Dåligt planerat

Haft en toppen dag i Halmstad med min mos idag. Dock med hennes dåliga planering så lyckads vi missa tåget... Slutade med att vi fick ta bussen till Hylte och sen hämtade hennes mamma oss där. Ligger i sängen med min gose o ska nog sätta på någon film. Så jävla trött så det är sjukt! 











Dagens


Gosis

Hade en super mysig kväll med Mosen igår och somnade ganska tidigt endå. Precis duschat och ska snart iväg till Halmstad för att bränna iallafall lite av lönen... 



Fredag imorgon

Varit en riktigt lång dag idag. Huvudet har inte riktigt hängt med och inte heller ögonen. Känner att det kanske är dags att kolla upp det snart.. Var med Ebbz en stund efter skolan och galet vad jag saknar när vi va varje dag! Stack även ut en sväng nu på kvällen. Iallafall fredag imorgon o då blir det en sleepover med Mosen och på lördag lite shopping om min lön kommer imorgon vilket den borde göra! Precis duschat så ska ta och krypa ner i sängen och försöka sova lite. 





Jarråå

Blev en sväng till burseryd igårkväll istället för träning. Kollade på p99:orna och ja det gick väll inte precis så bra för sgoif.. Kollade på idol o somnade till ph. Precis fixat mig o så, så ska äta lite och försöka få upp pojkarna på övervåningen.





Jävla ben jävel

Precis haft idrott och mitt ben mår inte bra alltså... Fan fan fan! Inte så många lektioner idag vilket är himlans skönt. Träning ikväll också, får se om jag kan bita ihop.



Flashbacks

Dagen gick väldigt snabbt och var väll helt ok. Följde med Amanda o hämtade Neo på dagis efter skolan och Gud vilka flashbacks man fick av att gå in på dagis och träffa den dagisfröken jag hade. Längtar ju ganska mycket tillbaka, haha. Ligger i sängen just nu och kollar på gårdagens ph eftersom att jag somnade innan det var slut igår. Ska försöka plugga lite och även sova så får vi se vad som hittas på sen.



Fan

Inte sovit bra inatt alltså... Och det gör inte saken bättre att både knät och vaden fuckat ur totalt, ser helt mongo ut när jag går nu. Ska iallafall ta och möta upp Enesa o sedan bege oss emot skolan. Kort dag idag o det behöver jag verkligen... 



Första träningen klar

Varit en jävligt lång dag och den blev inte bättre av att jag fick en spark på vaden så kommer ju gå som en jävla åsna imon... Hela jävla benet är ju pajt nu typ. Var iallafall skönt att första träningen är över, ska nog även börja träna småbarn nu och det ska bli riktigt roligt! Ska ta o kolla på ph och sen sova! 





Mys

Blev inget fiskande igår, haha. Blev en lång o kall moppe tur istället och sen hem, kolla på film o dricka varm oboy. Sitter o äter frukost just nu och är verkligen inte taggad för denna dagen... 



Fiska(??!!)

Fick ett sms för en stund sedan som gjorde mig sååå glad, haha. Alldles strax iväg o fiska lite, förstår inte att jag utsätter mig för detta... Haha.



11år

Vaknade precis och är fortfarande lika trött. Firade mami o papis 11åriga bröllopsdag igår med att äta både pizza och smörgåstårta och äta massvis med godis o kolla på film. Stack även ut med Mosen en sväng på kvällen. Vet inte riktigt vad som händer idag, måste plugga lite och sen får vi se om jag får som jag vill! 





Lila mjukis

Vaknade vid 11 typ av att mami kom in i mitt rum och började babbla. Gick o köpte pizza, brottades lite med Davveboi o källaren och ligger ni på soffan. Mitt lilla charmtroll var även här en liten stund också. Blir nog film hela dagen och kvällen. Sån jävla huvudvärk så att jag inte vet vad jag ska göra. 





Fulla människor

Kom precis hem efter den lilla roadtripen, haha. Fyfan för fulla människor alltså... Usch blev äcklad bara av att se vissa människor som gick runt där borta. Nattens räddning är lätt att swefilmer laddat upp många nya filmer som jag vill se, så får se hur många jag hinner se innan jag somnar! 



Ma girls

Varit med mina tjejer hela kvällen och kom typ precis hem så är ba med ca nu. Åker mot Grimsås med bigsis om typ 1h och hämtar några som varit där på insparken. Ska bli riktigt kul o träffa henne för inte träffat henne sen innan hon åkte till Serbien! 





Stentrappa

Haft en väldigt bra dag idag o den har gått riktigt fort! Städade lite när jag kom hem ifrån skoan o har även hunnit plugga lite. Har sån jäva huvudvärk denna dag så att det inte är sant... Lyckades även ramla i en stentrappa påväg till skolan så fått en blödning i knät ännu en gång... Blir till o mysa med tjejerna ikväll tror jag o sen sova riktigt länge imorgon! 





Riktigt bra

Haft en riktigt bra dag faktiskt. Slutade redan vid 2 och luggit i sängen o kollat på film hela dagen. Ska ta o plugga lite nu och imorgon är det redan fredag! Känns som att denna veckan gått riktigt fort, hoppas alla andra går såhär fort också.. Puss o godnatt på er! O grattis ännu en gång till världens bästa David!





 

Dagens


Frukost

Vakna faktiskt i tid idag så ser nästan ut som en människa. Satte mig precis o ska äta lite frukost och sen iväg till skolan. Torsdag idag och det känns så skönt! Snart hela första veckan avklarad! 



Godnatt








Dessa jävla..

Redan trött på läxor alltså... Skolan är endå okej men läxorna kan ju ta sig någonstans där solen inte skiter alltså.. Sovit som vanligt hela eftermiddagen och vaknade precis. Förstår inte hur jag kan sova så mycket alltså. Redan torsdag imon och det känns så jävla skönt! Ska kolla idol o ph ikväll och även försöka plugga lite till.



Ingen vilja

Låg kvar i sägen ganska länge imorse och hade verkligen ingen lust att gå upp. Tog på mig idrotts kläder och gick till skolan eftersom att det var första lektionen. Såklart glömde jag bh hemma så Annie var så snäll och körde mig hem på moppen så jag kunde byta om osv. Sitter just nu och har rast o känner hur lång denna dagen kommer bli..


Vikten?

På senaste tiden, eller enda sedan jag började högstadiet har jag och säkert väldigt många andra hört folk klaga på sin kropp och sin vikt. Tycker egentligen att det är väldigt sjukt, visst man kanske skäms över att man väger lite mer än andra och har lite mer kurvor osv, men vad är det viktiga med att väga lite? Visst att man kanske vill vara nöjd med sin kropp, ha den där dröm vikten och den där perfekta kroppen. Men vem annan än du själv är det som bestämmer över din kropp?! Bara du! 

Jag var förr vääääldigt osäker i mig själv och även väldigt onöjd både med min vikt och min kropp. Men med tiden inser man att ju längre man blir och när man kommer in i puberteten så både minskar och ökar man i vikt och det är absolut inget man kan styra över så värst mycket! Bilden till vänster under är tagen i december 2013 och där vägde jag mellan 50-54kg, på bilden till höger som är tagen idag väger jag i dagsläget mellan 58-59kg men jag skämt inte för det! Min kropp har utvecklats, jag har kurvor och absolut långt ifrån den där perfekta kroppen! Men vikten beror helt klart på min kroppsbyggnad och av att jag tränar ganska mycket och muskler väger mer än fett. Absolut hade jag önskat att jag vägde mindre och med rätt kost och ännu mer motion kanske jag kommer till mitt mål! Men med detta vill jag få er att förstå att vikten är verkligen inte allt! Jag är sååå mycket nöjdare med min kropp nu än vad jag var när jag vägde nästan 10kg mindre! Och vet ni varför? För jag är tjej, jag har bröst som väger, jag har kurvor som väger och jag har muskler som väger och vet ni vad?! Det är jag så jävla stolt över att jag har! För det gör mig till den jag är och önskar att sååå många tjejer kunde inse hur fina dom är på sitt sätt och att vikten spelar fan ingen roll! Sålänge DU är dig själv och mår bra så vad gör några kilo extra?! 



Todays


Ingen sömn

Sov riktigt dåligt inatt, kunde inte sluta tänka och min hjärna ville verkligen inte somna. Har en kort dag idag med bara 4 lektioner, riktigt skönt måste jag säga! 



Huvudvärk

Andre och Ludd kom hit en stund nu på kvällen och vi kollade på idol tillsamans. Tog oss en liten match nere i källaren och fyfan vad vi skrattade! Tog mig en dusch och kollar just nu på ph. Så sjukt ont i huvudet så får se om jag inte somnar snart istället.



Första dagen

Bytte om till mjukiskläder och tvättade av sminket direkt när jag kom hem ifrån skolan. Kröp ner i sängen och kollade på lite pll och satte på en film, lyckades såklart somna och vaknade vid 7. Precis ätit lite kvällsmat och ska snart ta och kolla på idol. Tycker dock att det blir sämre och sämre för varje år som går(?). Skoldagen gick hyfsat snabbt endå, vääääldigt många som var riktigt förvirrade idag måste jag säga, haha. Känns skönt att vara tillbaka till rutinerna, men fyfan för vårat schema alltså. Verkligen inte nöjd någonstans! 





Dagens


En jävla bild bomb

Har LÄTT haft det bästa sommarlovet någonsin! Umgåtts med dom människor som betyder mest för mig, jobbat, blivit mycket mycket säkrare i mig själv och skaffat minnen för livet! Så här får ni en liten bild bomb ifrån mitt sommarlov! 






































































Dagens inköp

Blus bondelid ~ 200kr
Jeans ~ 300kr
Kofta ~ 150kr
Frank dandy trosor ~ 50kr/st ( ort.pris 180kr/st)



Super avslut!

Hade en super kväll igår med mina tjejer och även med killarna lite senare. Dansade så mycket så att jag trodde att benen skulle gå av! Vaknade precis och tog mig en dusch, ska alldles strax till Gällsta för att se om jag hittar lite kläder. Skola imorgon och känns faktiskt helt okej, dock kommer jag ju bli skoltrötta efter typ en dag.. 









Snart är det över

Hallå bloggisen! Hur är det med er? Själv är nog det mesta på topp just nu. Jobbade min sista dag igår inom hemtjänsten och kommer nog faktiskt sakna det lite... Bara till att vänta på lönen nu! Har lite saker som jag verkligen hoppas händer under en snar framtid, åhhhh skulle vara så roligt!! Börjar skolan på måndag och känns rätt sjukt att börja nian, sista året på högstadiet och såååå mycket olika val att göra detta året.. Massor av träningar och tävlingar inplanerade under hösten också så blir nog inte mycket vila. Haft ett helt underbart sommarlov med mina tjejer och massor av vänner! Kunde nog inte bli ett mer lyckat sommarlov! Tänkte göra ett inlägg imorgon eller något med massssoor av bilder ifrån sommaren. Ikväll blir det myskväll med mina tjejer för att få ett bra avslut på ett jävligt bra sommarlov! Puss på er