30 november

Ligger i sängen efter en väldigt lång dag. Gick en liten sväng på julskyltningen med mami och gammelfarmor, var verkligen en besvikelse! Åkte och tränade med papi efter det och kom hem till mat. Precis tagit mig en dusch så ligger i sängen och ska alldles strax sova. Redan första december imorgon, vilket innebär 23dagar till julafton och bara 30dagae kvar på detta året! Sjuuuukt jävla skönt tycker jag för detta året vill jag till mesta dels bara lägga bakom mig... Och även denna månaden.. Imorgon ska jag iallafall försöka vara glad! 



Härlig lördag!

Hade en super mysig lördag med bästavännen i Göteborg. Blev väldigt mycket handlat med mest julklappar. Kom hem runt 8-9 och åkte till Carro efter en stund där Åsa också va. Hade en mysig kväll och va inte hemma försent runt 1. Ligger på soffan med papi just nu och spelar lite tv-spel. Får se vad som blir av denna dag.









Äntligen fredag!

Denna dagen gick väldigt mycket snabbare än vad jag trodde att den skulle göra, dock har det varit svin kallt hela dagen. Ado var i skolan en sväng o hälsade på så fick träffa honom för första gången på jätte länge, saknat honom såååå mycket. Har precis städat klart hela huset och även tagit fram julpyntet i mitt rum. Ska gå en sväng till affären med mami sen får vi se vad som händer ikväll. Mosen kommer iallafall hit inatt typ o sover här så åker vi till Göteborg imorgon för lite shopping, ska bli super mysigt! Behöver verkligen en tjejdag med min bästavän!





Sååå trött

Haft rotarydagen i skolan idag vilket innebär att man lyssnar på massa företag och hälsar på ett också. Var väll inte så speciellt kul och är så sjukt trött nu! Somnade direkt efter skolan och sovit tills nu. Ska va med Andre och sen får vi se om jag orkar plugga lite. Fredag imorgon och det känns såååå skönt! 





Bekräftelse

Denna veckan har gått så sjukt fort! Redan torsdag imorgon liksom och sen bara 3veckor kvar på denna terminen. Var på gymnasiet nu på kvällen och lyssnade på 3 olika linjer, har sån sjuk jävla beslutsångest alltså, tur att det är ett tag kvar tills jag ska söka. Börjat få sånna jävla utbrott på folk som söker så himla mycket bekräftelse, så jävla löjligt. Att låtsas vara någon för att folk ska tycka om en och för att vara "populär". Pallar inte med sånna människor alltså, så sjukt patetiskt och dumt! Aja ska ta och lyssna på lite musik och sen sova! Denna dagen kändes bra när jag vaknade men nu är det väll sådär, haha.





~


Bra dag igår!

Blev en väldigt lång dag i Stenungsund men blev ett efterlängtat guld iallafall! Kändes riktigt bra faktiskt. Blev mat firande på Harrys efter det och sen hela vägen hem. Va med Andre o Ludde på kvällen och sen kom även Tommy. Vaknade för en stund sen och måste verkligen plugga idag alltså... Ska även en sväng till Gislaved för att träna. 







Får mig alltid att le

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit och kollat på fotboll i burseryd och även varit hos Åsa en sväng. Sitter just nu och pratar med Anders om lite allt möjligt, galet hur den pojken alltid kan få mig att le! Ska ta och sova om en liten stund och sen upp tidigt imorgon för att åka på tävlig. Får hoppas på att det går bättre en förra gången vilket det borde!





Äntligen fredag

Denna fredagen har som tur gått väldigt fort! Endå inte varit så jobbig som jag trodde att den skulle bli. Har hjälp mami välja kläder för att gå på julfest ikväll och lite så. Åker iväg till burseryd med Moa och Ellen sen för att kolla på adventskuppen, ska bli kul. Får dock se hur länge jag stannar där eftersom att jag ska tävla imorgon och är faktiskt väldigt taggad! 





Mysdag i Halmstad

Haft en super mysig halvdag med storasyster i Halmstad, behövdes för oss båda tror jag. Massa skratt och massa sjungande i bilen, haha. Så skönt att ba släppa allt för en stund och har kul och inte behöva tänka så mycket. Kom hem för en liten stund sen, så har hunnit lägga mig i sängen och duschat. Ska ta och kolla runt lite på weheartit och tumblr, kanske ett tvd avsnitt också får se! Sovmorgon imorgon vilket är så sjukt jävla skönt!!! Äntligen helg också!





Till skolan

Iväg till skolan snart o känns bra eftersom att jag ba går halva dagen idag. Hoppas på att detta blir en bra dag! 



Requiem

Love is a beautiful place when you're in it, when you're in it
But then you fucked it all up in just a minute, now we're finished
I thought that you'd always be there, I would have followed you anywhere
Now everything we ever shared is just a memory in my head
I'm still in love with your face, though I hate it, yeah I hate it
And just the thought of your lips makes me crazy, makes me crazy

Godnatt


Tvd

Skolan gick sådär, kollade på tvd och däckade i sängen efter. Lagade mat till oliver o papi och precis tagit mig en dusch. Ska kolla klart på tvd avsnittet och sen kolla på paradise. Känns som att denna veckan kommer gå super snabbt och hoppas verkligen på det!



Srry

Förlåt för dålig bloggning men känner inte att jag har riktigt ork att uppdatera så mycket just nu pga olika skäl. Ska iallafall försöka blogga så mycket som jag kan/orkar! Puss på er!



Söndags ångest

Luggit på soffan i stort sett hela dagen förutom att jag följde med papi till återvinningen imorse och slänge massa skräp! Måste plugga kemi men fattar verkligen INGETING. Tror även det blir träning ikväll också, är dock inte så speciellt taggad. 





Dejt

Tog en liten pizza dejt med Moa innan, snackade om allt mellan himmel och jord precis som vanligt! Ligger på soffan med mami o papi och kollar på film. Dock är den verkligen inte bra så slutar nog med att jag går upp och lägger mig o kollar på en annan film. 



Går kvällen

Hade en super mysig kväll med tjejerna hos Åsa igår, med massor av skratt! Vaknade runt 11 idag, åt lite och gick o la oss igen. Kom hem för en stund sedan o har hunnit ta mig en dusch, känner mig alltid så äcklig efter att jag sovit borta. Blir myskväll med mami ikväll o kolla på massa filmer och så! Måste egentligen plugga men det får bli imorgon! Känns ganska bra att det bara är 5 veckor kvar på denna terminen, samtidigt som det är väldigt sjukt! INTE OK att Fanny åkte ur idol igår heller, fyfan jävla skit program!!



Fredag

Fredag idag vilken innebär att nu är det helg!! Så sjukt skönt, tror dock att jag kommer ligga i sängen hela helgen. Ska försöka få ork till att städa lite och sen får vi se vad som händer ikväll. Hade ju behövt en stor jävla fest just nu men det finns det ju ingen att få tag i! 



Middags dejt

Dagen blev som jag hade väntat mig, väldigt jobbig. La mig i sängen direkt efter skolan och hann snacka Skype med både Thomas, Anders och Felix. Tog en middags dejt med storasyster och snackade massa skit, riktigt mysigt! Ska nog ta mig en dusch och sen snacka Skype. Hade allihopa!



Morot

Torsdag idag och ska snart iväg till skolan. Inte på humör idag alltså usch, blir en jobbig dag idag! 



Godnatt


Onsdagen

Gick till Enesa direkt efter skolan och hade lite onsdags lyx, vilket verkligen behövdes. Var iväg o tränade o ligger i sängen med Mosen. Ska snart bege oss utåt så får se vad som hittas på. Redan torsdag imorgon och det känns så jävla skönt! Vill bara att denna hemska veckan ska försvinna. Kanske blir en dejt med Sandra imorgon också får se!



~

I didn't realize that i feel so confident feeling so great about myself and then it just completely shattered by one thing, something so stupid.

Plugg

Stack en sväng med Valle till gymmet och det gick väll helt ok. Sitter i sängen nu och har precis duschat så tänkte plugga lite. Ska ta och äta något och sen sova. Börjar gå och lägga mig tidigare och tidigare nu för tiden... Endå rätt så skönt haha. 



Ph

Första omprovet i hela mitt liv gjort och känns väll sådär. Hoppas verkligen att det var det sista också! Ska ta och kolla ph och plugga lite. Sen får vi se om det blir lite träning sen eller något.





Ingen lust

Hunnit tränat, städat mitt rum riktigt ordentligt, ätit och duschat. Är bara pluggandet som saknas men har helt seriöst ingen lust med det alltså.. Förstår inte riktigt hur jag ska klara av gymnasiet nästa år, haha. Tänker iallafall kolla ph sen och sova. Får se om jag pluggar eller inte .. Även satt upp en liten "fan girl" plats, haha kan inte växa upp än!! 



Mot träningen

Lång dag idag men gick endå ganska så snabbt. Åt och kollade på film efter skolan och är påväg till träningen nu. Får se vad jag gör senare, måste iallafall plugga lite.



EMA

Blev en lång jävla bilresa hem men kom tillslut hem iallafall. Lite sorjligt att åka ifrån min prinsessa dock. Sitter i soffan med bästavännen och mami o kollar på EMA. Får se om jag orkar se hela eller går och lägger mig! 



Trevlig kväll

Precis lagt mig i sängen och ska sova. Haft en mysig kväll med farfar, farbröder, moster och min prinsessa. Blir att åka hemåt imorgon och det känns väldigt skönt! Dock väntar en del plugg hemma och det känns väll sådär. Hoppas ni alla haft en bra helg iallafall! 



Snaaaart

Snart är alla matcherna klara så får jag åka till min prinsessa. Blev inget tävlande för mig eftersom att jag dels fortfarande är sjuk och det var inget lag som behövde en till. Längtar lite hem till min säng faktiskt... 



Framme

Kom fram till Lindesberg för en stund sen och vägt in osv. Dock inte säkert att jag får tävla eftersom att det inte är säkert att det är något lag som behöver en till. Ska ta och prata lite o så och sen sova! Längtar tills imon då jag får träffa min prinsessa. 





Let's go

Precis packat klart väskan så ska ner till Coop en snabbis och sen till Gislaved. Inte så speciellt taggad inför att åka buss i 4-5h men att få träffa min prinsessa imon gör allt värt! Hoppas ni alla får en super helg! 





Fredag

Sovmorgon imorse och precis ätit lunch. Fick även träffa min saknade David idag!  Ska hem om en liten stund och packa det sista och en väng till Coop. Sen iväg till Gislaved för att hoppa på bussen och sen emot Lindesberg!! 



~

Jag vet inte hur man gör när man älskar.
Hur man blir den som stör, hur man kittlat och förför vet bara inte hur man gör.
 Jag vet inte hur men gör när man lever.
 För att inte vara rädd, att bli älskad, att bli sedd vet bara inte hur man gör. 
Jag vet inte hur man gör när man lämnar. 
Våga resa sig och gå, inte stå där o se på vet bara inte hur man gör. 
Jag vet inte hur man gör när man andas. 
Andas in och andas ut, våga tro på nåt till slut vet bara inte hur man gör.

The heart wants what it wants

Kan inte sluta gråta alltså, absolut en ny favrorit!! 
http://youtu.be/ij_0p_6qTss



Jobbig dag

La mig precis i sängen efter en väldigt lång dag, trodde helt seriöst att jag inte skulle överleva denna dag så dåligt har jag mått! Iallafall varit i skolan idag och efter skolan slocknade jag som ett litet barn. Har alltså inte fått något vettigt gjort idag. Hann iallafall packa nästan allt jag ska ha med mig i kvällen och ta en dusch. Ska lägga mig och fixa en spotifylista också som jag ska lyssna på i bussen påväg till Lindesberg imorgon. Känner mig inte så speciellt taggad just nu men det blir nog bra! Vet inte ens säkert ifall jag får tävla men hade nog varit lika bra ifall jag inte får eftersom att jag har och fortfarande typ är sjuk. Godnatt på er iallafall! 



3 dagar

Luggit i sängen i 3 dagar i streck och känner hur kroppen bara värker. Vaknade innan av att jag svettades som jag vet inte vad, riktigt äckligt! Ska iallafall åka med papi till Gislaved och va med på ett möte på judon. Fick även besök av Valle innan o hon kom med en räkmacka, så jävla underbar! Blir skola imorgon och ska bli så skönt! Det enda posetiva med att vara sjuk är väll att man går ner något kilo... Men det läggs snart på igen! Haha.



Inte igen...

Gick hem ifrån skolan idag eftersom att jag inte mådde bra. Huvudvärk, halont och illamående. Så luggit och sovit i stort sett hela dagen. Ska ta och kolla klart på ph också ska jag gå och lägga mig. Som det känns nu blir det ingen skola imorgon utan stannar istället hemma och vilar upp mig och pluggar lite. Inte lust att bli sjuk igen.. 



Gos med kissen

Gosar lite med kissen innan det är dags att gå till skolan. Vill bara lägga mig i sängen igen och sova istället... 



Ångest

Precis ätit tacos, duschat och bäddat med nya lakan i sängen. Ska ta och läsa lite bloggar och sen sova. Sån sjuk ångest över att det är skola imorgon... Åhhh...





Alovera vatten

Blev lite pizza till lunch, idag igen.. Ligger iallafall på soffan med mami o papi igen och kollar på Hannah Montana the movie och dricker min första alovera vatten på vääääldigt länge! 



Frukost

Sitter i soffan med mami o papi och åt precis lite frukost. Blev ingen lugnt kväll igår utan blev istället lite festligheter men gick hem ganska tidigt iallafall. Idag mår inte nacken och ryggen så bra.. Tror att jag snart kommer behöva ringa den där sjukgymnasten igen som jag verkligen hoppats på att jag inte skulle behöva. Ska ta det lugnt hela dagen också kommer min faster och hennes kille hit i eftermiddag en sväng. Kanske blir träning ikväll också men vi får se.





Hemma

Är hemma efter en väldigt jobbig dag. Gick verkligen inte bra på tävligen men eftersom att den ena tjejen jag körde emot är etta i Sverige så kunde jag inte göra något annat än mitt bästa. Åkte där ifrån med en ond nacke och en jävlans huvudvärk. Ska ta och kolla på gårdagens idol och ta mig en dusch tror jag. Blir en hemmakväll idag! 





Iväg

Iväg till tävligen nu... Känns väll lite sådär..