Myskväll ikväll

Hade en trevlig kväll igår och gjorde ganska så mycket. Åkte blandannat en sväng till max och lite sånt. Sov halva dagen idag så blev en brunch hemma hos familjen Karlsson. Har precis duschat och fixat mig och ska snart dra till Åsa tror jag om hon svarar. Sen ska jag o tjejerna äta på Sabinas och även sova hos mig tror jag. Blir en riktigt mysig kväll! 



Dag 4 - Fem bra quotes

"Life gives us choices. You either grab on with both hands and just go for it, or you sit on the sidelines."
 
"Maybe it won't work out, but seeing if it does will be the best adventure ever."
 
"Queens never compete with hoes."
 
"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leavs before she is left."
 
"if you're really in love, you don't care about all the other girls that are standing in line for you. You don't want another night with any person. You just want her."

Dag 3 - Min favorit film

Jag har så otroligt många filmer som jag kan se gång på gång och verkligen aldrig tröttnar på.. Men en av dom är lätt The fault in our stars. Gråter varenda gång jag ser den filmen och den är så otroligt fin! 
 

Kämpig dag

Efter en lång dag med lite olika tester och intervju åkte vi tillbaka hem till prinsessan. Åt lite sushi till kvällsmat och luggit i soffan hela kvällen o kollat på tv allihopa. Ska till min farfar imon och fika lite o sedan åker vi hem emot smålandsstenar igen. Blir nog till att hitta på något med tjejerna i helgen och även plugga en del. Ska ta och bädda ner mig i soffan tillsamans med prinsessan och sova alldles strax. 









Dag 2 - Min idol

Min största idol och förebild är Molly Sandén. Finns väll egetligen inte så mycket att säga om den tjejen förutom att hon har en alldels otrolig röst, så otroligt vacker och har bevisat för så många att man duger precis så som man är. Både genom sin musik och även väldigt mycket annat. Helt otrolig är hon verkligen!
 
 

Riktigt nervös

Efter några timmars bilåkande så kom vi äntligen fram till min lilla prinsessa. Som jag saknat henne! Har precis lagt mig i soffan och ska ta o sova hade jag tänkt. Är riktigt nervös inför imorgon men kan bara hoppas på det bästa helt enkelt! Godnatt på er!



Dag 1 - 10 saker om mig själv

1. Jag känner antingen alldels för mycket eller alldels för lite. Vilket båda delarna inte är speciellt positivt kanske.
2. Jag har väldigt svårt för att åka på judorelaterade saker utan min pappa, får typ sepperations ångest, haha. 
3. Jag saknar väldigt mycket att rida och att ha med hästar att göra.
4. Jag har väldigt svårt för att inte visa känslor och är inte heller rädd för att visa vad jag känner. 
5. Jag kan sitta i timmar och bara läsa quotes och olika citat.
6. Jag är väldigt mobilberoende, vill ha koll på allt som händer hela tiden. 
7. Om det inte går som jag vill inom både skola, träning osv så ger jag lätt upp för att jag blir så sur.
8. Jag har väldigt svårt för folk som har bekräftelse behov osv, stör mig något enormt på detta.
9. Om jag kunde skulle jag äta räkmackor och sushi hela dagarna, verkligen det godaste som finns!
10. Jag önska verkligen att jag kunde bo närmare min kusin Hannah, mitt livs lycka är hon verkligen!
 
 

Äcklig frukost

Sitter i köket i min pyjamas och har precis ätit lite frukost. Ska packa klart alla saker och sedan bär det av emot skruke och min prinsessa. Är riktigt nervös inför uttagningen imorgon, liksom hela min framtid hänger på den. Inte precis så härligt att jag varit sjuk hels veckan heller inför detta. Aja får göra mitt bästa helt enkelt.



7 dagar

Eftersom att min uppdatering inte ligger på topp just nu tänkte jag göra en sån där "sju dagar" då det kommer upp ett inlägg om olika saker varje dag. Tänkte att det kanske skulle bli kul för ett att få något att läsa om iallafall. 
 
Dag 1 - 10 saker om mig själv 
Dag 2 - Min idol
Dag 3 - Min favorit film
Dag 4 - Fem bra quotes
Dag 5 - Fem bra låtar
Dag 6 - Fem saker jag vill göra i framtiden
Dag 7 - Favorit minne 

Gym och träning

Ligger i min säng efter en väldigt slapp dag, men tog tag i mig själv och gymmade och körde ett pass judo. Känns riktigt bra nu! Åt lite och tog mig en dusch, bästa som finns att lägga sig i sängen med nyrakade ben. Ligger och kollar på Morran och Tobias. Ska försöka somna tidigt idag också hade jag tänkt...





Mysig helg

Haft en ganska så bra helg faktiskt, umgåtts med tjejerna och även träffat lite annat folk. Har dock sån sjuuk ångest inför denna veckan. Går 2,5 dag i skolan och sedan åker jag upp till Lindesberg för att göra fystest och lite sånt, sen får det bära eller brista helt enkelt. Är väldigt rädd för att komma in och även att inte komma in.. Aja det får bli som det blir! Ska ta och föröka plugga lite och sedan blir det träning ikväll. Puss på er





Jobbig vecka

Riktigt dålig på att blogga är jag.. Men beror på att skolan tar livet utan mig och med skolan och massa läxer osv så har även min huvudvärk kommit tillbaka.. Vilket inte känns sådär toppen bra. Precis städat lite och bytt lakan i min säng, verkligen det bästa som finns att sova i en ny bäddad säng. Får se vad som händer i helgen, har verkligen inget planerat vilket känns ganska bra endå. Hoppas ni alla haft en bra vecka och får en super helg.





Myshelg

Riktigt riktigt mysig helg har jag haft! Umgåtts med tjejerna o massa annat roligt. Ligger i sängen efter att ha varit i Gislaved och tränat lite o tänkte sova alldles strax. Ny vecka imorgon och innebär ännu mer träning. Ska försöka köra dubbla pass både måndag o onsdag och även köra iallafall ett fyspass i Gislaved. Hoppas ni alla haft en super helg!



Äntligen fredag!

Förlåt för dålig uppdatering denna veckan men varit helt slut efter skolan o tränat varje dag. Fick mail om intagning till judogymnsiet, så om 2 veckor åker jag dit för att göra fystest osv. Så får väll hoppas på det bästa! Blir myskväll med min bästavän ikväll också får vi se vad som händer i helgen helt enkelt. 





Helt slut

Stupade nästan i säng igår när jag kom hem, hann iallafall duscha och äta innan. Dagen idag har väll varit sådär, tycker nya skolan var väldigt överskattad! Tycker den är alldles för liten egentligen, känns som att alla går på varandra. Ska ta och äta något o sen blir det träning, helt död i hela kroppen dock så får se hur det går!





Hotellrummet

Vilar i sängen på hotellrummet efter en vääääldigt lång dag. 2 träningspass och en liten promenad, även bastu och lite bad blev det. Ska alldeles strax gå ner och äta någon slags kvällsmat. Imorgon väntar ännu två träningspass och även en lång bilresa hem... Sen skola på måndag och är verkligen inte taggad...



God mat o trevlig kväll

Ligger i sängen efter en trevlig kväll med väldigt god mat hemma hos min tränares kompis. Känns som att ögonen ska falla igen vilken sekund som helst alltså. Upp ganska tidigt imorgon för hotellfrukost och sedan träning hela dagen och kvällen... Kommer ju inte kunna stå efter denna helg alltså... Godnatt på er!





Duktig idag

Har hunnit duscha, göra mat och packa än sålänge denna dag. Är med Moa just nu och ska nog snart iväg till affären för att köpa ett gravljus eftersom att min gammelfarfar skulle fyllt 77år idag, så ska upp till kyrkogården och tända ett ljus innan jag åker iväg till Norrköping. Känner på mig att jag kommer vara helt död efter denna helgen, men men lätt värt eftersom att jag lovat mig själv att träna ännu mer detta året och då blir det en bra start på det hela helt enkelt.



Trevlig kväll

Haft en super trevlig kväll med Ennesa, Andreas och Kim. Väldigt mycket skratt! Lagt mig i sängen och är så sjukt trött... Även övertänkt alldles för mycket dessa dagar... Ska bli väldigt skönt att åka iväg på träningsläger imorgon faktiskt, dock väldigt jobbigt.



Godmorgon

Blev lite sent inatt om man säger så, klockan halv 7 gick jag o la mig efter att ha snackat Skype hela natten. Helt värt det endå! Precis ätit lunch och ska nog va med tjejerna en stund. Puss på er!



Vi får se helt enkelt

Sov tills tolv... Vaknade, tog en dusch och somnade om.. Behöver verkligen börja skolan igen för detta funkar fan inte, hur skönt det än är att sova. Ennesa är påväg hit också får vi se vad vi hittar på. 



Klockren

Spelade cod tills klockan halv 5 imorse med tjejerna... Så sovit bort halva dagen och även spelat lite mer cod. Sitter i bilen och ska städa på klubben. Lyssnar även på andrea och mathildas podcast som kom ut idag, sååå klockren är den! Har följt den hur länge som helst, helt klockren helt enkelt. Så tycker alla ska kolla in den! 



Lugn dag idag

Haft en väldigt lugn dag idag efter att haft en väldigt mysig kväll igår! Tog en pizza dejt med Åsa till middag, stack en sväng till Ennesa och gick till mig för en liten stund sedan. Får se vad kvällen har att erbjuda, blir nog en lugn kväll med tjejerna.



Överlycklig!

Sitter i sängen och skapar med Åsa efter att ha sprungit runt i Jönköping halva dagen. Var inne på media markt för att kolla lite snabbt och köpa en plattång och vem ser man där?!?? Sebastian Krantz! För er som inte vet så har jag haft en kändiscrush på honom sen jag var typ 7år... Så var bara tvungen att gå fram till honom och be om att få ta ett kort. Hur trevlig och mysig som helst var han så blev överlycklig! Slutade även med att jag gick ut ur affären gråtande och skakande som att jag fortfarande var 7år.. Ska ta och prata vidare med Åsa så får vi se vad som händer ikväll!



Super bra kväll!

Precis lagt mig i sängen efter en väldigt bra kväll! Dansat så att benen gör ont och skrattat en hel del! Ska ta o försöka sova och imorgon blir det en sväng till Jönköping med familjen för lite shopping. Hoppas ni alla haft en bra kväll! 







Hoppas på en rolig kväll!

Råkade sova lite för länge idag, så blev inget Jönköping men lika skönt det nästan! Så det får bli av imorgon istället. Har precis duschat och fixat mig lite, så ska snart bege mig emot ennesa tror jag. Hoppas på en roligt kväll! 



2 januari

Tog en sväng till Gislaved med mami innan för att möta upp papi och handla lite. Kom hem och la mig i sängen igen och kollade på lite filmer. Har varit hos Åsa en sväng nu på kvällen med Ennesa och är äntligen tillbaka i min varma säng igen. Blir nog en sväng till Jönköping med papi imorgon för lite shopping, behöver lite saker till rummet och även lite kläder. Festligheter blir det också på kvällen, blir nog en riktigt bra lördag! 




Tröttis

Kunde verkligen inte somna igår, vilket slutade med att jag sov bort halva denna dag... Ska försöka få pappa att gå med på att åka till Jönköping en sväng nu på eftermiddagen. Annars har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Känna rätt skönt endå att det bara är 1 vecka kvar på detta lov... Längtar sååå till sommaren!!



Natti natti


Årssumé 2014

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gjort en massor av nya saker, hade utbyte ifrån tyskland här, tog konfirmation, tävlat i skol-SM, tävlat i Holland och så mycket mer.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer faktiskt inte ihåg dom... 
3. Vilka länder besökte du? Holland, Tyskland och Danmark.
4. Är det något du saknat år 2014 som du vill ha år 2015? Ingen aning faktiskt, kanske lite mer pengar, haha.
5. Vad var din största framgång 2014? Att jag vågat vara mig själv såå mycket mer.
 
 
6. Största misstaget? Finns alldels för många, haha.
7. Har du varit sjuk eller skadat dig? Skadat min knä x2 och varit sjuk väldigt mycket.
8. Bästa köpet? Måste nog vara mina urbans.
9. Vad spenderade du mest pengar på? Mat... 
10. Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag fick mina one direction biljetter.
 
 
11. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om året? Wade in your water och Cheerleader.
12. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Måste nog säga ledsnare på den.
13. Vad önskar du att du gjort mer? Mer spontana grejer, som att åka någonstans eller så.
14. Vad önskar du att du gjort mindre? Öppnat min käft kanske haha.
15. Favoritprogram? Paradise
 
 
16. Favoritserie? Portkod
17. Bästa boken du läste? Någon kärleksbok säkert.
18. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min kenza jacka.
19. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Hade ju varit om kärleken hade hittats.
20. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, familj och "sommar flingen".
 
 

Superbra

Hade verkligen en super bra nyårsafton! Maaaassor av dansande, pratande och väldigt mycket skratt! Hoppas att detta året blir minst lika bra som 2014, det får ju dock bli ännu bättre! Tack alla som gjorde mitt 2014 superbra!