Mörkt hår japp japp

Vaknade extra tidigt idag för att gå till Åsa och locka håret, så sitter hemma hos henne nu. Blev verkligen super bra, duktig är hon min Åsa! Ska snart hem och äta lite o så. Vill ta på min klänning nu nu nu, haha som jag längtat! Hoppas ni alla får en super bra nyårsafton iallafall! 



Film med mami

Efter ett snabbt Marieberg besök, 4h bilåkning och en promenad kom jag äntligen hem! Moa kom hit för att hämta klänningen och vi tonade även mitt hår, vilket slutade med att det var ännu mer oranget än innan.. Så var bara till att gå ner till affären och köpa en färg och färga håret istället. Blev faktiskt väldigt nöjd, dock väldigt ovant att ha så mörkt hår eftersom att jag haft ljusa slingor i så många år. Men har i stort sett samma färg som min naturliga nu. Ligger i sängen med mamma och ska kolla på älska mig igen. Nyårsafton imorgon och längtar såååå efter att ta på min klänning! 



Hejdå till prinsessan

Blev ännu lite slingor i håret nu på morgonen men kan fortfarande inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte... Kan hända att jag blir mörkhårig istället.. Eller kanske int... Sån beslutsångest... Har iallafall gosat rejält med hannisen och ska snart bege mig emot mormor och sedan hem. Skulle mer än gärna flytta hit känner jag! Tänk att ha större delen av släkten omkring sig, vore som en dröm o speciellt att bo nära Hannah! 





Mysdag

Haft en super mysig dag med min prinsessa och Maja idag. Åkte till Marieberg och shoppade lite, myst en massa, åt kvällsmat inne i Kumla med lite släktingar och även blekt håret. Kan väll säga att jag trodde inte att det skulle bli riktigt så ljust... Men men det är bara hår liksom. Ligger i sängen just nu och Hannah har precis somnat. Blir en sväng förbi hos mormor på lunch imorgon och sen bär det av hemåt igen. Saknar faktiskt päronen lite...







Min prinsessa

Efter några timmars bilåkning kom jag äntligen fram till min saknade prinsessa o mitt andra hem! Som jag saknat henne!! Försöker planera lite inför dessa två dagar som spenderas här uppe, ser ut som att det blir eldning och kanske lite shopping också, men även en massor av gosande med min prinsessa! Känns som att detta lovet kommer pågå i flera år.. Tror nästan jag saknar skolan lite..




Iväg till min prinsessa

Jämfört med min bästvän är jag ganska morgonpigg alltså... Vaknade imorse och ringde lite telefon samtal så om någon timme beger jag mig till mitt andra hem och min lilla prinsessa i några dagar. Även hunnit med att åka pulka med lillkillen, vilket inte precis är min favorit sysselsättning... Men men. 



Fin fin kväll

Spenderat kvällen tillsamans med bästavännen och killarna hemma hos Jacob. Vi lagade mat och hade väldigt trevligt! Ligger i sängen just nu o vi ska snart ta o sova tror jag. Ingen aning om vad morgondagen har att erbjuda dock... 



The fault in our stars x1000

Haft en mysig kväll tillsammans med föräldrarna och farbror. Spelat lite spel, ätit god mat och pratat en massor! Ligger i sängen och tänkte kolla på the fault in our stars för typ 800 gången. Blir aldrig trött på den filmen alltså och kan aldrig sluta gråta till den heller... Men godnatt på er!



Lite sådär trött

Sov hos Åsa igår eller aa sov inte så mycket eftersom att vi somnade typ vid 5.. Gick iallafall hem vid 10 och sovit sedan dess i min underbara säng. Finns nog inget bättre än att sova i sin egen säng. Bytte även julklapp med Ebbz igår o var även förbi hos Sandra och fick lite grejer, lite för bra är hon faktiskt! Ska ta och plocka lite på rummet och sen gå ner och äta något tror jag. Sen runt 5 kommer min farbror hit också! 



Julmat

Kom hem vid 1 inatt efter att ha tillbringat kvällen hos Jacob med lite folk. Tror både jag och Åsa trodde vi skulle dö när vi cyklade hem. Somnade iallafall nästan på direkten när vi kommit hem. Vaknade för en timma sedan typ och har hunnit äta ännu mer julmat. Såå trött på den maten nu så att det inte är sant. Blir nog inte till att göra så mycket idag, men lika skönt det!



Som ett litet barn på julafton

Sjävklart fick dom mig att gråta ännu en julafton... Fick en bok o blev väll ganska glad, men öppnar boken lite försiktigt utan för höga förhoppningar och i ligger två one direction biljetter!!!!!! Känner mig som ett litet barn. Ska ta och sova en stund tror jag och sen kommer nog Åsa hit lite senare eftersom att hon ville ha julmat, haha. Hoppas ni alla fått super fina julklappar!





God jul!!

Hoppas ni alla får en super bra julafton!! God jul på er alla!!



Julmys

Bytte julklapp med bästavännen innan och stack sedan en sväng till Jacob. Haft en super rolig kväll, saknar lite hur vi alla umgicks innan faktiskt. Ska iallafall ta o kolla på någon film och det är fan julafton nu!!!! Så god jul på er alla! 







De sista julklapparna

Haft en mysig handlings eftermiddag med mamsen idag. Köpte de sista julklapparna och även vääääldigt mycket mat, så nu tror jag vi klarar oss hela julen. Slog precis in de sista julklapparna och ska nog gå ner och göra lite julgodis om jag orkar. Blir uppesittarkväll med bästavännen ikväll och även lite julklappsbyte. Sen imorgon är det ÄNTLIGEN JULAFTON!! Varit som ett litet barn hela dagen, haha. 



22 december

Blev en mycket mer aktiv dag än vad jag hade väntat mig. Åt jullunch hos kusinen, hjälpte mami att städa, möblerade om lite i rummet och var med Åsa o Ca nu på kvällen. Har precis lagt mig i sängen så ska ta o kolla på en film eller något. Blir nog en sväng till Gislaved med mami imorgon för att köpa någon sista julklapp till lillebror. 





Godmorgon(?)

Råkade visst somna vid halv 8 igår kväll... Så trött var jag efter fystestet, som jag själv tycker gick väldigt bra! Vaknade iallafall precis och ska nog ta o hjälpa mami att städa lite. Kanske blir lite bakning i eftermiddag men får se. Känns som att detta lovet kommer bli ett sådant där man inte gör något.. Aja lika skönt det också! 



3 dagar till julafton

Var rätt så trött efter att vi kom hem ifrån Ullared igår. Så det enda jag och bästavännen gjorde igårkväll blev att slå in julklappar, klä granen och kolla på film. Dock somnade vi båda innan den var slut. Har precis ätit lite och ska åka till Gislaved senare för att göra fystest. Sen blir det nog bara att ligga i sängen hela dagen. Bara tre dagar kvar till julafton, heeeelt sjukt!! 



Wakie wakie

Vakande för en stund sedan och ligger i sängen o lyssnar på musik. Ska snart ta mig en dusch och senare åka till Ullared med bästavännen. Sen ikväll får vi se vad som händer, har inget bestämt än. 



Att vakna imorgon


Super mysig eftermiddag!

Har haft en super mysig eftermiddag med Mosisen i Halmstad med massor av skratt och prat. Fick med mig några saker hem och blev även super nöjd över naglarna! Riktigt fina för att bara kosta 250kr. Ska ta och äta tacos med familjen och sen får vi se vad som händer ikväll.







Julavslutning!!!

Vaknade vid kvart över sex för att mamma skulle komma ihåg att ta ur busskortet ur sin väska. Så sitter på rummet helt klar för julavslutning! Ska bli riktigt skönt att efter idag bara sova bort dagarna... Dock tänkt att jag ska försöka träna lite varje dag för att hålla kvar formen inför vårens tävlingar osv. Blir somsagt Halmstad med Moa efter avslutningen och tror vi får en super mysig eftermiddag! 



1km

Denna dagen har varit ett helvete att ta sig igenom. Först på morgonen hade vi dans och stryka, efter dey volleyboll, simning i 45minuter och sen vollyboll igen. Dock väldigt stolt att jag simmade 1km, eftersom att jag inte ens tänkt vara med och simma idag. Sen det här med vollyboll, vem fan kom på den fjollsporten? Helt obegripligt alltså. Stupade iallafall i sängen och gick precis upp för att fika lite med mami. Tror dock att jag går upp och lägger mig igen.... Skolavslutning imorgon vilket känns så himla skönt! Äntligen jullov och snaaaart julafton och nytt år!!



Mycket att prata om

Kollade en stund på tv efter att Moa gått hem och fixade även en video till klubben som skulle varit påbörjad för typ ett halvår sedan... Jaja bättre sent än aldrig som man säger. Var precis en stund hos bästavännen och pratade lite, galet vad mycket det finns att prata om! Kom iallafall precis hem och satt mig i soffan med lillebror för att kolla på finalen av paradise, såååå skönt att det är slut sen! 



Umgås med Moa

Kom precis hem från skolan efter att även kollat på innebandy. Är iallafall med Moa och ska nog snart äta lite också. Juldoppet imorgon känns väll sådär... Har verkligen ingen lust men vad gör man inte för laget liksom? Även gått ifrån att vara såååå glad denna eftermiddagen till att vara så sjukt irriterad, vissa människor måste växa upp alltså! 




Paradise

Precis lagt mig i sängen efter att suttit nere i soffan med familjen en stund. Tänkte kolla på dagens paradise och sen försöka sova. Vet dock inte om jag kommer lyckas eftersom att jag sovit i stort sett hela eftermiddagen. Sovmorgon imon också till halv 10, såååå skönt! Och även denna terminens "riktiga" skoldag, åhhh vad jag vill ha lov nu!!



Bakning och städa

Tisdag idag och jag var tillbaka i skolan igen. Dagen gick riktigt snabbt vilket var himlans skönt! Har precis bakat lite o håller på att städa. Kommer vara färdig housewife innan jag är 16.. Ringde till nagelterput(?) säger man så? Iallafall ringde till en studio o Halmstad som fixar naglar och bokade tid för mig och Moa på fredag. Så efter skolansvlutningen så tar vi tåget ner till Halmstad och har en mysig eftermiddag där! Ska bli super mysigt och ska bli riktigt skönt att fixa naglarna och få ha dom lite fina o långa ett tag eftersom att jag inte får ha långa när jag tränar judo. 



Den passa!!

Luggit hemma i sängen hela dagen vilket verkligen inte var planerat. Har iallafall snackat med Moa hela dagen och sovit ganska mycket också. Pappa kom med ett paket när dom kom hem
ifrån jobbet och fråga om det var mitt. Vilket det visade sig vara eftersom att där i låg min nyåraklänningen. Varit sååå nervös över att den inte skulle passa men turen var på min sida och den passade!! Så nu är mitt nyår räddat, haha.



Riktigt rolig helg

Inte blivit så bra uppdatering i helgen eftersom att jag va med tjejerna i fredags och var med Moa hela kvällen igår o sov även där. Haft en väldigt väldig bra helg faktist men massor av skratt. Kul att hitta på något istället för att bara ligga hemma hela tiden. Sista veckan i skolan detta året inleds imorgon, känns så sjuuuukt skönt! Hoppas ni alla haft en lika bra helg som mig!



Luciat gick toppen!

Hej alla finisar! Haft en riktigt rolig dag idag, men även varit riktigt riktigt trött! Lucia tåget gick över förväntan enligt mig och det kändes riktigt bra faktkskt! Dock tycker jag lärarna kunde varit snälla och låtit oss sluta efter lunch.. La mig i soffan direkt efter skolan och sov en stund. Har precis ätit så ska bege mig till Åsa om en stunt tillsamans med tjejerna. Säga lite hejdå till Ennesa eftersom att hon åker imorgon o så!











Krupit ner under täcket

Stack till Ennesa en sväng nu på kvällen och pratade om lite allt möjlgt, riktigt tråkigt att hon åker till Bosnien på lördag.. Tog mig iallafall precis en dusch och har krupit ner under täcket med min kissekatt. Tycker det är så mysigt att han sover i sängen, man känner sig inte så ensam då, haha. Lucia imorgon vilket innebär att jag satt alarmet på 5.. Usch hoppas att jag klarar mig igenom morgondagen utan psykbryt, haha. Puss och godnatt på er!





Imorgon smäller det

Känns som att denna dagen pågått i flera månader, så trött är jag! Luggit i sängen sen jag kom hem och lyssnat på musik. Ska nog ta och sova en liten stund nu också... Riktigt taggad inför imorgon faktiskt, för varit sjukt kul idag även fast att jag är så trött. Känns dock lite segt att behöva gå upp runt 5 imorgon... 



Grönt bälte ÄNTLIGEN

JAG KLARADE DEN JÄVLA GRADERINGEN! Är så sjukt glad så det inte är sant, haha. Riktigt nöjd faktiskt! Gick till bästavännen en sväng efter att jag kommit hem ifrån träningen och pratade om lite allt möjligt. Ligger i sängen och har precis kollar på ph, såååå glad att jasse och Kristian kom in igen! Ska ta och sova och imorgon väntas lucia övning heeeela dagen somsagt. Tagga sova efter det!







Sick






Onsdag

Kom precis hem ifrån skolan så ligger i soffan med kissen. Tror jag ska sova en stund innan jag åker på träningen, riktigt trött som jag är. Även sista "vanliga" dagen i skolan idag eftersom att vi har lucia övning imorgon och luciatåg på fredag, är faktiskt väldigt taggad. Såg även precis i kalendern att det bara är tre veckor kvar på detta året, heeeelt sjukt! Känns som att det var nyår precis!





Trött

Somnade verkligen direkt efter ph igår, så sjukt trött. Har skickat in alla mina inlämningar och skit nu så snaaaart är det fan dags för lov. Ska alldles strax gå och möta Ennsa o gå till skolan, förstår inte vem som kom på att ta idrott direkt på morgonen... Hoppas dagen går fort och ikväll får jag förhoppningvis mitt gröna bälte! 



Podcast och sängen

Ligger i min underbara säng, lyssnar på podcast och snapar lite. Denna dagen kändes väldigt onödig, vi gör verkligen ingenting på lektionerna nu, inget nödvändigt iallafall. Förstår inte varför man inte bara kan få stanna hemma och sova istället för att gå dit just nu. Sista "vanliga" dagen denna veckan imon, känns riktigt skönt! Dock väldigt nervös inför luciatåget på fredag... Gick även och beställde krans innan, alldles för lat för att göra en själv och den skulle nog inte bli så fin.. Haha. 



Godnatt

And i know better than to look in you eyes, they only pretend you will be mine.

Konstig dag

Haft en lite sådär konstig dag idag, känslorna har varit lite ur balans om man säger så. Somnade direkt när jag kom hem jämte kissen i sängen. Vaknade av att pappa kom hem och då väntade träning. Har nog inte haft så kul som jag hade idag på en träning på väldigt länge. Precis tagit en dusch så ska plugga lite och sen sova. Får se om jag orkar kolla på ph, kommer säkert endå somna.







Måndag = trött

Precis haft kemi prov och det gick nog förvånansvärt bra, hoppas jag iallafall. Längtar verkligen hem till min säng denna dag, var verkligen inte trött igårkväll så kunde inte somna. Får ta och sova lite efter skolan istället. Sista träningen innan gradering ikväll också, hoppas verkligen att jag får det jävla gröna bältet! Men med min tur kommer jag väll faila... Haha. Vi vann även över rektorn, så vi får ha vårat förbannade luciatåg i torghuset, grymm var Oscar som fixat allt! 





Kan ej sova..


2 veckor skola kvar


Bästavännen

Myst med bästavännen heeeela dagen idag, behövdes verkligen för vi har inte träffats på länge. Ligger i soffan båda två nu och hon har somnat... Åker iväg och tränar sen o ska även försöka plugga lite kemi och skriva klart min uppsats! Bara två veckor kvar i skolan nu och är SÅ taggad inför lov!





Väckt

Vaknade precis utan att bästavännen ringde och väckte mig... Så får försöka somna om igen. Var med mina tjejer hela kvällen igår kväll och åkte även en sväng. Idag står plugg och träning på schemat. Ska nog även träffa Moa en sväng och bästavännen. Förstår inte vad jag gör vaken så godnatt igen! Historian på bilden under alltså... Hahaha 



Heeeelg

Tänkte vara hemma hela kvällen igår men slutade med att jag gick hem till Åsa med Ennesa. Kollade på idol, pratade en hel del och sen kom även Andre och Ludde. Somnade nog inte förens 2 igår, vilket slutade med att jag sovit bort halva lördagen. Ska iväg och städa lite i judolokalen o även träna lite efter lunch. Sen får vi se vad som händer ikväll helt enkelt. 





Hej o hå hata på

Såg denna bilden på ask o kan fan inte låta bli att reagera. Visst okej ni kanske ser bättre ut, för yngre nu för tiden använder 1000x mer smink än vad vi gjorde/gör, pushar upp tuttarna till hakan o är så in i helvetes bekräftelse sökande. Detta gäller låååångt ifrån alla men de flesta. Åhhh bli så frustrerad haha. Rätt sjukt hur dagens samhälle ser ut.. De "populära" 00/01/02 har jag nog inte sett en enda gå utan smink? Så vad döljer sig där under? O vad döljer dig under den där pusch up x10 bh-n?! Asså Hahha orkar inte!!! 



Vill gifta mig med denna tjej








Fanny är min stora kärlek

Var med min saknade Ebbz efter skolan en stund och hon gav mig lite tips till min fysik uppsats. La mig precis i sängen och ska lyssna på en podd där Fanny är med, helt kär i henne. Måste plugga lite sen också... Redan fredag imorgon också... Åhhhh ...



Bra dag idag

Torsdag idag och snart redan lunch. Hade fotboll på idrotten och gick förvånansvärt bra faktiskt. Har ingen franska eftersom att läraren glömt lägga in vikarie typ. Vill bara hem till min säng och sova egentligen! Men fysatan vilken bra dag detta blev efter ett sms jag fick imorse, rintigt glad blev jag. Men det ändras väll snart igen, haha.



Still in my blood


If I found myself another
If I found a way
To restart and to forget you
And to hide away

I could run for my life
I could go under ground
but you'll still be inside

I could shout out the world
I could move from this town
But you're still in my blood

There are ways to keep away from
Things that remind me of you
There may be be places I could go to
To keep my mind, to keep my mind off you

Oerhört trött

Dagarna går så ruskigt fort! Denna dagen har gått riktigt fort och känns som att hela denna veckan kommer bara svischa förbi. Vad med Moa, Thomas och William efter skolan. Kändes precis som förr, haha. Riktigt roligt var det iallafall! Har sovit sedand dom gick och vaknade precis. Ska ta och äta och duscha, sen tror jag faktiskt jag går och lägger mig. Är så oerhört trött, tror det är för att det är så mörkt ute hela tiden. Hoppas ni haft en bra tisdag iallafall! 



Lite plugg på det

Somnade som en liten bebis på soffan efter skolan och sov sååå skönt, tills papi kom hem och vi va tvugna att åka till Gislaved för träning. Så har precis ätit och duschat så ska sätta mig och plugga lite tänkte jag. Skickade även iväg en ny lapp till judo gymnasiet idag eftersom att den andra skickades fel.. Håller verkligen tummarna att jag kommer in men endå inte, så sjukt rädd för att flytta ifrån allt här hemma. Har dock bestämt mig att kommer jag in så flyttar jag. Hoppas nu haft en bra första tag i december! 





Måndag och 1 december

Ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse, så mörkt och tråkigt ute. Tog iallafall tag i mig själv och gick upp tillslut. Sitter på so:n just nu och har precis skrivit klart min förbannade religions uppsats, förstår inte att verkligen alla lärare ska ha massa uppsatser hela tiden. Slutar 1h tidigare idag eftersom att svenska läraren inte är här så det blir skönt. Träningen ikväll och måste även plugga... Behöver lov nu!!