Bästavännen

Ligger i sängen efter en väldigt slapp dag. Gick bara till halv 12 idag så tog en lunch med mami. Gick hem och sov lite o sen kom Moa. Så har varit med henne hela eftermiddagen/kvällen o ätit klass o kollat på majbrasan. Ska ta och titta på någon film och sen sova tänkte jag. Sååå glad över att få träffa min prinsessa imrgon. Längtar ihjäl mig! 







Ex on the beach

Har hunnit med mycket denna eftermiddagen. Tog bussen till Gislaved för att träna, tog mig en dusch och gick ut en sväng med Cornelia som jag inte träffat på super länge. Så var verkligen jätte roligt att äntligen träffa henne. Gick även en sväng till Åsa och mötte sedan mamma på Coop för att gå hem med henne. Ligger i sängen just nu och kollar på ex on the beach. Inte så jätte taggad inför nationella imorgon, men som tur är så går vi bara halva dagen och sen är det helg.



En vanlig lektion kvar

Att endast ha en vanlig lektion kvar denna veckan känna vääääldigt skönt. Hade löpnings test imorse och tycker det gick väldigt bra eftersom att jag är skadad osv. Blir träning senare och även hitta på något annat tror jag. 



Super lyckad dag

Har verkligen haft en super dag i Göteborg. Super fint väder verkligen, dock lite stressigt med shoppingen men hann iallafall köpa allt det jag planerat köpa! Tyckte dock att teatern var sådär, förstod nästan ingeting. Dock var Freddy Åsberg med, som spelar rosas pojkvän i livet enligt rosa. Som jag haft en crush på sen jag var liten, haha. Tog mig precis en dusch och ligger i sängen och kollar på youtube. Onsdag imorgon och sista "riktiga" dagen denna veckan, sjuuuukt skönt! 







Mot Göteborg

Vaknade vid redan kvart i sju denna morgon så är redan färdig. Åt gröt till frukost vilket jag tycker är värt några vuxenpoäng. Ska snart ta och gå o möta Ennesa och sedan bege oss till skolan och Göteborg. Hoppas det fina vädret håller sig, så sjukt fint i Göteborg speciellt när det är bra väder. Hoppas ni alla får en super bra tisdag! 



Kär i en locktång(?)

Tog och städade hela huset efter att jag kom hem ifrån skolan och råkade även somna på soffan. Åkte iväg och tränade, var nog en av dom bästa träningarna på länge! Riktigt roligt var det också. Har precis ätit och duschat, även lockat håret. Är helt kär i min locktång så vill bara använda den hela tiden. Ligger iallafall i sägen nu och ska kolla på någon film eller något. Göteborg imorgon och ska bli ganska kul faktiskt, hoppas jag får ta i.ett par nya svarta byxor. 


Ny vecka och nya tag

Ny vecka och nya tag helt enkelt. Går bara 2,5 dagar denna veckan eftersom att vi ska åka till Göteborg och är även lediga, vilket ska bli så sjukt skönt! Så vad är inte bättre än att spendera helgen och den lediga dagen hos min prinsessa och uppe i Örebro? Så sjukt taggad inför helgen! Annars händer väll inte så mycket mer denna veckan, träna lite och försöka plugga typ. 



Sugig vecka

Denna veckan har nog faktiskt varit en utav dom värsta i mitt liv. Så skönt att den snart är över! Blev tävling och festligheter igår, vilket blev ganska lyckat faktiskt! Har precis fixat mig och ätit lite så ska snart ta och sätta mig på tåget för att ha något och göra denna söndag. Blir träning ikväll också o måste verkligen plugga... Aja, bara några veckor kvar nu, vilket är så sjukt jävla skönt! 



Super födelsedag

Hade den bästa födelsedagen någonsin igår med både judotävling och firande på kvällen. Lyckades ta hem ett silver och ett brons, så är ganska nöjd endå. Luggit i sängen typ hela dagen och ska ut och gå en sväng nu. Kroppen är verkligen helt död efter tävlingen igår. Fick världens finaste armband utav min gullis också, blev super glad! Ny vecka imorgon och det behövs!





Tårta o grejer

Haft nationella två gånger denna veckan och även tränat varenda dag förutom idag, vilket behövdes eftersom att jag var helt slut efter fysik nationella idag. Efter skolan när jag äntligen hade somnat ringde ennesa mig och sa att jag skulle öppna dörren. Så stod hon och Moa där utanför med en tårta som
Moa hade bakat. Blev sååå glad, eftersom att Moa inte är hemma på min födelsedag på lördag. Redan fredag imorgon och måste till Jönköping på kvällen för att väga in inför lördagens tävling. Är ganska peppad faktiskt, även fast att det känna sådär att tävla på sin födelsedag. Men får se vad dagen har att erbjuda, får iallafall träffa Anders! Ska ta och kolla lite awkward och sen sova. 



Tagg på livet

Blir så glad och pepp på livet när det är bra väder ute. Solade i typ 2h innan och har även hunnit rensa ur min garderob lite. Förstår inte vart alla kläderna kommer ifrån och använder knappt helften. Inte bloggat på länge och bror på att jag umgåt med folk och helt enkelt glömt bort att blogga. Ska snart iväg och träna för första gången på 2(?) veckor. Ska föröka komma igång ordentligt nu så att jag kommer ner några kilon. Puss på er!





7 april

Idag skulle min bästvän fyllt 16år. 11 dagar innan mig föddes denna lilla sak och vi fick 10 väldigt bra år ihop. Dock runt 10års dagen så försvann hon ifrån oss upp till hundhimlen. Saknaden är så stor även fast att man inte kan förstå det. Min lilla lady. Grattis på födelsedagen min fina ängel.