Riktigt bra dagar!

Hade två super bra dagar i Halmstad! Badade i havet, i bubbelpoolen, åt massor av mat och hade det super mysigt. Gjorde även en liten brasa på kvällen som vi alla satt vid. Var hos Anton nu ikväll och grillade o kollade på film, riktigt mysigt det också! Imorgon blir det gisledagarna också får vi ser vad som händer fram emot kvällen, finns lite olika alternativ! Men godnatt på er och förlåt för den dåliga uppdateringen!



OOTD


Mot Halmstad

Vaknade runt nio och duschade osv. Precis ätit "frukost" och ska snart bege oss till Halmstad. Tror nästan alla ska ner dit idag så blir nog till att hänga med alla härliga människor för nere med. Kanske inte blir så bra uppdatering men kommer försöka komma ihåg att ta massor av bilder! 



Godnatt

Hade en väldigt bra dag o Göteborg och är riktigt trött! Shoppade lite, åkte båt och vissa badade även. Stack ut en sväng nu på kvällen med massa folk och hade super kul. Ska ta och kolla på "That akward moment" nu och sen sova. Puss på er!




Efter en lång dag

Ligger i sängen nu efter en lååååång dag. Hade med oss tyskarna i skolan hela dagen, har fan börjat tänka på engelska... Gjorde fruktsallad efter skolan och stack ut en sväng med massor av folk. Kollat på tv nu på kvällen och ätit pankakor. Har precis duschat o lagt mig i sängen så ska ta och sova. Blir till att åka till Göteborg imorgon, får se om jag får med mig något roligt hem!





Det funkar

Vaknade runt halv sju imorse och åt frukost och så. Jossa kom med Jan runt halv åtta också gick vi till skolan. Riktigt mycket folk i skolan eftersom att det är ca. 30-40 tyska utbytesstudenter här. Men det är kul! Lite dåligt dock att jag inte kan ett ord tyska..



Blir nog bra!

Hade det riktigt kul när vi klättrade, dock var det vääääldigt jobbigt. När jag kom hem var Lennart här och han o mamma hade gjort mat. Riktigt trevlig är han o himlans rolig! Så det blir nog en bra vecka det här! Ska ta o plugga lite biologi nu och sedan sova. 



Mot hestra

Skoldagen gick himla fort, fick även reda på lite betyg ganska nöjd faktiskt. Solade en stund efter skolan och är nu påväg till hestra för att klättra. Sen när vi kommer hem har Lennart kommit, riktigt nervös faktiskt!



Dagens


Fullt upp

Förlåt att jag inte bloggat idag!! Men haft fult upp. Vaknade hos Mosen vid 11 tiden imorse, gick upp o stack till Konsum för att köpa blommor o choklad till våra mammor eftersom att det är morsdag idag. Gick hem, sov lite, städade hela huset tillsamans med familjen osv. Tror aldrig det varit såhär rent och fint faktiskt! Var precis iväg och tränade lite med pappa, riktigt roligt var det idag faktiskt! 

Måndag imorgon.. Blir till att åka till isaberg på kvällen och klättra i träden med klubben och när jag kommer hem har Lennart kommit. ( min utbytesstudent från Tyskland). Dock kan jag ju inte prata tyska,. Men det blir nog bra endå! Haha.




Godnatt

Äntligen inne och ligger äntligen i Mosens säng! Gondatt på er! 



Inga nycklar

Haft en super bra dag verkligen. Deras konfirmation var väldigt mycket roligare än våran kan jag ju säga.. Åkte till Annie direkt när det var slut o åt o fikade. Spelade lite piano o sjöng, kollade på film o stack sedan till Mos. Men varken hon eller hennes föräldrar hade några nycklar så vi får vänta tills hennes syster kommer hem.. Sitter hemma hos mig just nu o ska sova hos Mosen. Får bara vänta tills Lina kommer hem alltså! Kom även hem till ett super gulligt litet brev, loveu bestie!



Åska

Gick ut en sväng igår kväll o träffade bl.a mina, Ämäni och Celle, riktigt saknade! Stack hem och kollade på film o snackade. Somnade vid 11 igår och vaknade mitt i natten av att jossa skrek "Emelie det åskar", riktigt rädd var hon haha. Vaknade även imorse av att hon gjorde något så att jag vakande.. Har iallafall duschat, ätit, fixat oss o om en timma typ ska vi dra oss emot Mosens konfa. Drar till hennes konfa fest sen också o äter osv. 




Sola sola sola

Slutade somsagt 11 idag, åt lite mat också tog vi moppen ut till Borlången, stack även till utebadet runt 1. Stack hem o solade lite här hemma medans jossa hämtade saker hos sig, duschade också kom hon. Var ute en stund och ska göra lite mat nu. Får se vad vi hittar på men imon blir det iallafall till att kolla på mos konfa! 



Somna om

Vaknade av alarmet vid 10 över 5, smsade Mos och lyckades somna om. Som tur var ringde hon 20 o också gick vi ut en sväng. Finns nog inget bättre än att gå på morgonen. Precis duschat så sitter o äter lite frukost. Slutar 10 över 11 idag somsagt så drar till badet med jossa direkt! 



En gå runda

Var precis ute och gick en sväng med Mosen, riktigt skönt! Gick en sväng förbi hos Neo o hälsade på och Moa höll en bebis för första gången, riktigt gulligt! Sen gick vi en jävla runda och pratade om allt möjligt. Vi bestämde även att vi ska ta en sväng imon på morgonen, om hon nu vaknar i tid annars får jag väll gå själv.. Ska iallafall försöka sova nu så att jag orkar upp imon!



Pressa

Resten av skoldagen rullade på rätt snabbt endå. Hade orientering på idrotten och kan ju säga att jag och Jonna är inte precis bäst på det.. Haha, men vi klarade det! Gick hem en snabbis, åkte till Gislaved endå och solade någon timme när jag kom hem. Slutar förhoppningsvis redan vid 11 imon så blir till att gå o bada med bestie, även pressa i solen! Vill bli bruuuuun!




Mat

Precis ätit lunch och har 3 lektioner kvar denna underbara torsdag. Tar nog och stannar hemma i eftermiddag o solar istället för att åka till Gislaved. Så tar den lilla turen imorgon istället. 



Vaaaarmt

Vaknade lite sent imorse så hann inte gå ut o gå. Gjorde precis den andra delen av musiken och blev ett C på det, riktigt nöjd faktiskt för hade inte pluggat så överdrivet mycket. Blir en sväng till Gislaved efter skolan för att köpa konfa present med mamma. Riiiiktigt varmt idag, kommer nog svettas ihjäl..





Ut med Wille

Hade precis ätit, duschat och lagt mig i sängen. Tro fan att Mosen ringer och frågar om jag kan följa med ut med Wille. Och som den underbara bästavännen jag är så är det klart att jag snabbt tog på mig kläder och gick ut med henne. Riktigt skönt väder ute alltså, blir nog en liten runda imon innan skolan. Känner på mig att musik provet kommer gå åt helvete... Riktigt surt om jag sumpar mitt A, men finns inte så mycket o göra åt saken precis.



Nu ---> träning

Dagen gick med en jävla fart, fick svar på ett prov och även ett slutbetyg. Hyfsat nöjd faktiskt. Låg ute en stund i solen innan, dock var det jävligt molnigt men endå riktigt skönt! Ska dra mig iväg till Gislaved för att träna lite nu, sen får vi se om det händer något ikväll eller om det bara blir massa plugg. 



Morgon promenix

Gick upp vid 20 över 5 imorse och var ute efter 7 minuter. Tog en runda på ungefär 20minuter, riktigt skönt ute alltså! Duschade, fixade mig och har precis ätit lite frukost och pluggat lite. Onsdag idag vilken innebär en riktigt seg dag.. Träning ikväll också, men det fixar vi! 



Powerwalk

Kom hem för en stund sedan efter att ha tagit en powerwalk med mami, riktigt skönt väder verkligen! Bestämde oss även för att ta en direkt på morgonen imon. Ska försöka sova nu så att jag orkar göra musik provet imon, är lite nervös faktiskt. 



Id-kort

Mötte jossa när hon slutade och stack en sväng till banken. Hämtade mitt id-kort och fick även hjälp med mobil banken skiten. Stack hem till mig och pluggade en sväng och snackade massor. Ligger i sängen nu och lyssnar på musik alldeles ensam och borde plugga lite till.. 



Inga mjölktänder kvar

Var precis hos tandläkaren som egentligen bara skulle vara en vanlig undersökning. Men gick som vanligt där ifrån med en tand mindre i munnen. Skönt att den är ute nu iallafall, inge mjölktänder kvar nu! Känner mig lite äldre, haha. Ska ta och plugga lite nu också kommer Jossa om en stund så ska vi nog baka och plugga lite.



En lektion

En lektion kvar denna dag och det blir franska. Även prov så är inte jätte taggad precis.. Är jävligt rädd inför tandläkaren alltså, alltid hatat att gå dit..




Inget Lund för mig

Hemkunskap snart och sen lunch, är så himla hungrig! Pratade lite med pappa precis och blir inte till att åka till Lund och tävla eftersom att vi ska till Göteborg samma dag, lite skönt egentligen för var inte så taggad. 



Kort dag idag

Både hunnit duscha och äta denna morgon, stolt över mig själv faktiskt. Ska snart iväg till skolan och har kort dag idag, väldigt skönt. Missar dock idrotten eftersom att jag ska till tandläkaren, värsta som finns... Nu ska jag bege mig mot skolan, ha en bra dag alla!



Godnatt

Jossa följde med mig direkt efter skolan också spelade vi in en ny challenge. Snackade massor och hon stack hem runt 5. Somnade direkt och sov tills nu.. Snacka om att jag är trött. Ska försöka sova igen så att jag orkar gå upp imorgon. Orkar inte mer skola nu alltså.. Men detta är sista "hela" veckan, så det ska vi nog klara endå! Godnatt!





Konfirmationen (I ditt ansiktes ljus)

Ingen sovmorgon

Trodde vi hade sovmorgon imorse men så hade vi inte det... Så vid 5 i 8 tog jag Olivers cykel till skolan och hann faktiskt. Hade precis matte och snart b-språk. Riktigt trött denna dag... Hoppas den går fort! 



Super dag!!

Hej bloggen! Förlåt att jag inte bloggat idag men har verkligen haft fullt upp. Började dagen med att åka till kyrkan vid 8, glömde mina papper hemma till redovisningen så fick vända halvvägs. Tränade igenom låten och vid 10 gick vi in i kyrkan. Gick faktiskt ganska bra, även fast att jag var super nervös! Åkte med storasyster hem och sen kom alla vid 1. Åt smörgåstårta och öppnade alla fina pressenter. Fick bl.a gant klockan av mamma o pappa, ett Thomas sabo armband med tre berlocker av pappas syskon och farfar 1 och 2, ett hänge till mitt halsband från gumman som gubben hade när han levde och navel piercing av storasyster. Blev så himla glad av alla fina presenter! Blir till att ta piercingen efter Holland eftersom att det måste läka o skit. Nu ska jag iallafall ta och sova efter en super dag så jag orkar gå till skolan imorgon!





Stressig dag

Var somsagt i Gislaved hela förmiddagen och hjälpte till på tävlingen. Min uppgift blev att vara prisutdelare, gick ganska bra faktiskt! Stack till Moa och fixade naglarna och håret runt 6. Var även med henne och Simon en stund. Stack hem och då hade min prinsess äntligen kommit! Som jag saknat henne! Nu ska vi ta och kolla på Barbie och sen sova. Ska vara i kyrkan vid 20 över 8 imon så måste vara liiiite pigg iallafall! 





Inge tävlande

När jag vaknade för en timma sedan och skulle duscha kände jag redan då att idag blir det inge tävlande eller uppvisning för mig. Är jätte stel i nacken och ryggen o det gör väldigt ont. Aja det blir bäst såhär för vill verkligen inte skada mig mer. Ska ta o äta lite o sen åka till Gislaved och hjälpa till på tävlingen! 



Låååång dag

Ligger i min varma säng efter en lååååång dag. Kom till tävlingen vid 9 och jag tävlade inte förens vid 1... Fick iallafall träffa mina efterlängtade Kalmar killar. Och inget slår att se Anders leende när han vinner en match, man blir helt varm i kroppen, haha. Men slutade på tredje plats av sex stycken i min viktklass. Alltså blev det ett brons på min första skolSM. Riktigt stolt faltiskt! Och man kan ju inte klaga på alla killar som gick runt med var överkropp... Deras ryggar är inte att leka med asså Gud... När jag kom hem var Neo här och även morfar så pratade lite med dom och stack sedan ut en sväng med Mosen och Jossa på lite picknick. Nu ska jag sova och hoppas på att ryggen inte gör allt för ont imorgon. Tror inte det blir någon tävling för mig imon men vi får se! Puss o godnatt!




Det är dags!

Precis ätit frukost och ska snart bege oss mot Lindesberg. Nerverna börjar komma mer o mer nu asså... Men ska bli riktigt kul! O snaaaaart får jag träffa mina Kalmar pojkar!!



Sushi

Blev en sväng till Örebro innan och åt lite sushi, riktigt gott var det! Ligger på luftmaddrassen i min fasters vardagsrum nu och ska alldeles strax sova. Längtar verkligen till morgondagen!! Får äntligen träffa mina Kalmar pojkar, som jag har saknat dom!! Väldigt nervös för tävligen dock.. Men det ger erfarenhet så det blir bra hur det än går!



Lindesberg o invägning

Det enda jag ätit på hela dagen är ett äpple och lite kycklingsallad, så är inte på världens bästa humör. Kom till Lindesberg runt 4 och kollade runt lite. Går inte att klaga på killarna som går där alltså.. Vägde in vid 6 och blev riktigt bra faktiskt! Klarade mig så får tävla i -57. Hörde hur vissa tjejer pratade med varandra om att dom knappt kanske klarar -52 klassen. Asså smala som stickor var dom, förstår inte riktigt hur för så smal har jag då aldrig varit och jag tävlade i -52 förra året, lite läskigt. Men ska verkligen träna och ta hand om min kropp, men kommer aldrig komma ner till -52 och vara så smal. Men heldre hälsosam och muskler, än att se sjuk ut. Nu ska jag ÄTA!!! 



Ett äpple

Vaknade för en stund sedan och är redan klar. Tog mig ett äpple och tror det blir den enda maten jag äter idag innan invägningen pga att jag ligger på gränsen och vill verkligen inte gå upp en klass. Ska ta o sova en liten stund till och sen gå emot bussen. Hoppas allihopa har det bra i skolan! 




Sjukt

Ligger i sängen efter att ha tränar, duschat, ätit, varit ute med Carro och sagt hej då till min Mos. Oliver har fått igång min dator, så har suttit och kollat på massor av gammla bilder som finns på den. Började fan gråta, fyfan alltså! Alla dom minnerna man kommer tillbaka till och hur allting var, går inte att beskriva. Fyfan vad allt var bättre förr och fyfan vad mycke man inte hade gått igenom då! Haft en riktigt skit dag idag, fyfan. Men vi tar nya tag och taggar inför helgen. Tar 10 över 9 bussen till Gislaved imorgon och möter pappa, handlar lite och sen till Hestra för att hämta upp Linus och hans pappa. Ska bli riktigt skönt att ha mycket o tänka på under helgen faktiskt. Vill inte tänka i huvudtaget just nu på vissa saker, så bra att jag håller mig sysselsatt. Men vi hörs imorgon! Puss och godnatt!
Min pluttis hund, som jag saknar henne!!
 

Äntligen!

Följde jossa till stationen efter skolan och satt o väntade på bussen med henne. Oliver mötte mig vid stationen och skjutsade hem mig, ibland är det bra att ha en snäll lillebror. Kom hem och öppnade mina skor som passar perfekt! Riktigt nöjd! Ska snart iväg och träna lite. Sen packa ikväll och imon bär det iväg imon lindersberg!



Samhällskunskap

Sitter på so:n och har nästan skrivit klart min samhällskunskaps uppsats. Eftersom att hela betyget ligger på denna uppsatsen så vill jag verkligen att den ska bli bra! Fyra lektioner kvar och sen tar jag helg! Satan vad skönt det ska bli!




Lyxar till det

Sista skoldagen för denna veckan idag, riktigt skönt! Blev väckt av att pellets gubben knackade på dörren och frågade vart han skulle ställa dom. Så är redan klar. Lyxar till det med dom sista jordgubbarna såhär på morgonen också. Hoppas skorna kommer idag annats kommer jag helt seriöst börja gråta. Träning ikväll också, sista träningen inför skol-SM. Inte långt kvar nu!!



Snaaaaart






Åhhh

Tror ni dom lämnade skorna idag?!?! NEJ! Åhhh så jävla förbannad så att det inte är sant. Förhoppningsvis kommer dom imorgon.. Om inte så vetefan vad jag gör! Ska iallafall ta mig en dusch och kanske plugga lite. Måste också fixa lite inför konfan när det gäller klänningen och så. Sista skoldagen denna veckan imorgon! Riktigt skönt!!





Denna sommaren..


Vitaminvatten

Precis varit en sväng till Ica med tjejerna och sitter ute i solen lite. Två lektioner kvar nu, känns bra. Börjar bli riktigt fint väder nu också, hoppas det håller i sig!



Försov mig

Försov mig imorse till halv 8 så blev till att slänga på mig kläderna, borsta tänderna och dra till skolan. Hann dock hänga upp en lapp på dörren om mina skor. Dom hade försökt lämna dom igår men såklart var ingen hemma... Så idag får jag dom äntligen!! Vet inte riktigt vad som hittas på idag, men ska försöka plugga lite iallafall. En dag kvar i skolan denna veckan efter idag, riktigt skönt! Dock väldigt nervös inför helgens tävlingar och konfan... Skol-SM för första gången känns väldigt spänt! 



Riktigt jävla trött

Kom hem lite innan nio och sjukt hur trött jag är! Riktig jävla huvudvärk också! Tog o åt lite o duschade, så ligger i sängen nu. Bara två dagar kvar i skolan denna veckan, känns helt okej faktiskt. Men nu ska jag ta o sova så min huvudvärk kanske släpper. Puss på er!



Bra humör

Riktigt bra humör idag, även fast att resultatet på matten inte var det bästa jag fått men aja sånt händer! Åt lite direkt efter skolan och har pluggat lite o så. Ska snart iväg till kyrkan och öva inför söndagen. Funderar även på om jag ska ta o gå ut o gå en sväng sen... Får se hur det blir med det helt enkelt! 



Jävla mjölk

Låg vaken ganska länge igår man slocknade tillslut. Precis ätit lite frukost och känner hur min mage inte mår bra. Måste vara mjölken alltså.. Fan.. Ska iallafall snart till skolan och efter skolan ikväll blir det konfagenrep för sista gången. Ska bli så himla skönt att det är över på söndag!!



Riktigt bra

Gick riktigt bra på träningen! Tror uppvisningens blir riktigt bra om allt går som det ska. Åt direkt efter träningen och Mosen kom hit en sväng så vi snackade om allt möjligt. Precis duschat o ligger i sängen. Riktigt skönt att jag bara går 3 och en halv dag denna veckan. Inte långt kvar till sommarlovet nu heller!! Riktigt ska det bli!!! 




Heej

Hallå bloggen! Sov halva dagen och stack ut en sväng. Sen har jag bara luggit i sängen o spelar lite gitarr o så. Är påväg till Gislaved nu för att gymma lite och även gå igenom uppvisningen vi ska ha på lördag på någon volleyboll sak(?) vetefan vart eller vad vi ska göra faktiskt om jag ska vara helt ärlig.



Riktigt mysigt

Kom precis hem och har haft en super mysig kväll med mina tjejer! Massor av skratt och massor av sjungande. Grillade när vi kom dit, åt maten, kollade på Eurovision och pratade och hade det super mysigt! Riktigt glad att jag börjat umgås med domma tjejerna faktiskt! Ska ta o borsta tänderna och sen försöka sova. Söndag imorgon ... Och måste verkligen plugga..



Genrep

Varit i kyrkan hela förmiddagen o tränat inför nästa söndag. Börjar bli lite pirrig nu faktiskt. Har iallafall precis typ ätit o ska sova en stund. Har lite planer med mina bebes ikväll, ska bli super mysigt! 



Fotboll

Haft fullt upp hela dagen. Slutade vid 1 och städade lite, träffade delli en stund o stack sedan o kollade på fotboll med Ellen,Carro, My och Fredrika. Kollade först i ss o sen i burseryd. Helt galet mycket folk var det i burseryd! Var hos Carro o Ellen en sväng på kvällen o sen en sväng hos Stina. En super kväll iallafall! Upp till kyrkan tidigt imorgon, känns lite segt dock.



En lektion

Bara en lektion kvar sen tar jag helg! Slutar vid 1 så drar hem direkt o städar o senare blir det att kolla fotboll med tjejerna, får hoppas att det inte regnar bara... Konfa genrep imorgon också, bara 1 vecka kvar sen smäller det! Ska bli riktigt jävla skönt! Även tävlingar fredag - lördag nästa vecka o någon uppvisning i Gislaved. Kommer nog vara det mest pinsamma på länge.. Usch.



Allt jag behöver

Sov i typ 4h innan och vaknade o spelade lite. Gjorde precis mat till mig själv o duschat. Saknar mamma redan... O hennes mat... Aja, ligger i sängen o snackar med Felix, längtar till sommaren mer o mer... Ska prata med honom o sen sova! Puss på er!



Mer o mer frukt

Kom hem för en stund sedan o fick skjuss av isac eftersom att han endå skulle va med oliver. Åt lite flingor o sitter i sängen o spelar lite. Ska nog ta o sova en stund o måste plugga också... Så jävla skönt att det är fredag imon!



Konferans

Precis ätit och fixat mig o ska snart dra till skolan. Längtar faktiskt till eftermiddagen så jag kan sova... Mamma åker iväg på konferans nu o är borta till fredag kväll, ensamma med pappa är det bästa alltså, haha. Men ska bege mig o möta upp Valle o dra till skolan! Puss på er!



Ingen annan

Träningen gick bra, hade gradering så nu har jag ett nytt fint orange bälte, känns bra! Beställde skorna när jag kom hem och stack ut en sväng. Behövdes verkligen. Åt lite och tog mig en dusch o ligger i sängen igen. Ska försöka sova för vill bara sova o slippa tänka lite. Tror mitt huvud kommer explodera snart. Så godnatt på er!


FarmVille

Ligger i sängen och spelar farm vill o har precis ätit lite. Fick skjuss hem på cykel av Emil så kom hem snabbt i regnet. Träning om 2h och bara 3 riktiga träningar kvar denna terminen. Dock blir det väldigt många extra träningar eftersom att vi ska åka till Holland o även skol-SM nästa vecka, börjar bli lite nervös faktiskt.




Frukost

Iväg till skolan alldeles strax, orkar inte... Vill bara ligga kvar i sängen och sova idag. Får se det posetivt att det inte är långt till sommarlovet!



#10

Ligger i sängen och har precis duschat. Gissa vad jag kollar på? Believe för 10:e gången, haha. Ääääälskar den filmen och älskar pojken som är med i den ännu mer. Har luggit i sängen hela eftermiddagen typ för har haft sån huvudvärk och den är påväg igen, har verkligen ingen aning om vad jag ska göra åt det för värktabletter funkar inte. Onsdag imorgon iallafall, vilket betyder lång dag och även träning. Börjar bli lite nervös nu inför de kommande veckornas tävlingar, dock ska det bli jävligt roligt! Ska även försöka beställa skorna imorgon också eftersom att mina converse verkligen inte lever ett bra liv längre... Haha.



Jordgubbar

Precis ätit lite o ska snart gå till kyrkan. Hade egen lektion med Jossa på idrotten och det gick faktiskt ganska bra. Längtar till min säng.. Vill bara sova men det för vänta lite.




Huvudvärk

Har alldeles strax franska och är så jävla trött. Huvudvärken börjar komma igen också. Ska dock iväg till kyrkan efter skolan och öva på sången inför konfan, ingen lust egentligen men måste verkligen. Får se om jag tränar ikväll eller inte, får se helt enkelt.

 


Ge upp

Mosen kom hit en stund så spelade vi lite gitarr och snackade massa. Duschade precis o lagt mig i sängen för att plugga lite. Mumsar även på lite jordgubbar o vindruvor som mamma va gullig o köpte innan. Får se hur länge jag orkar plugga.. Tror jag ger upp ganska snabbt..



Twins

Precis tränat och fyfan vilken jävla träningsvärk och huvudvärk jag har. Skolan gick väldigt bra idag faktiskt. Kollade på sån där film om gymnasieval o tror faktiskt jag vet nu vad jag vill gå, men inte helt bestämt än. Ska ta o äta när jag kommer hem, duscha och plugga! Har det där jävla hemkunskapsprovet imon och känner på mig att det nog inte kommer gå så bra.. Juste Jossa o Moa var twins i skolan idag, haha riktigt söta.



Träningsvärk

Sitter i skolan och har precis gjort matteprovet, gick faktiskt förvånansvärt bra! Har typ 50min rast nu så sitter ba o gör ingeting. Har en sån jävla träningsvärk idag, men det är gött! Träning ikväll också och troligtvis hela denna o nästa vecka. Känns härligt, dock blir det nog inget  godis ätande domma veckorna för har verkligen inte lust att gå upp en viktklass domma kommande tävlingarna... 



VSPink

Min bästavän är äntligen hemma!!! Firade det med lite B&J ätande och massa prat! Fick även en liten present från henne, världens gulligaste är hon! Har iallafall precis duschat o ska ta o sova. Faktiskt ganska skönt att det är skola imorgon... Eller??.... Godnatt på er!



Gymmet

Blev en sväng till gymmet lite spontant nu på kvällen. Sprang 5km och körde även lite stryka, bl.a knäböj med 20kgs stång osv. Precis ätit o snaaaart kommer min älskling hit!!! Finns inte ord för hur mycket jag saknat henne!! Skola imorgon också.. Och matteprov direkt på morgonen.. Denna veckan kommer bli jävligt lång känner jag.



Kyrkan o bebis mys

Gick till kyrkan med Jonna o kollade på den där musikalen, riktigt söta var dom! Stack till Konsum med Valle o köpte en glass till. Sitter med Neo just nu o myser medans jag väntar på att bästavännen ska komma hem så jag kan gå till henne! 



Jävla maskrosor

Varit ute i trädgården hela förmiddagen och rensat maskrosor... Blåsor i hela händerna, härligt! Men men vad gör man inte för ett par skor? Ska ta o gå in o duscha o möta Jonna vid 4 för att kolla på någon musikal som Carro o Moa tyckte vi skulle kolla på. Kanske tränar ikväll får se, iallafall så kommer min Mos hem ikväll!!! Som jag har saknat henne!!!! 



Härligt

Tog en pizza dejt med Moa innan och gick en liten runda efter det. Köpte lite godis och gick hem till mig och kollade på believe, fick henne att gråta! Härligt! När hon stack stod det lite små pojkar utanför som kom in, förstår inte varför men aja, haha. Ska ta o kolla på believe igen o sen sova! 



Se på mig nu

Ligger i sängen och har pluggat och lite annat sen jag kom hem. Blev inte till att träffa Sandra idag så vi får ta det en annan dag! Ska dock träffa Moa senare så får vi se vad vi hittar på. 



RUN DMC


Stackarn

Träffade Jennifer en sväng igår kväll. Pratade om lite allt möjligt och följde henne sedan hem. Pratade med Felix hela kvällen, vet dock inte hur länge eftersom att jag somnade... Stackarn... Vaknade iallafall för en halvtimma sedan och sitter i bilen påväg till Gislaved för att träna. Åker en sväng till Gällsta efter det också. I eftermiddag ska jag iallafall träffa min saknade Sandra, får se vad vi hittar på!



100

SEX & HÅNGEL

1. Vem sov du med senast? - Moa
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - ..
3. Vem pussade du senast? - ..
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - ..
5. Vem av samma kön strulade du senast med? - ..
6. Har du haf oskyddat sex? - no
7. Vem sög du senast av? - ingen
8. Hur ofta strular du? - never typ
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - 1
10. Vem var den första personen du strulade med? -  vetefan haha

KÄRLEK 

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - sista är a
11.  Hur många har du varit tillsammans med? - 2 
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - delli
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - nope
14. Hur länge har ni varit tillsammans? - ~
15. Sötaste paret? - Sandra o Robin typ
16. Hur ser din drömpartner ut? - som Justin 
17. Hur ska din drömpartner vara? - snäll, rolig, hjärta av guld osv
18. Hur många gånger har du varit kär? - typ 2 på "riktigt" 
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - 2
20. Vem var din första riktiga kärlek? - delli

DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - har hänt 
22. Röker du? - no
23.  Snusar du? - no
24. Har du rökt på / knarkat? - nope
25. Hur ofta festar du? - typ aldrig
26. Vad gillar du att dricka? - vatten
27. Har du skurit dig? - nä, nästan
28. Har du bra självförtroende? - sådär
29. Hur mår du egentligen? - just nu väldigt bra!
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - har väll hänt, haha

DÖD/LIV

31. Har du varit på begravning? - aa
32. Isåfall, vilka ? - min farmors
33. Har någon nära dig dött? - aa
34. Hur vill du dö? - in peace 
35. Vill du dö? - när jag levt livet klart ja
36. Har du någon gång varit på dop? - aa 
37. Isåfall, vilka? - mina kusiner
38. Gillar du livet? - ibland
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - min morbror
40. Vill du ha barn, och hur många? - minst 2


DU

41. Vart bor du? - smålandsstenar
42. Vart går du i skola? - Nordin
43. Är du smal eller tjock? - något mitt emellan, typ mullig
44. Är du snygg? - kan jag väll inte säga
45. Är du nöjd med ditt utseende? - nja
46. Vad gillar du mest med dig själv? - att jag är väldigt öppen när det gäller o snacka om saker
47. Och vad vill du ändra på? - att jag borde tänka på mer vad jag säger
48. Vad heter du? -  Emelie 
49. Gillar du ditt namn? - jadå
50. Vad gör du på fritiden? - tränar, är med vänner o sover 
 
FAVORIT

51. Mat: sushi 
52. Dricka: vitinvatten o cola
53. Färg: vit
54. Musik: Justin 
55. Låt: kan inte välja en 
56. Veckodag: lördag
57. Sport: judo
58. Godis: choklad
59: Artist/band: Justin Bieber
60: skådespelare/skådespelerska: Zac Effron, Taylor Lautner, Channing Tatum och Miley Cyrus 

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? - aa
62. Trivs du? - sådär
63. Favoritämnen? - vetefan 
64. Vilka ämnen gillar du inte? - de flesta
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - it's a secret 
66. Vart har du praoat? - azzuro 
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - nope, men ska
68. Vad vill du jobba som? - socionom sen vetefan inom vad
69. Varför? - verkar kul
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? - 8D, sådär

FAMILJ

71. Vad heter din mamma? - Ella
72. Vad heter din pappa? - Lasse
73. Vad heter dina syskon? - Oliver 
74. Är dina föräldrar skilda? - nä
75.  Vad heter dina mor och far föräldrar? - pallar ej haha
76. trivs du hemma? - aa
77. Om inte, varför? - ~
78. Hur är din familj? - underbar
79. Är dina föräldrar pinsamma? - det menar du inte
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? - Nä haha

ANTINGEN ELLER

81. Sommar eller vinter? - sommar!!
82. Bikini eller baddräkt? - bikini
83. Rosa eller blått? - blått 
84. Öl eller cider? - cider
85. Vin eller sprit? - sprit
86. Bada eller sola? - sola
87. Chatroulette eller omegle?- chatt haha
88. Fjortis eller emo? - emo
89. John Mayer eller Johnny Cash? - John Mayer
90. Pop eller rock? - pop


RANDOM

91. Skostorlek? - 37-38
92. Längd? - 1,59 typ
93. Gillar du bananer? - jadå 
94. Leker du gärna häst? - alltid
95. Vad heter dina bästa kompisar? -  mos och jossa
96. Hatar du någon? - Kan hända 
97. Vad köpte du senast? - kläder 
98. Vad åt du senast? - pastasallad
99. Är det många i din skola som gillar dig? - vetefan 
100. Sista frågan; Är du rasist? - nä

Nytt



Pank

Sitter i bilen påväg hem från Halmstad. Blev lite trosor, en skjorta och en t-shirt. Handlade även min konfapressent från mamma o pappa. Fick bli en silvrig gant klocka som jag kollat på ett tag, riktigt snygg!! Kommer dock bli lite mer intresserad av att köpa gant kläder nu.. Så nästa gång blir det nog en vit gant skjorta eller något annat jag kollat på! 



Todays



Riktigt bra humör

Tränade lite med pappa innan och tog mig sedan en dusch. Åt precis mat o ska snart bege mig till Jönköping. Blir till att köpa konfapressenten tror jag och även shoppa lite. Är på riktigt bra humör just nu! Hoppas det håller hela dagen! 



Cp dröm

Jag drömde om dig inatt. Jag drömde att du gav mig förklaring och även sa just varför du gjorde som du gjort. Du sa att du vad ledsen över det du gjorde. Du höll om mig så som du brukade och pratade med mig så som du alltid gjorde. Men sen vaknade jag och du vad borta igen.

Sovit riktigt dåligt inatt alltså, usch. Vaknat med huvudvärk och ont i hela kroppen. Ska ta o gå upp snart o duscha och äta något. Åker nog iväg o shoppar lite efter lunch. Får hoppas på att jag hittar något.




Peace


Mys med tjejerna

Grillade som sagt hos morbror innan, åt så mycket att jag knappt kunde röra mig. Busade lite med Neo o snackade med Amanda. Smsade med Moa också undrade hon om jag ville komma o va med henne, Carro o Ellen. Så gick hem lite snabbt o tog på mig en kofta o mötte dom. Satt hos Moa hela kvällen och pratade om verkligen allt möjligt, riktigt mysigt! Måste verkligen göras om snart! Carro skjutsade mig hem och ligger nu i sängen o ska snart sova, men först kolla på believe. Blir shopping imorgon tror jag, tror det blir ett par låga vita converse o måste även ha underkläder o byxor.. 





Iväg

Drar iväg o grillar o har en mysig kväll! 



Rensa garderoben

Hjälpt mamma att städa hela dagen och även rensat i min garderob lite. Åkte även till affären med pappa o såg ut som vet inte vad.. Tog mig iallafall en dusch efter detz Ligger i sängen o kollar på believe igen... Ska snart bege mig till morbror o grilla o mysa med Neo. Får se vad som händer senare ikväll! 




Words



3x believe

Somnade innan 10 igår vilket är riktigt sjukt, haha. Vaknade för en stund sedan och satte på believe direkt. Måste orka gå upp o äta något för är skit hungrig... Men det får nog vänta en stund till.