Helt ok dag

Dagen har varit över förväntan faktiskt, haft en ganska rolig dag endå. Åt på Harrys nu på kvällen och gick förbi hemmakväll en sväng också. Ligger i sängen just nu och äter lite godis o kollar på film, men ska nog strax sova. Känns lite surt att det är söndag imorgon dock... Och då återstår ännu en dag utav utbildning. 



Iväg till Ljungby

Har precis ätit lite och packat klart väskan, så ska snart sätta oss i bilen emot Ljungby. Huvudvärken är åt helvete och skulle gärna stannat hemma idag istället. Får väll hoppas att det blir lite roligt iallafall. 


Bra kväll

Haft en mysig kväll med bästavännen och även lite andra människor. Ligger iallafall i sängen nu och ska försöka sova. Känner mig inte så jätte pepp över att åka på utbildnings skiten imorgon men måste göras... Godnatt på er!



Slöjd

Sitter på slöjden och gör absolut ingenting eftersom att mitt tyg inte kommit än. Slutar om en kvart vilket känns väldigt väldigt skönt! Ska städa lite efter skolan och ikväll ska jag och bästavännen hitta på något, vet dock inte vad riktigt än. 







Sova o sova

Somnade direkt efter skolan vilket inte var så oväntat. Sov till typ 6, åt mat och stack ut med Ennesa. Kom hem för en timma sen typ och har hunnit lite hemma träning och duscha. Fredag imorgon vilket är väldigt efterlängtat!! Dock försvinner hela helgen pga att jag ska på utbildning med judon... Aja en hotellövernattning har ingen dött av endå så! 



Torsdag suger

Sitter på so:n just nu och är klar med alla uppgifter så sitter bara och chillar atm. Torsdagar är verkligen den värsta dagen på hela veckan, så himla onödig egetligen. Blir nog lite plugg efter skolan och ska även föröka träna på något sätt. Kanske blir en sväng till Gislaved eller hemma får se helt enkelt. 





Natti natti

Kom precis hem efter att varit ute några timmar med Ennesa och lite fler personer. Känner mig helt slut i hela kroppen och hjälper inte ens att det redan är onsdag imorgon. Livet leker som dom säger. Godnatt.



Bild är vår grej

Sitter på bilden just nu vilket är denna dagens sista lektion. Tog faktiskt ännu mer tag i mig själv igårkväll och sökte TVÅ sommarjobb, känner mig riktigt duktig faktiskt! Blir nog till att stupa i sängen direkt efter skolan och kolla på orange is the new black. Har snart sätt klart hela säsong två, så måste hitta en annan serie att kolla på. Kanske blir att träna lite ikväll också men får se helt enkelt! 



Känner mig duktig

Helt okej skoldag idag, måndag är nog en av dom slappaste dagarna under veckan. Har iallafall hunnit kolla 1 avsnitt orange is the nee black, sovit, varit och tränat, ätit på bk och duschat nu under eftermiddagen/kvällen. Sitter just nu och pluggar lite, vilket var alldles för länge sen känner jag. Tänker hela tiden att jag ska ta tag i pluggandet osv men det blir liksom aldrig av. Ska ta och försöka läsa lite sidor i en bok som jag inte ens börjat läsa än och sen kolla på tv med familjen.





Slappar dag

Haft en riktigt lugn dag idag, vilket varit väldigt skönt. Kollade på Melodifestivalen igår och lite så, dock var det nog en av dom sämsta deltävlingarna någonsin. Har iallafall sovit i stort sett hela dagen och åkte o tärnade nu på kvällen. Precis tagit mig en dusch och lagt mig i sängen för att kolla lite orange is the new black och sen sova.





Lördag

Var sjuk halva veckan och typ bara sovit efter skolan de andra dagarna, därav den dåliga uppdateringen! Tillbringade iallafall lördags förmiddagen i skolan idag, vilket kändes helt okej eftersom att vi får ledigt en extra dag innan påsklovet. Sitter just nu i soffan och kollar på judo o blir nog snart mat. Får se hur kvällens planer blir. Förhoppningvis blir det Melodifestivals mys och lite så. 



Ingen lust

Sitter på biologin med Moa och ska gå hem efter denna lektionen. Har verkligen varken lust eller tid att vara sjuk och absolut inte lust ifall det är magsjuka! Får väll ta och kolla på några filmer idag och sova helt enkelt.



Känner mig duktig!

Blev både ett gympass och ett judopass, vilket känns väldigt bra såhär efteråt! Har tagit mig en dusch och precis lagt mig i sängen. Är jätte trött men tror inte att jag kommer kunna somna än på en stund iallafall. Känns välll inte så jätte bra att det är skola imorgon, kommer nog mest längta hem till min säng igen känns det som.



Trött som attans

Sovit i stort sett hela dagen, känns som att jag håller på att bli sjuk igen vilket jag verkligen inte har tid för. Ska dra iväg och träna lite sen, både lite gym och även ett pass judo ska jag försöka hinna med. Vill verkligen inte till skolan imorgon, eftersom att snart börjar alla nationella och får även snart svar ifall jag kommit in på judogymnsiet eller inte. Hoppas att dessa knappt 4månaderna går super snabbt så att det blir sommarlov! 



Alla hjärtans dag

Var hos Jacob en sväng igårkväll och sov även hos Åsa, stack dock hem väldigt tidigt så sov halva dagen. Har städat en helt del hemma idag och ätit så mycket choklad att det inte är klokt. Är med andre just nu och har kollat på Melodifestivalen och kollar just nu på QX galan. Sista dagen innan skolan börjar imorgon... Ångestens mamma.



För höga förväntningar

Hela denna dagen bestod utav att sova i stort sett, städade även lite. Bion var väll sådär, hade alldles för höga förväntningar och dom hade även såklart inte med allt som händer i boken, vilket var synd. Dock var det endå sevärd! Ligger i sängen med mamsen och har precis kollat på en film. Dock somnar hon ju alltid så blir som att kolla ensam iallafall. Blir nog en sväng till Jönköping imorgon med familjen för att shoppa lite och umgås. Även sista "riktiga" lovdagan imorgon, vilket känns riktigt jobbigt.. Känns ju dock väldigt skönt att det bara är 4månader kvar i nian!! Godnatt på er!



Livet flyter

Hej bloggen! Inte bloggat på ett tag pga att jag helt enkelt inte orkat. Har mest sovit hela dagarna, tränat på kvällarna och varit med vänner helt enkelt. Hunnit läsa ut fifty shades of grey på 5 dagar, eftersom att jag och ennesa ska på bion ikväll ville jag läsa boken innan. Tror dock jag har alldles för höga förväntningar. Händer väll inte så mycket mer i mitt liv just nu, allt flyter på bra och jag mår faktiskt riktigt riktigt bra! Ska föröka väcka Mosen nu så att jag kan äta något, svin hungrig! 



Dag 7 - Favorit minne

Mitt bästa minne är och kommer nog vara väldigt länge är Justin Bieber konsterten i Köpenhamn 2013. Grejen med det minnet är nog att jag hade längtat så länge till den dagen och äntligen så slog den där önskan in liksom. Riktigt häftig grej var det. Eftersom att han då och även nu är en utan mina stora idoler och den slags musik som jag lyssnar på. Och det var förhopnningsvis inte den sista gågen jag fick se honom live.
 
 

Dag 6 - Fem saker jag vill göra i framtiden

1. Ta studenten med så bra betyg som jag bara kan. 
2. Resa runt i världen med vänner.
3. Skaffa barn och familj. 
4. Köpa en gård ute på landet och ha egna hästar.
5. Komma så långt i judon som jag bara kan. 
 
 
 

Tipp topp

Blev en super lyckad kväll med tjejerna igår! Super god mat och väldigt mycket skratt och snack. Vi stack hem till mig efter också sov Åsa och Ennesa här. Vaknade ganska sent idag också kom Moa en stund. Efter alla stuckit hem tränade jag lite också stack jag på kalas hos min kusin. Gick en sväng med Ennesa nu på kvällen också vilket var väldigt skönt. Sitter på rummet just nu o dricker lite te medans jag kollar på familjen annorlunda, ska försöka plugga lite också tänkte jag. Skola imorgon också, bara en vecka kvar sen äntligen lov!



Dag 5 - Fem bra låtar

Albin – Frank
James Blunt – When I Find Love Again
Zara Larsson – Weak Heart - Don Palm Remix
One Direction – Night Changes - Live Acoustic Session
Zara Larsson – Still In My Blood