Hotellrummet

Ligger i sängen på hotellrummet och har precis tagit mig en dusch så väntar på att pappa ska bli klar också. Vi åt på hotellet igår också gick jag o la mig på rummet nästan direkt o snackade FaceTime. Ska snart ner och äta och sen iväg till tävlingen. Riktigt nervös pga motståndet, min ljumske och att jag typ är sjuk.. Men vi kör endå!



Freeedag

Äntligen är det fredag!!! Har bara en lektion kvar och sen ska jag hem o städa, packa och va med Moa en stund.  Sen åker jag iväg för att tävla imorgon så blir en hotell övernattning ikväll. Får
även träffa Anders imorgon, tagg på livet ja tack.



Myskväll

Helt okej dag idag eftersom att jag slapp alla lektioner pågrund utav att jag följde med Moa på någon mobbning sak. Stack till Gislaved efter skolan och kom hem för en halvtimma sen typ. Har hunnit duscha och äta så ska ta och sova nu!



Gråtit X3

La mig precis i sängen efter att ha haft en helt ok dag, hunnit träna, äta o duscha, även kolla på tv med familjen och gråtit x3. Grät för att Zayn lämnar one direction, för att vågffelgärnet inte funkade och för att pappa pratade om liemannen mellan ss och gvd. Ligger somsagt i sängen och väntar på att jag ska snacka lite FaceTime innan jag går och lägger mig. Blir en lugn dag imorgon eftersom att jag ska på någon slags utbildning i skolan och sen åker jag till Gislaved på eftermiddagen.





Seg men bra dag

Jävligt seg dag om man får utrycka sig så. Varit väldigt trött hela dagen vilket kanske inte är så konstigt eftersom att jag somnat efter tolv två dagar i rak. Har iallafall haft en super mysig eftermiddag/kväll och har precis lagt mig i sängen igen efter att tagit mig en dusch. Redan onsdag imorgon och känns helt underbart!



Positivt o mindre positivt

Har hunnit träna, duscha och ätit så sitter i soffan med familjen för att kolla på Parneviks. Fick reda på en bra och en lite mindre bra såhär på kvällskvisten. Har en sne kota i bröstryggen som jag förhoppningvis ska fixa snart, vilket inte var så positivt. Och det positiva är att jag ska få en liten kusin!!! Sååå glad så att det inte är sant alltså! Ska ta o kolla på tv med familjen nu och sen snacka FaceTime lite senare tror jag. Puss på er! 



Musik tips


Helgen & måndag

Inte bloggat på hela helgen men inte gjort så mycket förutom att jag varit med tjejerna, va hos Moa och firade henne o va i Gislaved en sväng. Känns rätt skönt med ny vecka, vilket innebär att det är en vecka närmare till lov. Känns som att jag behöver det mer än något annat just nu. Ska alldles strax bege mig emot träningen sen får vi se vad som händer senare.





Efterlängtade helg

Äntligen fredag och det betyder helg! Har inte så mycket planer inför helgen men blir en liten tjejmiddag hos Moa imorgon eftersom att hon fyllt år. Sen blir det nog bara till att slappa och även försöka plugga lite. Har precis städat lite och ska lägga mig i sängen och läsa Fifty shades of darker en liten stund. 



Grattis grattis

Väldigt snabb onsdag idag faktiskt, råkade även somna efter skolan så var inte på världens bästa humör på träningen... Har iallafall tagit mig en dusch och ätit lite så nu är det lite bättre. Pappa fixade även min säng så nu slipper jag sova på golvet, haha. Ska prata lite med Anders o sen sova tror jag. Riktigt taggad inför nationella imorgon, eller inte. Även grattis till min bästavän Moa sov fyller år idag! 





Förvånansvärt lätt

Nationella var förvånansvärt enkelt tycker jag, kändes faktiskt väldigt bra när jag väl satt där och skrev. Har hunnit prata väldigt mycket Skype idag och även tagit en födelsedags middag med Moa på Sabinas eftersom att hon fyller 16år imorgon. Ska ta och kolla lite på youtube och sen sova hade jag tänkt. 



Riktigt seg

Riktig seg dag idag faktiskt... Somnade direkt efter skolan och sov fram tills jag skulle åka och träna. Gick väldigt bra idag, förutom att mitt ben verkligen inte mår bra. Tror det blir till att gå till doktorn igen någon dag framöver. Tisdag imorgon och första nationella, känns väll lite sådär egentligen men ska nog gå bra!



Lugn dag

Haft en väldigt skön dag idag faktiskt. Vaknade runt 11, handlade med mamma o firade Oliver med morfar o dom. Va med Moa en stund på eftermiddagen och slutade med att vi båda sov, haha. Tränade nu på kvällen o har precis duschat o ätit. Ligger i sängen just nu och pratar med Anders, 13 dagar kvar tills jag får träffa honom igen!! 





Fifty shades

Haft en mysig kväll med mello final med mamma o pappa och även lite filmmys. Ska kolla klart på fifty shades of grey och sen sova. Känns förjävligt att det redan är söndag imorgon... Såå stressad över denna veckan pga nationella och så. Får hoppas på det bästa helt enkelt!



Efterlängtad

Haft en väldigt bra dag i Kalmar där höjdpunkten var att träffa Anders. Är äntligen hemma efter att ha åkt bil väldigt länge o ligger på soffan med mamma. Blir mello ikväll med familjen tror jag och sen får vi helt enkelt se vad som händer.



Äntligen framme

Äntligen framme i Kalmar och även precis tryckt i mig en kebabtallrik. Är ganska taggad inför morgondagen, ångrar dock lite att jag inte åkte till Karlstad och tävlade själv men tror inte mitt ben skulle palla det så bättre såhär. Får ju även träffa min gosis Anders så lätt värt det endå! Ska umgås lite med dom andra nu och sen sova.



Snart så

Sitter just nu på matten och gör lite gammla nationella. Har lunch och två lektioner kvar efter denna, sedan helg!! Längtar så grymt till morgondagen då klockan slår 08.30 för då får jag träffa Anders! Grattis till min gosiga lillebror som fyller 14år idag också! Helt sjukt!!



Tankeställare

Ligger i sängen efter en dag med både prov och annat roligt. Spelar lite spel just nu och lyssnar på musik. Fick mig en redig tankeställare innan när jag ställde mig på vågen, blev fan deprimerad nästan alltså. Så nu jävlar blir det ingen mer choklad förrens på iallafall lördag... Haha. Fredag imorgon vilket innebär snart helg, städa hela huset, åka till Kalmar och min "lilla" lillebror fyller 14år!!! Helt sinnesjukt! 



Grillning

Haft en väldigt bra ledig dag idag faktiskt. Sov alldles perfekt länge, har hunnit plugga och även varit vid Borlången och grillat. Tog mig även ett judopass på kvällen. Ligger i sängen just nu och försöker iallafall plugga.. Hoppas ni alla haft en lika bra dag som mig! Bara två dagar kvar i skolan denna veckan och sen äntligen får jag träffa min efterlängtade Anders!



Snabb dag

Bra dag idag, gick snabbt och inte gjort ett skit typ. Åkte till Ullared med mami och papi när dom kom hem ifrån jobbet och handlade lite. Stack även ut en sväng sen. Ligger iallafall i sängen och kollar på youtube som vanligt innan jag ska sova. Studiedag imorgon och känns så sjukt skönt, ska försöka ta tag i mitt lata arsle och gå ut o springa lite... Får se hur det kommer gå med det!



Inte på topp

Knappt sovit något inatt pga kramp i magen o så. Tänkte inte gå till skolan imorse men bet ihop och gick endå. Har sista lektionen nu och även haft bad idag så är helt slut. Tänkte plugga lite när jag kommer hem och sen träna. Riktigt härligt väder idag också, det gillar vi! 





Trött som ett as

Har gjort lite nytta idag iallafall. Hjälpte pappa att bära ner pellets sen har jag sovit i stort sett hela dagen. Blev ett träningspass på kvällen, åkte hem och åt o duschade. Ligger i sängen och snackar med Felix just nu, saknar honom massvis så hoppas på att jag kan åka till Stockholm snart och träffa honom. Måndag imrgon och känns väll sådär, känns även som att jag håller på att bli sjuk igen vilket verkligen inte är bra. Ska ta och försätta snacka med Felix nu och sen sova.



Soff häng

Hade en mysig kväll igår. Var med Moa hos Bodil en stund, gick ut en stund och gick sedan hem och kollade på film och myste. Ligger på soffan just nu och dreglar över Måns Zelmerlöw, dödlig. Blir träning lite senare och måste även plugga.. Hoppas denna veckan går fort!





Gårkvällen

Hade en väldigt rolig kväll med massor av folk igår. Massor av dansande och skattande, dock slutade kvällen väldigt tidigt pga olika anledningar. Mamma och pappa kom och hämtade mig vid 12 också gick jag och la mig typ direkt. Ska iväg och städa på klubben om en stund och sen får vi se vad som händer senare helt enkelt.









Snart helg

Sista lektionen för denna veckan alldles strax och känns jävligt skönt. Blir städning efter skolan och sen festligheter ikväll. Riktigt tagga faktiskt, dock behövs lite saker fixas först bara. Kan säga att jag är riktigt glad över att det snart är helg!!



Blir kvar här

Kom precis hem efter att ha varit o handlat lite med mamma och även lämnat in ytterligare två jobbansökningar. Fick även svar ifrån jusogymnasiet idag och jag kom inte in. Väldigt glad ändå faktiskt, liksom jag får ta studenten och gå 3år till tillsammans med mina bästavänner osv så känns verkligen super bra! Ska ta och äta lite och sen bege mig utåt tror jag. Riktigt taggad inför morgondagen!!



Tre lektioner kvar

Precis ätit lite lunch och känns som att jag ska sprängas. Har tre lektioner kvar denna dag och känns väldigt skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men blir nog säkert till att sova bort hela eftermiddagen som vanligt.





Onsdag

Sitter i sängen med bästavännen och har varit med henne hela eftermiddagen. Var på en föreläsning idag av Arkan något och den var väldigt bra faktiskt, satt nästan och grät en liten stund också. Ska ta mig en dusch och äta sen o sedan gå och lägga mig. Redan torsdag imorgon vilket betyder att det snart är helg!! Ska bli sååå skönt, första helgen på länge jag verkligen får sova ut. Även grattis till min favrorit Lanna som fyller år idag!!




Tvodd

Haft en helt ok dag idag faktiskt, den gick lagom fort och har verkligen inte gjort ett skit efter skolan. Vilket varit väldigt skönt. Redan onsdag imorgon och känns väldigt bra. Ligger i sängen efter att ha tagit mig en dusch och kollar på Andrea och Mathildas tvodd. 



Pluggisar

Sitter på matten just nu och är asaballa trött. Förstår inte varför eftersom att jag somnade ganska tidigt igår. Blir nog till att sova efter skolan och ikväll träna. Hoppas denna dagen går fort! Även känt min älskade gosis Anders i 2år idag, helt sjukt eftersom att det känns som minst det dubbla! Ska försöka räkna några tal till och sen blir det idrott.



Min gosis

Kom hem för några timmar sedan och är verkligen helt slut. Har i stort sett sovit hela eftermiddagen och snackar just nu med min gosis och Gud vad jag saknar honom alltså. Måndag imorgon känns väll lite sådär. Redan första mars idag också vilket känns helt sjukt. Känns som att den sista tiden i nian kommer gå super fort, vilket känns lite läskigt faktiskt. Jag ska iallafall prata vidare med min gosis och sedan sova! Puss på er!