Hejsan bloggen

Hejsan bloggen! Hur är det med er? Själv är jag lite trött, ångest inför att börja jobba imorgon och även ångest för att skolan börjar om 3 veckor.... HELT SJUKT!! Vart har alla veckor tagit vägen? Känns som att det var midsommar igår typ. Har iallafall haft ett super bra sommarlov hitintills och hoppas att det hittas på något roligt de kommande 3veckorna även fast att jag jobbar.. Men cash is king som man säger. Hoppas allt är bra med er iallafall och snart blir det nog lite mer uppdatering när skolan kommer igång och så! Puss på er!
 
 

Härligt härligt

Heeeej bloggen! Hur är det med er? Med mig ligger iallafall precis ALLT på topp! Mina dagar består av sol och bad när vädret tillåter, va med vänner och en massor av mopedåkande på kvällarna. Har nästan helt glömt bort bloggen och känner även att jag heldre umgås med mina vänner och gör galna saker än att blogga hela tiden, därför är det inte så bra uppdatering. 

Har iallafall haft Kalmar killarna här i 4 dagar och saknat dom såååå! Riktigt tråkigt att dom åkte hem idag faktiskt. Lilla prinsen fyller år idag så ska dit senare och fira honom, att han redan är 1år är helt sjukt! Sen ikväll sover jag hos Åsa så ska vi ba ta det lugnt. Åker upp till Örebro på lördag och får se om vi stannar eller åker hem efter någon dag. Saknar min Hannis så att det för ont i mig!!! Men snaaaart får jag pussa o busa med henne en massor! 

Hoppas ni alla har ett grymt sommarlov! 





















SUCCESS