W/ Amy och Charlie

Hade en super mysig dag med mamma och pappa i Jönköping idag! Fick med mig ett par Primeboots, en Ralph Laurent skjorta, en kabelstickade Morris tröja och en OddMolly tröja. Var halva priset på jätte mycket inne på fribergs så varför inte slå till liksom? Och alla ni bitches som antagligen kommer säga "palla köpa på rea", fuck er. Hade aldrig låtit mina föräldrar köpa alla dom sakerna till mig om det kostade fullpris! Den dagen jag tjänar mina egna pengar fine, men nae! Har knappt gjort något sen vi kom hem, vilket varit väldigt skönt. Träffade Valle en stund eftersom hon kommit hem nu! Saknat henne super mycket! Stötte även på Amy Diamond och Charlie Gustafsson i Jönköping, så var tvungen att ta en bild med dom eftersom att hon var min största idol när jag var liten och har alltid haft en crush på honom, haha.





Spontant är bra

Blev en spontanare till Växjö igår med Åsa, åsas bror och hans flickvän. Gick för det mesta och kollade när Åsa shoppade eftersom att jag är helt pank... Hehe. Vi bestämde att vi skulle äta tapas eftersom att ingen av oss ätit det innan. Men slutade med att vi inte hittade dit så fick bli donken. Känner verkligen hur jag äcklas av mcdonalts nu för tiden, är väll positivt antar jag! Var med Ebbz och Moa hela kvällen när jag kom hem, vilket var väldigt mysigt! Är just nu påväg till Jönköping för att försöka hitta min efterlängtade gant tröja, dock inte bestämt mig ännu vilket jag vill ha.. Men det löser sig nog! 





Paper Towns

Kollade på Paper Towns med Ebbz och Tibbe igår. Helt ok film men hade mycket högre förväntningar faktiskt! Umgicks med dom hela kvällen och gjorde egentligen inte så mycket förutom att snacka och spela buzz. Vaknade för en stund sedan och vet inte riktigt vad jag ska göra idag förutom att jag nog ska träffa Ebbz ikväll. Stötte även på Carro vid bion igår och hon åker till USA idag och ska gå i skolan där i 1år!!! Är inte alls avis alltså.... Fyfan vilken upplevelse och hoppas hon får det super bra. Fast hela smålandsstenar kommer sakna henne, haha. Ska ta och äta något tror jag och sedan lägga mig i sängen igen.



Pank igen

Var och shoppade med mamma, pappa och Moa igår. Fick med mig lite saker hem och endast 400:- kvar utav månadspengen, bra jobbat Emelie bra jobbat. Har sovit i stort sett hela dagen och ska spela lite spel med mamma och pappa nu. Mamma beställde även ett par adidas superstar till mig innan idag så måste fjäska lite, haha. 



Galet

I onsdags blev det en liten tjejkväll hos åsis och var super trevligt verkligen. Mathilda sov här och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Städade här hemma och fixade hela dagen igår och på kvällen kom min gudmor och hennes sambo hit. Super trevligt eftersom att det är så sällan vi ses. Så hela familjen Karlsson och lovat att börja träna och skrivit vecko schema och grejer... Och vågar inte fuska för då får jag henne efter mig. Som lätt är den snyggaste vuxna människan jag sätt, helt sjukt. Ser jag ut så när jag är 30+ då jävlar alltså, haha. Har precis solat lite och ska nog ta mig en dusch. Får se vad som händer ikväll helt enkelt.



Min personliga almanacka

För att inte mina sista pengar ifrån denna månaden skulle gå åt till ännu mer mat, beställde jag en almanacka. Vilket jag själv tycker var en bra investering! Hela nian var jag besatt av att skriva ner alla läxor och hålla koll på allt, så varför inte fortsätta på det spåret liksom? Så designade och beställde min alldles egna almanacka ifrån peronsligalmanacka.se. Blev super nöjd med resultatet och ser fram emot att börja skolan och skriva ner alla läxor och prov i den. Såhär blev framsidan och tycker den blev väldigt fin faktiskt! 



1mil

Har knappt gjort något denna dag alltså. Har hjälpt till här hemma och mest latat mig. Tog mig en dusch efter kvällsmaten och var så sjukt rastlös. Så snapade Lollo och frågade ifall vi skulle ut och gå, slutade med en runda på 1mil... Dock riktigt stolt över mig själv alltså! Sprang dom sista kilometrarna hem som jag gick ensam och höll nästan på att dö alltså, haha. Tog mig ytterligare en dusch och ligger i sängen nu. Ska kolla lite youtube och lite teen wolf tror iag och sedan sova.





Veckan som gått

Denna veckan har i stort sett bestått utav samma saker varje dag. Kom hem i måndags och var med Åsa och Moa på kvällen, hade super mysigt och åt massor utav onyttigt..


Tisdags vaknade jag upp med att Moa tog all plats i sängen... Var med henne lite på dagen och gick till Ebba på kvällen för att laga mat och kolla på film! Super mysigt!


Onsdags gick jag upp vid kvart över sex för att gå ut och gå med Ebba, kommer nog aldrig göras om igen. Tog en dusch när jag kom hem och somnade om. Gick på Magic Mike XXL med mamma och Moa på kvällen, helt okej var den faktiskt och sov hos Moa på kvällen.


Torsdagen sov jag större delen utav dagen och hjälpte även till med att fixa ute på altanen som vi håller på att renovera. Hade lite pastasallads picknic med Åsa och Carro på kvällen och begav oss sedan till Åsa för att kolla film och umgås.


Fredagen hjälpte jag till ännu mer här hemma och blev en myskväll med Carro och Åsa hemma hos mig. 


Lördagen spenderades i Helsingör, där mamma och pappa köpte vuxendricka medans jag och oliver köpte lite läsk och kläder, haha. Åsa kom även hit på kvällen och sov här.


Vaknade jämte en snarkande Åsa imorse och gick upp för att hjälpa till ute. Åsa vaknade lagom till lunch och gick sedan hemåt. Så sedan dess har jag målat ute och druckit Amazonas te, as gott verkligen!! Tog mig en dusch precis och ska kolla lite teen wolf tänkte jag. Ny vecka imorgon och endast fyra veckor kvar utav sommarlovet, helt sjukt alltså.


















Myskväll med Ebbz

Har haft en super mysig kväll med Ebba. Vi lagade mat, snackade en massa och kollade på pitch perfect 2. Var helt okej faktiskt, har dock inte sätt ettan... La mig precis i sängen och ska kolla lite teen wolf tänkte jag. Satte precis alarmet på kvart över sex imorgon eftersom att jag lovat Ebba att vi ska ut o gå/springa... Kan hända att jag dör en tidig död faktiskt.



Borta bra men hemma bäst

Kom hem igår runt 3, packade upp väskorna och tog mig en dusch. Däckade i sängen och runt 7 kom Moa hit. Vi gick till Ica och köpte lite gott och sedan kom även Åsa till mig, så vi hade en liten myskväll. Moa sov här så vi somnade ganska tidigt, sov även ganska länge. Har hjälp pappa och mamma hela dagen med att köra saker till tippen, städat rummet och duschat precis. Ska till Ebba ikväll så ska vi laga lite mat och ha filmkväll! 



Trevlig kväll med släkten

Hade en super trevlig kväll igår med släkten. Blev dock en väldigt tidig kväll jämfört med förra året. Har i stort det sovit hela dagen och ska beställa lite pizza nu tänkte vi. Åker hemåt imorgon och ska faktiskt bli ganska skönt! Saknar min säng och alla där hemma! Även bestämt att jag åker hit på höstlovet och då har även lilla bebisen kommit. 





Mysig kväll i Örebro

Har verkligen haft en super mysig kväll med Amanda inne i Örebro! Vi gick runt och letade efter någonstans och äta och hamnade tillslut på jensens. Åt super gott kött och en super god chokladmousse, samt en väldigt stor pepsi till det. Har precis lagt mig i Hannahs säng och ska sova eftersom att när jag vaknade imorse fanns det verkligen ingen luft i luftmadrassen, låg alltså på golvet... Ska iallafall försöka sova och imorgon kommer hela familjen och det blir sommarfest! 







Lite starstrucked

Har hunnit att både gå upp för kvarntorpshögen, handla, hämta min farbror, äta och duscha än sålänge denna dag. Ska fixa mig om en stund och sedan åka till Örebro och äta med Amanda. Vilket ska bli super kul! Vaknade även till att Zara Larsson hade retweetat min tweet jag skrev igår, blev lite starstrucked faktiskt! Så denna dagen har bara varit bra! Förutom att jag börjat flaga ännu mer... Och imorgon kommer min familj! 





Podcast och sushi

Blev kvällsmat hos farfar och blev sushi. Så sjukt gott är det och har inte ätit det på super länge så det var nice! Har precis gått och lagt mig och lyssnar på podcast. Ny dag imorgon.





En eftermiddag på Marieberg

Blev en sväng till Marieberg idag efyersom att bilen var färdiglagad och så. Så tog bort mina nagalar och shoppade lite. Ska iväg till farfar nu och äta med kusinerna och lite så. Även bokat in en dejt i Örebro på fredag med Amanda. Jätte kul eftersom att vi inte träffats på jätte länge!





Riktigt duktiga

Idag har det varit väldigt effektivt här ute i skruke. Rensat ogräs i sandlådan samt lastat i, kört och lastat ur grus ur skåttkärran, så nu behöves det ingen mer träning denna veckan inte. Skönt åsido, är så sjukt sugen på att träna!!! Vill bara få av naglarna, åka hem och bosätta mig i dojon typ. Kusinerna ifrån Östersund kommer hit inatt så blir fullt hus resten utav veckan. Riktigt kul dock eftersom att jag inte träffat dom på länge. Tog mig en dusch precis och ätit lite kvällsmat så snart blir det nog till att sova.



Väldigt effektiva

Varit väldigt effektiva idag faktiskt. Städat lite överallt, burit in vet och varit ute på en liten runda. Har precis lagt mig på madrassen jämte Hannis och ska snart sova. Känns som att dagarna går alldeles för fort! 



Ganska skönt ändå

Somnade ganska sent igår för låg och kollade på film med Björn. Har slappat hela dagen och är hemma själv med Hannah just nu. Vi har sovit lite, kollat på tv, skalat potatis och dukat. Blir lunch snart och i eftermiddag blir det nog städning och lite sånt. Ganska skönt att det regnat hela dagen faktiskt..



En slappar dag

Kan inte fatta att det är såhär varmt allyså(?!?!?!) helt sinnesjukt nästan. Dagen än sålänge har iallafall spenderats med att lata oss, tog en promenad på förmiddagen, jag duschade också åt vi en sen lunch för en liten stund sedan. 



En lugn dag

Idag har det varit en väldigt lugn dag faktiskt. Vi har mest legat och latat oss, var iväg en sväng och badade och var ute med kaninerna en sväng. Ligger på luftmaddrasen med en sovande Hannis jämte mig just nu och lyssnar på musik. Får se vad morgondagen har att erbjuda!







Mitt favvo ställe på jorden

Efter några timmars buss och tåg åkande kom jag äntligen fram till Hallsberg där Hannis och Maja hämtade upp mig. Vi åkte och handlade lite och sedan ut till skruke. Har hunnit äta, städa lite och ätit jordgubbar ute på en filt i skuggan. Så sjukt skönt att äntligen vara här. Mitt favvo ställe på hela jorden alltså.





Snart beger jag mig

Äter lite frukost efter att ha tagit mig en dusch, klätt på mig och packat klart. Va med Moa och Annie en stund igårkväll och övningskörde även för första gången också, Moa satt i baksätet och var hur lugn som helst medans pappa var livrädd, haha. Ska gå emot bussen vid halv tänkte jag så har inte så mycket tid på mig egentligen, men men. Ska verkligen bli super kul att åka till hannisen. Har inte varit själv där på sommaren på hur länge som helst verkligen! 



Under äppelträdet

Vaknade varannan timme i morse så gick upp vid 10 typ. Tog på mig lite kläder, tog med mig en bok, lite kuddar och en filt och la mig under äppelträdet på baksidan. Så spenderat största delen av denna dag under äppelträdet. Gick in för en stund sedan och börjat packa lite. Packar alltid med mig alldles för mycket, haha. Ska packa vidare och sen träffa Moa ikväll.





Våran lilla evighet

Är det när inga tårar längre kommer även fast att man tänker på alla minnen som man gått vidare? Eller är det bara att man äntligen insett att man helt enkelt inte längre kan vara ledsen över att det tog slut? Utan istället är glad för allt det vi hade och att våran lilla evighet var perfekt. Inte vet jag, men vet iallafall att det känns oerhört bra! 



Bränt som attans

Spenderat hela dagen med Carro och killarna på utebadet. Vilket resulterat med att jag är helt bränd på ryggen osv... Var och åt med tjejerna nu på kvällen och var även med Sandra och hennes gäng en liten stund. Chillade ute en stund till med Carro och killarna och ligger nu i sängen för att kolla på lite teen wolf innan jag somnar, om jag ens kan somna med min brännande rygg...