Halmstad

Haft en super mysig dag med mami i Halmstad, dock slösat lite mer pengar än vad jag hade tänkt mig. Riktigt nervös inför tävligen imorgon dock... Känns som att det inte kommer gå så jätte bra och även inte tävlat på väldigt länge heller. 







Bk

Kom precis hem ifrån Gislaved och det var väll helt ok. Mötte upp Konna vid stationen och gick sedan till bk. Sprang till bussen i sista sekund vid bk för att komma tillbaka in i "centrum". Gick till glashuset en sväng och gjorde inte så mycket mer. Ska ta och gå och lägga mig alldles strax så att jag orkar gå upp tidigt imon. 



Gislaved igen

Precis tagit på mig kläder och så. Åket till Gislaved lite spontant sen med tjejerna och äter bk och lite sånt. Beger mig emot Halmstad imorgon, ska bli riktigt mysigt! 



Vaken

Precis vaknat och satte på filmen jag inte såg klart igår eftersom att jag somnade. Ska försöka orka städa lite och sen får vi se vad som händer idag helt enkelt. 



Film

Gick väll sådär på träningen men endå helt ok. Satte precis på en film och får hoppas på att den är bra. Sen ska jag försöka sova lite också.




Jag vet inte hur man gör

Sjukt bra låt! 



Kissekatten

Ligger på madrassen i vardagsrummet med min kissekatt och kollar på tv. Lillebror har kommit hem o faktiskt saknat honom lite, dock ligger han helt däckad i sängen och sover, haha. Ska ta mig en dusch och äta något. Inga planer för idag typ förutom att träna lite ikväll. Halva lovet har gått nu(?!?) och har sån jävla ångest över att skolan snart börjar igen.. Åhh..



Mysdag

Haft en super dag verkligen! Åt mig väldigt mätt på bambu med föräldrarna och gick sedan till Konna. Va hos henne en stund o stack sedan ut en sväng. Ene, Åsa o Carro kom till Gislaved fram emot kvällen och vi hade en liten myskväll tillsamans med Anja och Maja också. Super mysig kväll! Ska ta och sova om en liten stund tänkte jag.







Iväg

Tar snart bussen till Anderstorp för att möta upp mami o papi o sedan iväg till bambu. Sen får jag förhoppningvis skjuss till Gislaved o träffar Konna! 





Myskväll

Sitter hemma hos Ene med tjejerna efter att ha tränat, ätit på bk och lämnat mat till lillebror. Vi ska ha lite myskväll och kolla på ph tillsamans. Ska ta mig en dusch när jag kommer hem och sen sova. Imorgon blir det en sväng till Gislaved o va med Konna o antagligen träffa de andra tjejerna och sen äta med mami o papi på bambu.





Chokladpudding

Ligger fortfarande i sängen med åsis och stalkar folk på vine. Åt lite chokladpudding till frukost/lunch och det var väll helt ok. Tror vi ligger kvar här hela dagen för har ingen aning om vad vi ska hitta på annars. Längtar lite smått tills imorgon... Blir lunchdejt med mami o papi på bambu. 



Gamers

Var en stund hos Valle efter träningen o mötte sedan Åsa. Blev en spontan sleepover så nu ligger vi i vardagsrummet och ska kolla på film, har även blivit o blir nog mer cod spelande, värsta gamers är vi, haha. 





Fika

Tog mig precis en dusch o ska ha lite födelsedags firande för morfar. Blir nog en sväng till Gislaved sen för att träna o sen träffa Valle en stund efter det. 



Baka lite

Vaknade rätt tidigt men luggit på soffan tills nu. Blev riktigt sugen på scones så ska ta och göra det! Lillebror blev precis skjutsad till burseryd för att vara på lan i 3-4 dagar så har huset för mig själv på dagarna.



Farligt stor crush

Myst med bästavännen hela kvällen och kollat på gammla bilder, kan nog konstatera att vi var de största fjortisarna i smålandsstenar när vi gick i 6:an, haha fyfan. Ska sova riktigt länge imorgon alltså! Riktigt skönt ska det bli. Köpte mig en julkalender innan med 1D, känner mig som ett litet barn igen haha. Även insett att jag har en alldles för stor crush på Fanny i idol, såååå sjukt jävla snygg är hon, rintigt grym på att sjunga o verkar vara en så jävla go person! Ska ta o lyssna lite på musik och sen sova. Puss på er! 





Härlig kväll

Hade en super härlig kväll igår i Gislaved, sjukt glad över att jag lärt känna tjejerna i Gislaved. Kom hem vid 2 och gick och la mig direkt. Luggit i sängen hela dagen o Gud så skönt. Blir hemma myskväll med familjen ikväll, vilket ska bli himla mysigt! Ser riktigt mycket fram emot detta lovet, behövs verkligen!! 





Riktigt bra föreläsning

Precis städat hela huset då stolt över mig själv! Hade temadag i skolan idag så det gick väldigt fort. Var på föreläsning på eftermiddagen och det va verkligen den bästa föreläsningen jag varit på, som jag o Enesa grät haha. Riktigt bra var den och gick där ifrån med många nya tankar och funderingar! Ska snart ta o hoppa in i duschen o fixa mig, sen iväg till Gislaved, får se om jag sover där eller åker hem! Äntligen lov också!! 






Jacka

Asså denna jackan SKA bli min. Blir lätt nästa inköp om jag får som jag vill! 



Trött

Riktigt lång dag idag eftersom att vi vad på sjukhuset i Värnamo hela dagen på typ studiebesök. Stack på utvecklingssamtal direkt efter o sen hem o lagade mat o va med Valle. Precis tagit mig en dusch o ska ta o sova. Fredag imorgon o bär av till Gislaved på kvällen, sen tar vi fan lov! Ska bli så sjukt jävla skönt alltså!! Även den första tävligen för hösten är nästa helg, känner på mig att det kommer sluta illa. 



Bredvid min snarkande kisse

Sovit i stort sett hela dagen och tränade nu på kvällen. Gårdagen hände inte så mycket heller, chillade hemma hos mig med Åsa, Nellie o Ludde. Måndag imorgon och känns så grymt skönt att om en vecka är det lov! Dock två prov denna vecka och känner att kemin imorgon kommer gå åt helvete.. Ska ta och sova nu jämte min snarkande kisse, så sjukt mysigt att han lärt sig sova i sängen. Puss och godnatt på er!



Festligheter

Hej bloggen! Länge sen nu men ska försöka komma igång lite igen. Blivit en hel del festligheter på senaste tiden, mycket träning och väldigt mycket i skolan! Var i Anderstorp igår en sväng och det var väll helt ok, dock förstår jag inte varför folk dränker sig i alkohol alltså, blir ba jobbigt för alla omkring! Mosen sov här inatt också åt vi pizza till lunch. Ska snart iväg till affären med mami så får vi se vad som hittas på idag. 

Två ifrån igår