Helgen

Haft en riktigt bra helg alltså! I fredags hade vi lite middag här hemma, åt god mat o kollade på idol. På lördagen åkte vi till Ljungby för att kolla på tävling och även träffa kalmarpojkarna! Som jag saknat dom! Tänkte stanna hemma hela kvällen men slutade med att det blev fest hos Åsa, stack hem vid 12. Låg i sängen tills 1 idag och åt lite mat, sen bara luggit på soffan med mami o papi hela dagen och kollat på film. Måndag imorgon och innebär skola... Börjar räkna ner inför lov nu, haha. 


Helg

Vaknade för en stund sedan så har hunnit ta på mig och fixa mig. Fyfan som jag ser ut alltså! Vit som ett lakan och läpparna är så jävla röda, usch! Känns också som att håret blir mer o mer orange för varje dag som går... Aja får va lite posetivt över att det är fredag idag iallafall! Hoppas ni alla får en super fredag och helg!  

Inte friskare

Hej på dig bloggen! Första skoldagen på en vecka avklarad.. Missat 3 veckor nu(?) men känns ändå inte som att jag missat så himla mycket. Tänkte plugga lite och förhoppningvis kolla på 22 jump street, också jävligt sugen på pastasallad alltså.. Så blir nog kanske en liten sväng ner till Coop sen. Hoppad allt är bra med er iallafall, själv har jag fortfarande det där jävla viruset men blir inte friskare av att stanna hemma mer som min kloka mamma sa till mig. Fredag imorgon också vilket känns väldigt gött! Ska försöka tvinga på mamma en shoppingrunda, behöver införskaffa lite nytt i garderoben känner jag! 
 
 
 
 
 

Virus helvete

Blev till att stanna hemma idag, sov kanske 4h inatt och mår verkligen inte bra. Fick en tid hos doktorn och visade sig att jag har ett virus i kroppen, så fick hostmedicin och tabletter utskrivna. Blir alltså till att ligga hemma hela helgen.. Åhh orkar inte mer!! Men aja blir glad om jag blir av med denna skiten fort så att jag kan börja träna igen o komma igång! Min bästavän åker även till Grekland inatt och är där i 2veckor, hur ska jag klara mig så länge utan henne. Hoppas ni alla får en bra helg iallafall  och dricker med motta! 





Inte igen

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag! Men känner att skolan går först just nu eftersom att jag vad sjuk så länge och känner även att jag börjar bli sjuk igen vilket är helt sjukt. Redan onsdag imorgon alltså snaaaart helg! Vilket ska bli riktigt skönt. Mycket plugg just nu och är även väldigt stressad inför gymnasie valet även fast att det är ganska lång tid kvar. Aja ska kolla klart på ph och ta mig en dusch och sen nanna. Puss på er!



Vill inte mer

Kände mig inte helt 100 imorse men gick iallafall till skolan. Fattade redan påväg dit att jag inte skulle orka med dagen men provade första lektionen men det gick inte. Kom precis hem så ska ta och lägga mig i sängen. Vill inte va sjuk längre!!



Äntligen hemma

Efter 6h bilåkande tog jag mig ett träningspass i Gislaved med pappsen. Som jag saknat honom!! Åkte hem och då hade mammsen gjort mat och saknat henne jätte mycket också. Precis tagit mig en dusch och ligger i sängen. Har sån huvudvärk så att det inte är sant. Aja skola imorgon iallafall, känns väll sådär.

Maten påväg hem


Packat och klart

Precis ätit lite frukost och packat ihop mina saker. Drar iväg till träningen runt halv 11 och fram tills dess blir det nog att bara ta det lugnt på hotellet. Är inte så speciellt taggad för att åka hela vägen hem sen... Får ta och försöka sova hela vägen!



Donken x5

Hemma igen på hotellet efter en båttur med mat och även ett litet stopp på donken. Ska alldles strax ta och sova så att vi orkar med morgondagens träningspass och även den långa bilresan hem.. Ingen lust att åka hem egentligen och så arg att jag inte hunnit träffa min Felix. Aja får bli till att förhoppningsvis ta tåget upp på höstlovet! Tagga inför skola på måndag också... Eller så kanske jag har otur och bli ännu mer sjuk vem vet, haha. Godnatt på er!













Ingen träning

Blev ingen träning för mig idag, kunde knappt prata när jag vaknade så valde att sitta jämte och kolla första passet istället. Mådde inte bättre efter det så bestämde att äta lite snabbt där och sen åka tillbaka till hotellet och vila istället. Har precis duschat och pratat med mami som hade super bra nyheter, hoppas det blir så också! Ikväll ska vi in till Stockholm och åka o äta på en båt i Stockholms skärgård, blir super mysigt tror jag! 



Peppad!

Precis tagit mig en dusch efter att åkt bil i över 6h, checkat in på hotellet och tränat. Riktigt roligt att träna inför en japanska faktiskt. Ska ut genom dörren och till donken, kommer lätt spendera lite för mycket pengar där dessa dagar... Iallafall sjukt peppad inför morgondagen! 



Det sista

Precis packat klart det sista och ska snart gå ner till Coop för att köpa lite plåster. Inte det smartaste att ha navelpiercing när man tränar judo men det funkar! Tar bussen lite senare till Gislaved och sen iväg. Är mer pepp nu än vad jag var igår faktiskt, dock väldigt rädd för att jag ska bli ännu mer sjuk..



Packa o packa

Denna dagen har inprencip varit som gårdagen... Bara luggit i sängen men även tagit mig en dusch och köpt pastasallad. Kollade lite på film med min gosis innan och precis packat klart allt typ. Ligger i sängen och lyssnar på podcasts, nästintill det bästa som finns. Ska strax ta och sova och imorgon blir det av till la Stockholm, eller aa lite utanför haha.



Äntligen

Luggit i sängen ett bra tag nu och kollat på videos med tokio hotel. Helt sjukt att dom snart släpper ett album till, väntat så jävla länge på det nu! Kan inte annat än gråta lite när man hör vissa texter och får upp minnen, nästan så att man ryser ihjäl. Ska snart ta och kolla ph och sen sova lite.



Nyponsoppa

Vet inte riktigt vad jag gjort hela dagen, typ druckit nyponsoppa och snackat med alvungen som också är sjuk. Kollar just nu på VM i hoppning och fysatan vilka fina hästar, hade inte varit helt fel att rida en sån. Ska försöka få mamma att köpa med mer nyponsoppa hem sen med... Inte sugen på något annat typ, fysatan för att vara sjuk säger jag bara!





~


Sjuk..

Blev ingen skola idag.. Istället sovit hela dagen och vet inte riktigt vad jag ska ta vägen om jag blir ännu mer sjuk är vad jag redan är. Får hoppas på att det blir skola imon helt enkelt! Ska bege mig ner till köket och äta lite mat snart också. Sen sova lite till.



Idol mys

Jävligt dryg dag och känner verkligen hur jag börjar bli sjuk. Tränade på kvällen, stack hem o duschade o åt och sedan iväg o kollade på idol. Kom hem för 1h sedan typ o kollar på ph med oliver. Ska snart sova och känner att jag kommer må ännu sämre imon.. Jävla skit.





Sååå trött

Sov hela dagen igår och tränade på kvällen. Vaknade försent imorse och hade verkligen inte lust att gå upp ur sängen. Sitter på so:n nu iallafall och ska träna ikväll också... Vill hem o sova, förstår inte hur man kan vara så trött!!