Night thinking



Riktigt härlig dag

Denna dagen har varit den skönaste på länge alltså. Vaknade av att mamma ringde mig... Gick upp direkt, tog på mig bikinin och gick ut o solade. Luggit i solen i stort sett hela dagen så har typ bränt mig lite, men hoppas det lägger sig tills imorgon. Åt kvällsmat, sov en stund och fick värsta rycker vid nio och gick ut och gick. Så sjukt skönt väder var det och kände mig riktigt duktig! Precis tagit mig en dusch, rakat benen och lagt mig i sängen för att kolla på teen wolf. Får se vad morgondagen har att bjuda på helt enkelt! 



Tågbiljett bokad

Lyckades ta tag i mig själv och tog en promenad med Oliver på eftermiddagen. Körde även lite cirkelträning i källaren. Ligger iallafall i sängen och kollar på teen wolf. Tågbiljetterna är bokade så på fredag beger jag mig äntligen till mitt andra hem och min prinsessa. Så fram tills fredag ska det vara super fint väder sägs det, så får bli en jävla massa solande och försöka röra lite på mig också! 



Gårdagen

Firade mamma hela dagen igår med frukost och tårta osv. Gick till Ebba en sväng på kvällen och hennes släktingar ifrån USA va där. Alltså tycker det är så sjukt coolt me High school osv. Önska att jag bodde där alltså, haha. Pratade Skype när jag kom hem och somnade ganska tidigt. Har precis ätit lunch och ligger i sängen och kollar på serie. Hade tänkt ta mig en promenad men det regnar så det får bli senare i sånna fall. 



Årets första dopp avklarat

Blev en sväng till Halmstad och lite så idag. Shoppade dock inget men vi fick tag på ett badrumsskåp iallafall. Va med tjejerna innan och mötte sedan upp Andre. Fick den cpiga idén att åka ut till Borlången och bada. Så vi tog cyklarna och badkläder och cyklade ut dit. Slutade dock med att endast jag badade eftersom att han är värlends badkruka. Sitter hos mig just nu och kollar på film men kastar nog snart ut honom så att jag kan sova. Träffade även youtubern Sam idag när vi va i Falkenberg, lite sjukt ändå!





Kaffe e gott

Vaknade för en stund sedan och har fixat mig. Ska dricka upp mitt kaffe, borsta tänderna och letareda på ett par sockar. Sedan bär det av emot Kungsbacka tror jag iallafall, haha.



Lycklig som satan

Städat som en galning idag, gått en promenad och umgåtts med tjejerna och varit ute en sväng idag. Det är fan kvällar som denna som är guld värda alltså. Beger mig på en shoppingrunda med familjen imorgon, så hoppas att jag får med mig något hem. Annars rullar väll livet på. Lycklig som satan atm.





Toppen kväll i Borås

Har umgåtts med bästavännen min hela eftermiddagen och kvällen. Vi bärde hit sängen och skruvade ihop den, riktigt stolt över att vi lyckades faktiskt. Åt tacos hemma hos henne och åkte sedan till Borås för att kolla på norlie och kkv. Kan ärligt säga att jag verkligen inte hade höga förväntningar, eftersom att jag aldrig hört dom live innan. Men Gud vad bra dom var! Hela stämningen, vädret och deras sett att framträda sina låtar, as bra var det verkligen. Träffade även Jennifer i Borås vilket var super kul eftersom att vi inte träffats på jätte länge.

Ligger iallafall i sängen nu och ska nog sova snart eller kanske kolla något avsnitt teen wolf ifall jag orkar...







Borås ikväll

Gick med Bodil till netto tidigt imorse och köpte nagelfilar och ett nagellack. Stack hem och fixade till mina naglar eftersom att utväxten såg förjävlig ut. Vet dock inte om det blev så himla mycket bättre men men. Tog mig en dusch och gick till Ennesa för att hämta min skjorta och för att säga hejdå eftersom att hon åker till Bosnien ikväll. Ligger i sängen just nu och måste snart fixa till mig lite för att åka med Moa till Borås ikväll och kolla på norlie och kkv, ska bli riktigt kul! Får även hem min säng ikväll! 



Vilken jävla underbar kväll

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men One Direction konserten igår slog Justins i Köpenhamn. Hela grejen med att det var på Ullevi, att det blev as bra väder, alla var taggade till tusen och alla killarna i bandet var lika taggade som publiken. Finns knappt ord för det hela men det var så sjukt mäktigt. 

Vi mötte somsagt upp Mikko på stationen i Gislaved igår också åkte vi och hämtade upp hans kompis och sedan åkte vi emot Göteborg. Vi hoppade av i farten vid Ullevi och det första jag ser är RMM. Så småspringer fram till dom och får ta ett kort med William. Så sjukt gullig var han, synd att han har flickvän alltså... Sen går vi emot våran ingång och jag stannar upp och säger till Ennesa att vänta lite. Och där står Parneviks tjejerna och jag blir ännu mer starstrucked än vad jag redan var. Så vi tar en bild med dom och shit vad trevliga dom var!! Vi kommer iallafall tillslut in på Ullevi och förbanden spelar osv och tillslut kommer One direction upp. Hela konserten vad magisk och allt var bara så jävla bra!! Åkte hela vägen hem igen, la mig i sängen och kollade på videosarna som jag filmade och grät som en bebis. För vilken jävla underbar kväll!  













One direction ikväll!!!

Ligger i sängen och slappar lite just nu. Har redan fixat mig och ska bege mig till Ennesa om en stund. Sen tar vi bussen till Gislaved för att sedan åka till Gislaved med Mikko. Är så sjuuuukt taggad inför kvällen alltså. Kommer nog bli en utav de bästa kvällarna på sommarlovet!! 



Taggad som ett litet barn

Har typ inte gjort ett skit idag... Var med Bodil en sväng på kvällen och när hon stack hem åkte jag och mötte upp Ebbz när hon hade jobbat klart. Stack till mig, kollade på film, snackade och åt glass. Hon gick hem för en stund sedan så har lagt mig i sängen och ska kolla lite teen wolf tänkte jag. Imorgon är äntligen dagen kommen alltså!! Imorgon ska jag äntligen få se one direction!! Taggad som ett litet barn typ, haha.



En väldigt bra helg

Har verkligen haft en super mysig helg med familjen på Oknö. Firade midsommar med prinsessan och hennes mormor och morfar osv. Hade nästan glömt bort hur mysigt det faktiskt är att campa, även fast att hotell är lite mer komfortabelt. Kom hem nu på eftermiddagen efter att ha spenderar dagen på Öland och hälsar på Noah. Var med Moa en stund innan och ligger i sängen, dricker Loka, läser lite och ska kolla på teen wolf tänkte jag. Måste även ta mig en dusch innan jag somnar... Två dagar kvar till one direction och är mer taggad än någonsin!! 









Mysig dag i Jönköping

Haft en mysig dag med lillebror och pappa i Jönköping. Fick med mig tre linnen hem, örhängen och en tv-bänk. Så är väldigt nöjd med dagen! Ringde även på ett jobb i förmiddags så håller tummarna att jag får det. Ligger i sängen och håller på o uppdaterar appeltvn, borde egentligen packa men får ta det lite senare. Får träffa min prinsessa imon!! 


H&m 100:-, ort. Pris 199:-

BikBok 49:-, ort. Pris 99:-

BikBok 99:-, ort. Pris 179:-

Albrekts guld 49,50:-

Ikea 79:-









Vem säger nej till bambu?!

Fick meddelande av pappa imorse då han frågade ifall vi ville äta på bambu till lunch. Vem säger nej till det liksom?! Så har tagit mig en dusch, fixat mig lite och ska snart ta bussen till Gislaved med oliver för att möta upp pappa. Sen vetefan vad som händer idag. Pappa är ledig imorgon så vi hittar säkert på något och på fredag bär det av emot Oknö för att fira midsommar med min prinsessa. Kunde inte blivit en bättre midsommar!



Oitnb och paj

Precis kommit hem efter att ha tagit en promenad med pappa och även varit ute en stund. Så ska kolla klart de två sista avsnitten av oitnb och äta lite paj!





Ruby Rose

Luggit i min säng och kollat orange is the new black både idag och igår. Har inget bättre för mig alltså. Ska se ifall det är tillräckligt varmt för att sola lite och göra en rabarberpaj tror jag. Och en tyst minut för Ruby Rose, hur snygg?!?! 





Äääälskar sommarlov

Hade en väldigt bra dag på Liseberg igår med Moa. Dock var den nya karusellen sååå överskattad. Tyckte knappt den var rolig ens. Har sovit i stort sätt hela dagen, vilket var väldigt välbehövligt. Var med flincken en stund, städade rummet, la in kläder i garderoben och tog en pw med pappa. Så ligger i sängen ny duschad för att kolla sista avsnitten på säsong 1 av teen wolf och ska börja kolla på den nya säsongen av orange is the new black. Äääälskar sommarlov!!







En lyckad kväll

Blev en ganska lyckad kväll med både studentfirande för Carros syster och även lite festligheter ute vid Borlången. Missen i det hela blev dock att jag fick gå hem helt ensam nu mitt i natten... Tur att mamsen kom och mötte mig en bit iallafall. Ska ta och försöka sova och imorgon blir det Liseberg med Mosen min. 







Högstadiet är slut

Trodde verkligen att jag skulle klara mig igenom denna avslutningen utan att gråta men det gick inte.. Var väldigt jobbigt att säga hejdå till alla lärare och hela klassen. Trots allt som hänt på senaste tiden var i stort sett alla jätte ledsna. Tog en lunch med Valentina efter och sitter hemma med musik och precis rensat mobilen lite. Blir till att gå till Carro med tjejerna ikväll och sen Borlången. Känns som att det blir en bra kväll och sommarlovet är äntligen här!! Ännu bättre blir det med Liseberg med min Moa imorgon också! Dock inte förstått än att jag börjar gymnasiet efter sommarlovet..







Nu jävlar


Allt är klart

Haft mina sista lektioner på nordinskolan idag, vilket känns så oerhört skönt! Igårkväll blev det spex tittande och det var väll lite skojsigt. Blev bl.a vattenkrig i skolan idag, städat ur skåpet, poliser i skolan och en himla massa fika. Solat total 5h idag, lite sjukt men det är ju verkligen det bästa som finns! Ligger i sängen med nyrakade ben, nyduschad och med nya lakan. Vilket nog också är en utav de bästa sakerna som finns. Ska ta och kolla på något avsnitt teen wolf tror jag och sedan sova. Kan knappt förstå att efter imorgon slipper jag Nordin föralltid! Vilket härlig känsla! 





Så jävla mycket glädje

På fredag är min sista dag i nian, min sista dag i högstadiet och min sista dag på nordinskolan. Att tänka tillbaka på dessa tre år är för det mesta väldigt hemskt. Dessa tre år har jag lärt mig mer än någonsin och mest har jag lärt mig om mig själv. Det har varit tre år med skratt, glädje och väldigt många bra minnen. Samtidigt som det varit väldigt mycket gråtande, skrikande, bråk och drama. Under dessa år har jag både fått nya vänner, förlorat vänner och även fått tillbaka väldigt många vänner. Vilket jag både är tacksam och ledsen över. Tacksam för dom som finns kvar och ledsen men samtidigt tacksam över dom jag förlorat. Att tre år på nordinskolan skulle ge mig såhär mycket skulle jag aldrig tro. Att min försöka kärlek skulle inträffa och så många andra första gången ögonblick är ganska otroligt. Jag har växt så oerhört mycket i mig själv och insett vad jag vill göra och hur jag vill vara. Vilket jag kommer behöver jobba på ännu mer. Jag trodde aldrig att dessa åren skulle bli såhär, både på ett positivt och ett negativt sätt. Och har nog aldrig varit såhär peppad inför någonting i hela mitt liv. Att lägga ytterligare tre år bakom sig ska bli så sjukt skönt. Att få en ny klass, lära känna ännu mer nytt folk och lära sig ännu mer. Och att få spendera ytterligare tre år med mina bästavänner. Går alltså ut ur nordinskolans dörrar på fredag med så jävla mycket glädje. För då är äntligen detta kapitlet slut. 

~









Mr grey & en kopp kaffe

Har precis städat rummet och plockat ur diskmaskinen. Så ska lägga mig i sängen en stund och läsa ut femtio nyanser av mörker och dricka en kopp kaffe. Sen blir det duschen och förmodligen ett avsnitt teen wolf. Ny vecka imorgon och är så sjukt taggad inför denna veckan!!



Min vecka

Började denna veckan med att stanna hemma ifrån skolan. Kändes som att det behövdes helt enkelt eftersom att jag inte mådde så jätte bra. I tisdags fick Mikko körkort!!! Så på kvällen kom han hit en sväng så vi åkte till max och tog med oliver, blev en riktigt lyckad kväll! 


Gjorde inget speciellt i onsdags och i torsdags var jag och pappa på handledar utbildning i Värnamo. Vilket var något av det trygaste jag gjort. Så snaaaart får jag börja övningsköra! 


Fredags hade vi våran sista franska lektion på Nordin, vilket var rätt så skönt! Solade i två timmar efter skolan, städade och var jag med Cornelia en stund, pratade om lite allt möjligt. Stack till tjejerna som var vid hörsjön också var vi ute hela kvällen. Träffade även Moa stund.


Lördags gick jag upp tidigt för att gå och göra mina naglar, som jag längtat efter det. Åt hos min lilla prins, hälsade på min kisse hos morfar och grillade marsmellows med tjejerna vis hörsjön på kvällen. Stack dock hem ganska tidigt och la mig i sängen för att läsa.


Idag har jag mest bara latat mig. Luggit i sängen halva dagen och läst. Var ute med Cornelia en stund, var hos Åsa en sväng och ligger och kollar på teen wolf med Moa hemma hos mig nu. Måste städa mitt rum och duscha innan denna söndagen är slut också. Sååå skönt att sista veckan i skolan inleds imorgon. Samtidigt som det känns helt sjukt!