chillat hela dagen och snackat om allt mellan himmel och jord. Även fått reda på ett o annat o fyfan vad falska vissa människor är alltså, så jävla äckligt är det. Ska ta och äta med familjen och sen titta på tv med dom ikväll. Får se om det dyker upp något spontant ikväll som vanligt. 


Jävla idioter

Vaknade av att mamma skrek ännu en gång att huset blivit äggat igen. Så jävla omoget förstår inte varför man ska hålla på så? Liksom om du så gärna vill bli polisanmäld tillslut sno en bil eller något istället. Kan ju säga att pappa Lasse är inte så glad just nu.. Ska ta och göra en vitlöksbaguett och lite te. Blev även tvungen att ta ut töjningen ur örat för mamma Ella och pappa Lasse höll på att skjuta mig.. 



Fållinge

Kom precis hem efter att ha följt killarna hem.. Kan ju säga att det är rätt så långt att gå fram och tillbaka till Fållinge mitt i natten. Ska ta och snacka Skype med killarna tror jag och sen sova. Så sjukt trött och känner även att huvudvärken är påväg.. 



Killarna och Moa

Stack ut en sväng innan men hade verkligen ingen lust att va ute idag. Gick hem och är lite och efter en stund kom killarna och Moa helt spontant. Gick till Konsum och köpte godis precis och nu sitter vi och ska kolla på film. Även hunnit töja mitt öra denna kväll och fyfan vad ont det gör nu... Kommer nog ångra mig men #yolo 





Fredag!

Det är fan fredag idag alltså, och det är bara 1 vecka kvar på Mars typ. Vart fan tar tiden vägen?! Har iallafall hunnit med himlans mycket idag. Skoldagen gick väldigt fort, vi fick även sluta en halvtimma tidigare så det var jävligt skönt. Sökte även feriepraktik så får se hur det blir med det, ska även lämna in ansökan på Göstas har bara inte haft tid. Städat hela huset också, ska bara torka golven så är jag helt klar sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll dock, mammas kompis kommer hit så stannar nog hemma annars finns det lite alternativ. Hoppas alla får en super helg iallafall!





Ma girls

Hemma från Gislaved nu och kan inte säga mer än att man har jävligt kul med dom tjejerna! Saknade dock Mina men får ta och åka o träffa henne en annan dag! Ligger nu i sängen och ska försöka sova.. Vill bara att denna veckan ska ta slut.





Fika

Hemma från den drygaste skoldagen på länge alltså... Riktigt segt att gå upp imorse alltså.. Sitter just nu med jossa och äter lite, beger oss mot Gislaved runt 5 så får vi se vad jag hittar på där borta, kanske tar och tränar lite också får se helt enkelt. 



Släpp aldrig

Den dummaste saken man kan göra är låta någon man älskar och som man bryr sig om gå ifrån än. Hur svårt man än har det, hur dåligt man än mår så ska man hålla ihop vad som än händer! Men ibland händer det att man gör misstag, men lämnar den där speciella personen för att man vet att man egentligen inte är värd den personen ett piss och kanske är det sant? Men för det ska man inte ge upp kärleken man har och har haft så länge. Kan säga er att om man gör detta misstaget blir man vilsen, man sårar både sig själv och den andre personen och även alla i sin omgivning. Och det finns inget som kan ändra på det där beslutet. För när man väl sagt dom där magiska orden så finns det ingen återvändo, det finns inget man längre kan göra åt saken liksom. Och det är det dummaste man kan göra! För efter att man sagt dom där magiska orden så fattar man vilket jävla misstag man gjort och man vet att den personen kommer aldrig vara den samma mot dig. Men det värsta är nog att det man haft aldrig kommer kunna komma tillbaka. Alla dom där minnen, både dåliga och väldigt bra är som bortblåsta liksom. Och medans man känner att det var det dummaste man gjort försöker man låtsas att man är lycklig, att man mår bättre utan den där speciella personen. Tills man verkligen inser att man har inte ögon för någon annan, det finns ingen som är som just den där personen och att man aldrig kommer bli så lycklig som med den personen, men den personen kommer aldrig tillbaka. Och det är just det som gör så jävla ont, att den personen kommer aldrig bli densamma som den varit och det kommer aldrig bli detsamma med någon annan, inte ens med den personen. Så snälla gör inte detta misstaget. Älskar du någon, stanna hos den personen hur svårt det än är just nu, allt blir bättre och det finns inget som just NI. 

Godnatt



Stressigt

Sitter just nu i sporthallen med bästavännen efter att tränat, varit i kyrkan, äta och köpt vitaminvatten. Kan ju säga att innebandy lätt är den tråkigaste sporten som finns att kolla på men det har ju sina anledningar varför man kollar på det, haha. Ska ta en dusch när jag kommer hem och sen sova direkt. Så sjukt trött o inte på så värst bra humör för den delen heller. 



Of to Gislaved

Iväg till Gislaved för lite träning nu, är dock inte jätte peppad idag alltså.. Måste till kyrkan direkt efter också, men som tur gör Wilma mig sällskap så det blir nog super bra!



10 om mig

• Jag har på senaste tiden verkligen insett vilka som är "äkta" vänner pga att jag kanske gjort misstag osv, men det var nog faktiskt värt det!

• Om jag vill något så kämpar jag för det och det är något negativt eftersom att jag ofta blir vääääldigt jobbig.. 

• Denna sommaren kommer förmodligen bli den bästa någonsin, många bra planer! 

• Jag har väldigt svårt att tro på saker folk säger och ta dom på allvar nu för tiden.

• När jag blir arg/ledsen slutar det oftast med att jag sagt väldigt många saker som jag verkligen inte borde sagt.

• Jag tänker mig sällan för vad jag gör/säger vilket alltid inte är så bra..

• Jag är sämst på att ljuga.. Kan verkligen inte ljuga för folk.

• Jag har fler killkompisar än tjejkompisar, less drama.

• Jag är väldigt rädd för framtiden och för vad som ska hända osv.

• Jag förstår inte grejen med att folk är så jävla krävande av "status" nu för tiden.


Huset äggat

Igår va en piss kväll, låg helt ensam i mitt rum hela kvällen och det slutade med att jag somnade innan 10. Vaknade imorse av ett sms av mamma att någon hade äggat vårat hus, så blev till att skrubba bort det i typ 1h... Är på då jävla dåligt humör idag så att det inte är sant. Fattar inte hur folk kan va så jävla omogna på så jävla många sätt! Ska ta och kolla på en film och försöka somna om för denna dagen kan dra åt helvete just nu känner jag!



10 favoriter just nu

Aloe Blacc – The Man
Rixton – Me And My Broken Heart
Ison & Fille – Länge leve vi
Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne)
Common Kings – Wade In Your Water
Tiësto – Red Lights
Wayne Beckford – Too Many Girls
Justin Bieber – One Life
Pharrell Williams – Happy (from Despicable Me 2)
John Legend – All of Me

Pytteliten

Haha åh herre gud.. 
 
 

Rast

Precis ätit lunch och haft hemkunskaps prov så sitter hemma hos Johan eftersom att vi har typ en timmes rast. Bara två lektioner kvar och sen blir det till att gå hem och sova, är så sjukt trött! Jävlans skönt att det inte är skola imon, dock har jag inte en aning om vad jag ska göra..



Slocknade

Somnade vid 9 igår och fyfan vad skönt det var! Dock är jag trött redan men det glömmer vi. 4 lektioner idag och sen studiedag imorgon, jävlans skönt. Ska försöka hitta på något ikväll så att jag inte bara stannar hemma. 





Påväg hem

Träningen gick väldigt bra idag, svettades riktigt mycket vilket är posetivt! Hann med att ha mötet och duscha där på knappt en halvtimma så det är jag nöjd med också. Påväg hem nu och är riktigt trött alltså.. Men beger mig nog ut direkt när jag kommit hem.



Möte

Åker iväg på träning nu o ska även hålla i ett möte efter det, lite pirrig faktiskt men det blir nog bra! Hänger liksom 7500kr på detta då det måste bli bra alltså.. Hann faktiskt plugga lite innan också så är riktigt stolt över mig själv! 



Randomvideos

Bokstavskombinerad?

Kom hem från skolan för typ en timma sedan och hunnit med både ett sykbryt, ledsna tårar och glada tårar. Tror fan att det är dags att gå till doktorn o få någon bokstavskombinerad diagnos snart alltså... Usch för det där.. Ska iallafall plugga lite nu, sen träna och ikväll blir det till att mysa. Åhh vad jag tycker om denna dagen helt plötsligt! 




Maten

Kan ju inte klaga på denna veckans mat alltså..



Franska

Heeelt död denna dagen alltså.. Helt trött i huvudet och vill bara sova. Sitter med Mosen just nu och har snart franska, tror fan det inte finns någon som är sämre än oss på det. Iallafall denna dagen går nog fort får vi hoppas, träning ikväll o grejer också! 



OOTD



Couples

Detta skulle ju inte sitta helt fel.. Åhh ..




Godnatt

Somnar med ett leende på läpparna ikväll, hur härligt som helst! Godnatt på er! 



Bästavännen

Kom precis gem efter att ha varit ute med bästavännen en sväng och även åt lite mat hos henne, saknat henne som bara den! Thomas, Adam och Axel kom hit en stund innan och vi snackade om lite allt möjligt. Känns riktigt segt att det är måndag imon.. 




Sortera tvätten

Mamma o pappa åkte precis och tränade så har sorterat tvätten. Fan borde hängt med och sprungit lite på bandet asså.. Måste verkligen ta tag i träningen känner jag.. Har iallafall bara sovit hela eftermiddagen vilket va jävligt slöseri med tid. Får se hur kvällen blir. 



Vitaminvatten

Gjorde som sagt pankakor till lillebror och frugan till frukost/lunch. Drog till Felix en sväng och sedan ut o köpte lite vitaminvatten, lätt världens bästa uppfinning! Sitter hemma hos Johan just nu och gör inte så mycket, jossa drar hem vid 3 så drar ut en sväng då o får se vad som hittas på. 


(God)morgon

Godmorgon allihopa! Somnade med världens sämsta humör igår.. O drömde sånna hemska drömmar så det inte är sant alltså. Nu är det lite bättre men har fortfarande lite saker som snurrar i huvudet. Vaknade för ett tag sen o ligger fortfarande i sängen men ska ner o laga pannkakor, eller oliver ska göra åt oss hehe.. Hoppas denna dagen fixar sig! 



~



Fit*a

Kvällen började bra, blev lite dåligt och ännu dåligare. Åhh är på sånt jävla dåligt humör just nu så att det inte är sant.. Aja sitter iallafall hemma hos mih med Hampus och jossa och kollar på film. Kommer somna när som helst och det är väll lika bra för sagt ordet fit*a över 500ggr nu tror jag.. Åhhhh... 



Fixad o klar

Kom hem för en timma sen kanske, riktigt dryg bilresa från Kalmar alltså.. Precis fixat mig o sånt o väntar på jossa o Johan sen drar vi vidare! Kommer bli en riktigt trevlig kväll och det behöver jag verkligen! 



Hemåt

Efter att vi alla tryckt i oss varsin kebab åker vi nu hemåt, riktigt skönt faktiskt! Riktigt rolig dag och riktigt peppad inför denna säsongen nu faktiskt! Lite planer inför ikväll så dagen blir nog bara bättre!



Guuuuld

Tog en morgonpromenad efter frukosten och köpte lite dricka o sånt inför dagen. Precis gått alla mina matcher och vann alla så blev guld! Väntar bara på prisutdelning sen blir det duschen och sen hem! Även fått träffa min favrorit pojk som jag skanat något otroligt! 




Redan vaken

Redan vaken och knappt sovit något inatt eftersom att alla snarkade och det va skit kallt. Äter frukost just nu och sen blir det fullt upp hela dagen. Hoppas tävligen går bra iallafall.. Hämtar nog upp jossa påvägen hem också sover hon hos mig inatt.



Huvudvärk

Kol fram runt halv 10 och ba suttit och snackat sen dess. Jävligt trött och sån sjuk huvudvärk och det hjälper inte att alla springer runt o typ skriker... Inte speciellt taggad inför tävling imon just nu alltså.. 



Mat stopp

Bara en halvtimma så är vi framme i Kalmar, men vi tog ett litet mat stopp på donken eftersom att vi alla var jävligt hungriga. Kommer somna när som helst alltså.. Och har sån jävla huvudvärk.. Hoppas man kan somna inatt alltså.. 



Hallåja

Ska som några av er kanske läst på Lttk börja blogga själv ett tag nu och se hur det är helt enkelt! Ska få hjälp med design osv men det tar nog ett litet tag tills dess så ni får stå ut med som det ser ut just nu helt enkelt! 

Sitter just nu i bilen påväg till Kalmar eftersom att jag ska tävla imorgon, så vi åkte upp ikväll o sover där eftersom att det tar 3h att åka dit. Får äntligen träffa mina härliga pojkar där också så det det jag från emot! 




Om mig

Jag heter då Emelie och är en tjej på 15 vårar. Går sista terminen i nian på Nordinskolan i Smålandsstenar, samma håla som jag bor i. I min blogg får du läsa om min vardag, allt ifrån judo träningar, till fester och galna spontana saker med vänner. Så hoppas du kommit in här för att stanna!